Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Ζήνα»

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
μ (Ρομπότ: Προσθήκη: cs:Xena)
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
Η '''Ζήνα''' (3000 π.χ-) είναι η μεγαλύτερη (και όχι μόνο) ηρωίδα (και όχι μόνο) της Αρχαιότητας (και όχι μόνο). Γνωστή (και όχι μόνο) για το ξύλο (και όχι μόνο) που έριχνε (και όχι μόνο) και τις ενδογενείς (και όχι μόνο) λεσβιακές (και όχι μόνο) τάσεις της (και όχι μόνο).
+
Η '''Ζήνα''' (3000 π.χ-) είναι η μεγαλύτερη (και όχι μόνο) ηρωίδα (και όχι μόνο) της Αρχαιότητας (και όχι μόνο). Γνωστή (και όχι μόνο) για το [[ξύλο]] (και όχι μόνο) που έριχνε (και όχι μόνο) και τις ενδογενείς (και όχι μόνο) λεσβιακές (και όχι μόνο) τάσεις της (και όχι μόνο).
   
 
== Πρώτα χρόνια ==
 
== Πρώτα χρόνια ==
   
Απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Αμαζόνων με Μ.Ο.Β.Μ 4.3/10, η Ζήνα γενικότερα γαμούσε και έδερνε (όταν δεν το 'ριχνε στο τζιβιτζιλίκι).
+
Απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Αμαζόνων με Μ.Ο.Β.Μ 4.3/10, η Ζήνα γενικότερα γαμούσε και έδερνε (όταν δεν το 'ριχνε στο [[τζιβιτζιλίκι]]).
   
 
== Μετέπειτα χρόνια ==
 
== Μετέπειτα χρόνια ==
   
Η Ζήνα συνεχίζει να μαμάει και να δέρνει... Πρώτη ιστορικά καταγεγραμμένη συνάντηση το 2006 π.χ. με τον [[Ηρακλής|Ηρακλή]], τον οποίο και μαυρίζει στο ξύλο. <br> <br>
+
Η Ζήνα συνεχίζει να μαμάει και να δέρνει... Πρώτη ιστορικά καταγεγραμμένη συνάντηση το 2006 π.χ. με τον [[Ηρακλής|Ηρακλή]], τον οποίο και μαυρίζει στο [[ξύλο]]. <br> <br>
   
'''1800 πχ''' Η Ζήνα σκοτώνει την Λερναία Ύδρα.
+
'''1800 π.χ.''' Η Ζήνα σκοτώνει την [[Λερναία Ύδρα]].
   
'''1669 πχ ''' Η Ζήνα δολοφονεί και τους 12 Θεούς ταυτόχρονα ! 1(Μεγάλες φόρμες)
+
'''1669 π.χ. ''' Η Ζήνα δολοφονεί και τους 12 Θεούς ταυτόχρονα ! 1(Μεγάλες φόρμες)
   
'''1650 πχ ''' Η Λερναία Ύδρα επιστρέφει για να πάρει εκδίκηση από την Ζήνα την οποία συνάντησε στα starbucks (αστεροδολάρια). Η Ζήνα την σκότωσε ξανά.
+
'''1650 π.χ. ''' Η [[Λερναία Ύδρα]] επιστρέφει για να πάρει εκδίκηση από την Ζήνα την οποία συνάντησε στα [[starbucks]] (αστροδολάρια). Η Ζήνα την σκότωσε ξανά.
   
'''1500 πχ''' Η Ζήνα δέρνει τον Ράμπο.
+
'''1500 π.χ.''' Η Ζήνα δέρνει τον [[Ράμπο]].
   
'''1300 πχ''' Η Ζήνα δέρνει τον Εξολοθρευτή.
+
'''1300 π.χ.''' Η Ζήνα δέρνει τον Εξολοθρευτή.
   
'''1200 πχ''' Ξεσπάει μεγάλο σκάνδαλο για την κυκλοφόρηση της ροζ κασέτας μεταξύ της Ζήνας και του Νίκου Κατέλη (Katman).
+
'''1200 π.χ.''' Ξεσπάει μεγάλο [[σκάνδαλο]] για την κυκλοφόρηση της ροζ κασέτας μεταξύ της Ζήνας και του Νίκου Κατέλη (Katman).
   
'''2048 μχ''' Η Ζήνα σταματάει εισβολή εξωγήινων.
+
'''2048 μ.χ.''' Η Ζήνα σταματάει εισβολή εξωγήινων.
   
'''1000 πχ''' Η Ζήνα συναντάει τον [[Κωνσταντίνος Μητσοτάκης|Μητσοτάκη]]. Η Ζήνα τρομάζει για πρώτη φορά.
+
'''1000 π.χ.''' Η Ζήνα συναντάει τον [[Κωνσταντίνος Μητσοτάκης|Μητσοτάκη]]. Η Ζήνα τρομάζει για πρώτη φορά.
   
'''850 πχ ''' Ύστερα από μια επιτυχημένη απόπειρα πειρατείας η Ζήνα "δανείζεται" το διαστημόπλοιο των 'Ε' τους οποίους, πρώτα δέρνει έτσι για ζέσταμα. Αρχίζει εκστρατεία στην [[Κίνα]] όπου και σκοτώνει όλο τον στρατό των [[Μογγόλων]], ενώ ύστερα από μια ιδιαιτέρως εύκολη μάχη σκοτώνει και τον [[Αττίλα]].
+
'''850 π.χ. ''' Ύστερα από μια επιτυχημένη απόπειρα πειρατείας η Ζήνα "δανείζεται" το [[διαστημόπλοιο]] των 'Ε' τους οποίους, πρώτα δέρνει έτσι για ζέσταμα. Αρχίζει εκστρατεία στην [[Κίνα]] όπου και σκοτώνει όλο τον στρατό των [[Μογγόλοι|Μογγόλων]], ενώ ύστερα από μια ιδιαιτέρως εύκολη [[μάχη]] σκοτώνει και τον [[Αττίλας|Αττίλα]].
   
'''400 πχ ''' Η Ζήνα συναντιέται με τους [[Λένιν]], [[Μάο Τσε Τουνγκ]], Ένγκελς, [[Κάρολο Μαρξ]], [[Ιωσήφ Στάλιν]] και την [[Αλέκα Παπαρήγα]]. Θεμελιώδεις αρχές κομμουνισμού, κατάθεση κομμουνιστικού μανιφέστου.
+
'''400 π.χ. ''' Η Ζήνα συναντιέται με τους [[Λένιν]], [[Μάο Τσε Τουνγκ]], [[Ένγκελς]], [[Κάρολος Μαρξ|Κάρολο Μαρξ]], [[Ιωσήφ Στάλιν]] και την [[Αλέκα Παπαρήγα]]. Θεμελιώδεις αρχές κομμουνισμού, κατάθεση κομμουνιστικού μανιφέστου.
   
'''100 πχ''' Η Ζήνα εξαφανίζεται μυστηριωδώς.
+
'''100 π.χ.''' Η Ζήνα εξαφανίζεται μυστηριωδώς.
   
'''35 πχ''' Η Ζήνα εμφανίζεται μυστηριωδώς.
+
'''35 π.χ.''' Η Ζήνα εμφανίζεται μυστηριωδώς.
   
'''32 πχ''' Η Ζήνα γίνεται EMO
+
'''32 π.χ.''' Η Ζήνα γίνεται [[EMO]]
   
'''99- 36 πχ''' Στρατιωτική εκστρατεία στον πλανήτη Άρη. Καταστροφή πολιτισμού και ολική γενοκτονία Αρειανών.
+
'''99- 36 π.χ.''' Στρατιωτική εκστρατεία στον πλανήτη [['Αρης|Άρη]]. Καταστροφή πολιτισμού και ολική γενοκτονία [[Αρειανοί|Αρειανών]].
   
'''10 μ.Χ''' Η Ζήνα επιστρέφει ξανά στην [[Ελλάδα]] μετά από χρόνια και πλήθος κόσμου έρχεται να την καλωσορίσει. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η κόρη του Μητσοτάκη. Όταν το έμαθε αυτό η Ζήνα κρύφτηκε. Οι ειδήσεις την επόμενη μέρα ανακοίνωσαν ότι αγνοείται η τύχη της
+
'''10 μ.Χ.''' Η Ζήνα επιστρέφει ξανά στην [[Ελλάδα]] μετά από χρόνια και πλήθος κόσμου έρχεται να την καλωσορίσει. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η [[κόρη]] του [[Κωνσταντίνος Μητσοτάκης|Μητσοτάκη]]. Όταν το έμαθε αυτό η Ζήνα κρύφτηκε. Οι [[ειδήσεις]] την επόμενη μέρα ανακοίνωσαν ότι αγνοείται η [[τύχη]] της
   
'''110 μ.Χ''' Μετά από 100 χρόνια η Ζήνα εμφανίζεται να διασκεδάζει στο κέντρο που τραγουδούσε η ξαδέρφη της [[Πέγκυ Ζήνα]]
+
'''110 μ.Χ.''' Μετά από 100 χρόνια η Ζήνα εμφανίζεται να διασκεδάζει στο κέντρο που τραγουδούσε η ξαδέρφη της [[Πέγκυ Ζήνα]]
   
 
== Παρόν ==
 
== Παρόν ==
[http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/4795755.stm Η Ζήνα πήρε προαγωγή και έγινε πλανήτης!]. Επειδή όμως προορίζεται για μυστικές αποστολές, της δόθηκε το πρακτορικό όνομα '''[[2003 UB313]]'''. Εκείνος που την πάτησε άσχημα είναι ο δύστυχος ο [[Πλούτων]], ο οποίος υποβιβάσθηκε λόγω προαγωγής νεοτέρου. Άστα διάλα πια και μετά σου λένε να πάει φαντάρος να πήξει το μυαλό του. Παντού περνάει το βύσμα, κύριοι, αξιοκρατία μηδέν!
+
[http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/4795755.stm Η Ζήνα πήρε προαγωγή και έγινε [[πλανήτης]]!]. Επειδή όμως προορίζεται για μυστικές αποστολές, της δόθηκε το πρακτορικό όνομα '''[[2003 UB313]]'''. Εκείνος που την πάτησε άσχημα είναι ο δύστυχος ο [[Πλούτων]], ο οποίος υποβιβάσθηκε λόγω προαγωγής νεοτέρου. Άστα διάλα πια και μετά σου λένε να πάει [[φαντάρος]] να πήξει το [[μυαλό]] του. Παντού περνάει το [[βύσμα]], κύριοι, [[αξιοκρατία]] [[μηδέν]]!
   
 
== Μέλλον ==
 
== Μέλλον ==

Αναθεώρηση της 22:05, 18 Σεπτεμβρίου 2008

Η Ζήνα (3000 π.χ-) είναι η μεγαλύτερη (και όχι μόνο) ηρωίδα (και όχι μόνο) της Αρχαιότητας (και όχι μόνο). Γνωστή (και όχι μόνο) για το ξύλο (και όχι μόνο) που έριχνε (και όχι μόνο) και τις ενδογενείς (και όχι μόνο) λεσβιακές (και όχι μόνο) τάσεις της (και όχι μόνο).

Πρώτα χρόνια

Απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Αμαζόνων με Μ.Ο.Β.Μ 4.3/10, η Ζήνα γενικότερα γαμούσε και έδερνε (όταν δεν το 'ριχνε στο τζιβιτζιλίκι).

Μετέπειτα χρόνια

Η Ζήνα συνεχίζει να μαμάει και να δέρνει... Πρώτη ιστορικά καταγεγραμμένη συνάντηση το 2006 π.χ. με τον Ηρακλή, τον οποίο και μαυρίζει στο ξύλο.

1800 π.χ. Η Ζήνα σκοτώνει την Λερναία Ύδρα.

1669 π.χ. Η Ζήνα δολοφονεί και τους 12 Θεούς ταυτόχρονα ! 1(Μεγάλες φόρμες)

1650 π.χ. Η Λερναία Ύδρα επιστρέφει για να πάρει εκδίκηση από την Ζήνα την οποία συνάντησε στα starbucks (αστροδολάρια). Η Ζήνα την σκότωσε ξανά.

1500 π.χ. Η Ζήνα δέρνει τον Ράμπο.

1300 π.χ. Η Ζήνα δέρνει τον Εξολοθρευτή.

1200 π.χ. Ξεσπάει μεγάλο σκάνδαλο για την κυκλοφόρηση της ροζ κασέτας μεταξύ της Ζήνας και του Νίκου Κατέλη (Katman).

2048 μ.χ. Η Ζήνα σταματάει εισβολή εξωγήινων.

1000 π.χ. Η Ζήνα συναντάει τον Μητσοτάκη. Η Ζήνα τρομάζει για πρώτη φορά.

850 π.χ. Ύστερα από μια επιτυχημένη απόπειρα πειρατείας η Ζήνα "δανείζεται" το διαστημόπλοιο των 'Ε' τους οποίους, πρώτα δέρνει έτσι για ζέσταμα. Αρχίζει εκστρατεία στην Κίνα όπου και σκοτώνει όλο τον στρατό των Μογγόλων, ενώ ύστερα από μια ιδιαιτέρως εύκολη μάχη σκοτώνει και τον Αττίλα.

400 π.χ. Η Ζήνα συναντιέται με τους Λένιν, Μάο Τσε Τουνγκ, Ένγκελς, Κάρολο Μαρξ, Ιωσήφ Στάλιν και την Αλέκα Παπαρήγα. Θεμελιώδεις αρχές κομμουνισμού, κατάθεση κομμουνιστικού μανιφέστου.

100 π.χ. Η Ζήνα εξαφανίζεται μυστηριωδώς.

35 π.χ. Η Ζήνα εμφανίζεται μυστηριωδώς.

32 π.χ. Η Ζήνα γίνεται EMO

99- 36 π.χ. Στρατιωτική εκστρατεία στον πλανήτη Άρη. Καταστροφή πολιτισμού και ολική γενοκτονία Αρειανών.

10 μ.Χ. Η Ζήνα επιστρέφει ξανά στην Ελλάδα μετά από χρόνια και πλήθος κόσμου έρχεται να την καλωσορίσει. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η κόρη του Μητσοτάκη. Όταν το έμαθε αυτό η Ζήνα κρύφτηκε. Οι ειδήσεις την επόμενη μέρα ανακοίνωσαν ότι αγνοείται η τύχη της

110 μ.Χ. Μετά από 100 χρόνια η Ζήνα εμφανίζεται να διασκεδάζει στο κέντρο που τραγουδούσε η ξαδέρφη της Πέγκυ Ζήνα

Παρόν

Η Ζήνα πήρε προαγωγή και έγινε πλανήτης!. Επειδή όμως προορίζεται για μυστικές αποστολές, της δόθηκε το πρακτορικό όνομα 2003 UB313. Εκείνος που την πάτησε άσχημα είναι ο δύστυχος ο Πλούτων, ο οποίος υποβιβάσθηκε λόγω προαγωγής νεοτέρου. Άστα διάλα πια και μετά σου λένε να πάει φαντάρος να πήξει το μυαλό του. Παντού περνάει το βύσμα, κύριοι, αξιοκρατία μηδέν!

Μέλλον

Η Ζήνα ζει - ζει και μας ενώνει!

Δείτε επίσης