Γκραντ Θεφτ Οττο Αθενς (Grand Theft Auto:Athens)

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Αναθεώρηση ως προς 14:17, 4 Σεπτεμβρίου 2015 από τον 94.65.19.98 (συζήτηση)
(διαφ.) ← Παλαιότερη αναθεώρηση | Τελευταία αναθεώρηση (διαφ.) | Νεότερη αναθεώρηση → (διαφ.)
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Το εξώφυλλο του παιχνιδιού

Το καινούριο και αποκλειστικό παιχνίδι της (Pornstar Games) το οποίο κυκλοφόρησε στον κόσμο από το 2004 μέχρι 2010 έχοντας τεράστια επιτυχία. Το παιχνίδι αυτό παίχτηκε από όλους τους Έλληνες με και χωρίς την θελησή τους. Το παιχνίδι αυτό είναι μόνο (ΜΜΟ) δεν περιέχει σινγκλ πλέιερ.


Μουλτιπλέιερ καί Ονλάιν Γκέυμινγκ[επεξεργασία]

Το παιχνίδι αυτό αποτελείται από 12.000.000 Έλληνες οι οποίοι προσπαθούσαν να γλυτώσουν από τις συμμορίες των πολιτικών όπως πληρωμένους μπάτσους και πολλά σκάνδαλα που γίνανε προσπαθώντας ο απλός και αθώος Έλληνας πολίτης να ξεφύγει από τις επιθέσεις των συμμοριών μερικοί με αποτέλεσμα να πέσουν θύματα και άλλοι να την γλυτώσουν φτηνά. Επίσης υπάρχει και σεξουαλικό περιεχόμενο όπως το ντιβιντί της Τζούλιας.


Άλλες κατηγορίες
Τζούλια σεξουαλικό περιεχόμενο, συμμορίες
Αθήνα αθώοι πολίτες, και δύσμοιροι Έλληνες

Σήκουελ[επεξεργασία]

  • Grand Theft Auto:Keratea

Σαν συνέχεια του "Grand Theft Auto:Athens" κυκλοφόρησε το δεύτερο και καταστροφικό για όλους όσους το παίζουν παιχνίδι "Grand Theft Auto:Keratea" που θα μας πάρει τα μυαλά. Η ιστορία του εξελίσσεται στην Κερατέα, γνωστή και ως η περιοχή του Ε. Κερατά, όπου τσακώνονται μες τη νύχτα διάφοροι τύποι σαν κοπρόσκυλα (κάτι ανάλογο του MAT Alliance) και γίνεται της κακομοίρας. Το παιχνίδι αυτό έχει θέμα τον αγώνα μεταξύ μπάτσων και πολιτών για τη δημιουργία ιδανικού σκατοπεριβάλλοντος.