Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Απορία»

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
μ (Ανάκληση των αλλαγών 199.167.132.124 (επιστροφή στην προηγούμενη αναθεώρηση Fililost))
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
  +
{{επέκταση}}
Μην είσαι αμόρφωτος και μασάς την καραμέλα του κρατισμού της βλαχοελληνικής αριστεράς. Επισκέψου το mises.org, ενημερώσου για το πως δουλεύει μια ελεύθερη και πως μια σοσιαλιστική οικονομία, διάβασε ένα βιβλίο του Friedman, μπες στο cato.org. Μάθε! Για να μην γίνεσαι αφισοκολλητής του κάθε γιδοβοσκού ινστρούχτορα.
 
  +
Απορία είναι μια κατάσταση που προκαλεί αϋπνία ενίοτε και αφαγία. [[Άπορος]] είναι μια εξίσου δύσκολη κατάσταση που σχετίζεται επίσης με την αφαγία που προκαλεί [[αϋπνία]] αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης.
  +
  +
Απορημένος είναι κάποιος που δεν είναι απλά [[ηλίθιος]] αλλά πανάσχετος κυρίως όταν οι απορίες του εκφράζονται ως εξής:...
  +
  +
[[Αρχείο:Aporia-sagonia.png|thumb|ανείπωτη απορία σε συνδυασμό με τον απόλυτο [[τρόμος|τρόμο]]]]
  +
  +
*Τι ειναι το [[φρικηπαίδεια:σχετικά|wiiikiii]]???
  +
*Τι είναι το [[Λίνουκς|liiiinuuuux]]???
  +
*Τι είναι αυτό το μεγάλο [[χανούμια|κίτρινο]] πράγμα που καίειειει??? (απορία καμμένου στο [[dota]] για τον ήλιο)
  +
*Είσαι [[γκοθάς|γκοθάάάάάς]]???
  +
  +
==Συμπτώματα==
  +
Συνήθης αντίδραση ενός απορημένου άπορου όταν έχει μια απορία είναι πτώση της κάτω σιαγόνας. Ένα άλλο γνώρισμα είναι το υπερβολικό τράβηγμα των φωνηέντων της τελευταίας λέξης της πρότασης, που δίνει ακόμια πιο χαζεμένο-απορημένο ύφος. Συνοδεύεται ενίοτε με εκφράσεις του τύπου:
  +
*[[Α|Αααααααααα!]]
  +
*Εεεεεεεεεε! ή [[Έμινεμ|Εεεεεεεεεμ!]]
  +
*[[Ω|Ωωωωωωωωωωω!]] ή Ωωωωωωωωωωωωωωχ!
  +
*ουουουουααααααουουουουουου!!!!!! (η έκφραση του [[μπομπ Σφουγγαράκης|Μπομπ Σφουγγαράκη]] όταν βλέπει κάτι πρωτόγνωρο)
  +
*το [[Ιιιιιιιιι|Ιιιιιιιιιι!]] αποκλείεται..[[Ζουμπουλία|ανήκει]] σε άλλο σήριαλ.
  +
  +
Επίσης, όταν οι συγκεκριμένοι απορημένοι άποροι (ή μονολεκτικά...[[Τάκης|Τάκηδες]]), απαντηθούν στην αστροπυρηνικοφυσικογαστρεντεροχημικοουτοπική ερώτησή τους με μια απλή (...για τα [[Βριλ]], μην χαίρεσαι) απάντηση, τότε επέρχεται συνήθως η συνήθης (μπερδεύτηκες?) απάντηση από εκείνους: ''Ααααααααα ναιιιιι μωρέέέέέέέέέέέέ σααααν αυτόόόόό τοο άάάλλοοο πουουου...''...... και συμπληρώνουν την φράση εκσφενδονίζοντας την κοτσάνα τους νομίζοντας ότι είναι παρεμφερούς έννοιας δίχως κανένα στίγμα ελέους...
  +
{{Ιατρικό}}
  +
{{Ασθένειες}}
  +
[[Κατηγορία:ΑΤΙΑ]]
  +
[[Κατηγορία:Λεξικό]]
  +
[[Κατηγορία:Νοσήματα]]
  +
[[Κατηγορία:Συναισθήματα]]

Αναθεώρηση της 05:28, 14 Μαρτίου 2012

Απορία είναι μια κατάσταση που προκαλεί αϋπνία ενίοτε και αφαγία. Άπορος είναι μια εξίσου δύσκολη κατάσταση που σχετίζεται επίσης με την αφαγία που προκαλεί αϋπνία αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης.

Απορημένος είναι κάποιος που δεν είναι απλά ηλίθιος αλλά πανάσχετος κυρίως όταν οι απορίες του εκφράζονται ως εξής:...

ανείπωτη απορία σε συνδυασμό με τον απόλυτο τρόμο

Συμπτώματα

Συνήθης αντίδραση ενός απορημένου άπορου όταν έχει μια απορία είναι πτώση της κάτω σιαγόνας. Ένα άλλο γνώρισμα είναι το υπερβολικό τράβηγμα των φωνηέντων της τελευταίας λέξης της πρότασης, που δίνει ακόμια πιο χαζεμένο-απορημένο ύφος. Συνοδεύεται ενίοτε με εκφράσεις του τύπου:

Επίσης, όταν οι συγκεκριμένοι απορημένοι άποροι (ή μονολεκτικά...Τάκηδες), απαντηθούν στην αστροπυρηνικοφυσικογαστρεντεροχημικοουτοπική ερώτησή τους με μια απλή (...για τα Βριλ, μην χαίρεσαι) απάντηση, τότε επέρχεται συνήθως η συνήθης (μπερδεύτηκες?) απάντηση από εκείνους: Ααααααααα ναιιιιι μωρέέέέέέέέέέέέ σααααν αυτόόόόό τοο άάάλλοοο πουουου......... και συμπληρώνουν την φράση εκσφενδονίζοντας την κοτσάνα τους νομίζοντας ότι είναι παρεμφερούς έννοιας δίχως κανένα στίγμα ελέους...

Medical.jpg Το άρθρο αυτό αφορά ένα ιατρικό θέμα. Αν είστε τόσο ηλίθιοι ώστε να εμπιστευτείτε την Φρικηπαίδεια για να σας δώσει πληροφορίες για μια ασθένεια ή οποιοδήποτε άλλο σχετικό με την Ιατρική Επιστήμη θέμα, τότε εμείς δεν φέρουμε καμία ευθύνη. Αιωνία η μνήμη σας.