Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Απορία»

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Γραμμή 19: Γραμμή 19:
 
*το [[Ιιιιιιιιι|Ιιιιιιιιιι!]] αποκλείεται..[[Ζουμπουλία|ανήκει]] σε άλλο σήριαλ.
 
*το [[Ιιιιιιιιι|Ιιιιιιιιιι!]] αποκλείεται..[[Ζουμπουλία|ανήκει]] σε άλλο σήριαλ.
   
  +
Επίσης, όταν οι συγκεκριμένοι απορημένοι άποροι (ή μονολεκτικά...Τάκηδες), απαντηθούν στην αστροπυρηνικοφυσικογαστρεντεροχηιμκοουτοπική ερώτησή τους με μια απλή (...για τα Βριλ, μην χαίρεσαι) απάντηση, τότε επέρχεται συνήθως η συνήθης (μπερδεύτηκες?) απάντηση απο εκείνους: ''Ααααααααα ναιιιιι μωρέέέέέέέέέέέέ σααααν αυτόόόόό τοο άάάλλοοο πουουου...''...... και συμπληρώνουν την φράση εκσφενδονίζοντας την κοτσάνα τους νομίζοντας ότι είναι παρεμφερούς έννοιας δίχως κανένα στίγμα ελέους...
 
{{Ιατρικό}}
 
{{Ιατρικό}}
 
{{Ασθένειες}}
 
{{Ασθένειες}}

Αναθεώρηση της 21:16, 19 Νοεμβρίου 2011

Απορία είναι μια κατάσταση που προκαλεί αϋπνία ενίοτε και αφαγία. Άπορος είναι μια εξίσου δύσκολη κατάσταση που σχετίζεται επίσης με την αφαγία που προκαλεί αϋπνία αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης.

Απορημένος είναι κάποιος που δεν είναι απλά ηλίθιος αλλά πανάσχετος κυρίως όταν οι απορίες του εκφράζονται ως εξής:...

ανείπωτη απορία σε συνδυασμό με τον απόλυτο τρόμο

Συμπτώματα

Συνήθης αντίδραση ενός απορημένου άπορου όταν έχει μια απορία είναι πτώση της κάτω σιαγόνας. Ένα άλλο γνώρισμα είναι το υπερβολικό τράβηγμα των φωνηέντων της τελευταίας λέξης της πρότασης, που δίνει ακόμια πιο χαζεμένο-απορημένο ύφος. Συνοδεύεται ενίοτε με εκφράσεις του τύπου:

Επίσης, όταν οι συγκεκριμένοι απορημένοι άποροι (ή μονολεκτικά...Τάκηδες), απαντηθούν στην αστροπυρηνικοφυσικογαστρεντεροχηιμκοουτοπική ερώτησή τους με μια απλή (...για τα Βριλ, μην χαίρεσαι) απάντηση, τότε επέρχεται συνήθως η συνήθης (μπερδεύτηκες?) απάντηση απο εκείνους: Ααααααααα ναιιιιι μωρέέέέέέέέέέέέ σααααν αυτόόόόό τοο άάάλλοοο πουουου......... και συμπληρώνουν την φράση εκσφενδονίζοντας την κοτσάνα τους νομίζοντας ότι είναι παρεμφερούς έννοιας δίχως κανένα στίγμα ελέους...

Medical.jpg Το άρθρο αυτό αφορά ένα ιατρικό θέμα. Αν είστε τόσο ηλίθιοι ώστε να εμπιστευτείτε την Φρικηπαίδεια για να σας δώσει πληροφορίες για μια ασθένεια ή οποιοδήποτε άλλο σχετικό με την Ιατρική Επιστήμη θέμα, τότε εμείς δεν φέρουμε καμία ευθύνη. Αιωνία η μνήμη σας.