Middle-earth

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

“Παρόλο που η Μέση γη ειναι Μέση τα γεγονότα εκεί είναι "άμεσα"”

~ Ο Όσκαρ Ουάιλντ για την αμεσότητα των γεγονότων της Μέσης Γης
Αυτή είναι η Μέση Γη! Κούκλα, ε;

“Τώρα που το καλοσκέφτομαι και οι γυναίκες είναι "άμεσες"”

~ Ο Όσκαρ Ουάιλντ για τις γυναίκες της μέσης γης

“Τι είπες τώρα ρε τσουτσέκι χασισοπότη!”

- Η Galadriel για την δήλωση του Όσκαρ Ουάιλντ

“Α ναι;Απόδειξέ το τότε!”

~ Ο Όσκαρ Ουάιλντ για την Galadriel

“Ρε φίλε πήρες copyright για να μου πάρεις τις ατάκες?”

- Ο Κώστας Γκουσγκούνης για τον Όσκαρ Ουάιλντ

“Ωχ πλάκωσε ο γαμιάς πάω να φύγω γιατί με βλεπω σαν τον Halford!”

~ Ο Όσκαρ Ουάιλντ για τον Γκουσγκούνη

“Και τώρα που μείναμε μόνοι ...”

- Ο Κώστας Γκουσγκούνης για την Galadriel

“Το ερώτημα δεν είναι πού βρίσκεται η Μέση Γη. Το ερώτημα είναι τι ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ στη μέση της Μέσης Γης”

- Ανώνυμος

“Μα φυσικά μια κοίλη γη”

- ανώνυμος

“Τι είπε ρε αφού η γη είναι επίπεδη!

- Ανώνυμος


Με την δήθεν αυθύπαρκτη Middle-Earth (ελλ. Μεσόγειος) κάποιοι καμένης φαντασίας παρακμιακοί τύποι (με αρχηγό τον Tolkien) επινόησαν μία άλλη γη, κρυμμένη από μας, όπου μονίμως επικρατεί το κακό και κάποιοι καλοί πάντα προσπαθούν να το εξαλείψουν. Φυσικά, το καταφέρνουν πάντα (Χαρακτηριστικό παράδειγμα: Gandalf)! Αφού το εξαλείψουν, καλούν και τους Blind Guardian, να ρίξουν καμιά πενιά να μερακλώσουν.

Εκτός του Gandalf, κυκλοφορούν και άλλες ηλίθιες φάτσες, όπως ξωτικά (Legolas), που θυμίζει πιο πολύ παρθένα μαθητριούλα κατηχητικού σχολείου παρά πολεμιστή και μπασμένα ανθρωπόμορφα πλάσματα, ύψους ενός μέτρου, που λέγονται hobbits, επίσης κάποιοι αμφιβόλλου σεξουαλικότητας πολεμιστές όπως (Άραγκορν) που νομίζουν ότι είναι διάδοχοι χαμένων βασιλείων ή μαρμαρωμένοι βασιλιάδες και θέλουν να επανακτήσουν χαμένα εδάφη, ε ρε λόξα που 'χει ο κόσμος!


ΔΕ ΕΡΛΥ ΝΤΕΙΖ[επεξεργασία]

Ο Φρόντο απέτυχε...

Η ιστορία ξεκινά ως εξής. Ο Πρωθυπουργός των ΕΛ ΈΛβις Πρίσλευ με την βοήθεια του σούπερμαν Καλ-ΕΛ έστειλε απεσταλμένους από τη Λευκή Ακτή στην μέση γη. Όταν αυτός και ο Καλ-ΕΛ κατέβηκαν στη μέση γη να δουν πως πάει η αποικία, η Λευκή Ακτή κατακτήθηκε από τη Λευκή αδερφότητα των Νεφελίμ που ονόμασαν Ατλαντίδα, έφτιαξαν τη λευκή τους πόλη και το σπίτι του αρχηγού τους τον Λευκό Οίκο! Αργότερα η Ατλαντίδα μετονομάστηκε σε Αμερική αφού πρώτα βγήκε βρώμα ότι η Ατλαντίδα βυθίστηκε για να καλυφθεί σκάνδαλο με τον Νεφελίμ αρχηγό του Γένους Μαλτζεχ. Ο ΈΛβις επειδή εμπλεκόταν και εκείνος στο σκάνδαλο "διέταξε" επίθεση που δεν έγινε ποτέ και η οποία υποτίθεται ότι βοήθησε την Ατλαντίδα για μια νύχτα. Οι Νεφελίμ όμως για να εκδικηθούν τον ΈΛβις, ο οποίος έφταιγε για την ανακάλυψη του σκανδάλου απο τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο έστειλαν τον Σαουρόνο του γένους των Άνακιμ (αυτοί που είχαν λαιμό ανάμεσα στο σώμα και το κεφάλι) μαζί με τον Γεώργιο Βους και με στρατιές Ορκ στη Μεσόγειο να τη καταστρέψουν. Ο Καλ-ΕΛ τότε φώναξε τον συνήρωα Τσακ Νόρις ο οποίος έφερε μαζί του τα Ξωτικά και τους νάνους. Όταν είδε τις στρατιές του Σαουρόνου και του Γεωργίου έριξε μια Κυκλο-στριφογυριστή κλωτσιά στον Γεώργιο στέλνοντας τον στον Λευκό Οίκο και έβαλε τον Μπάτλερ του Γκαντάλφιο το μάγειρα του Άραγκορν καθώς και κάποιους άλλους υπηρέτες (Λέγκολαο, Φρόντιο, Σαμουήλ, Πιπίνο, Μάριο Βορομίρο (ο οποίος σκοτώθηκε στη μάχη με τον αρχηγό των Ορκ, Λουκιανό) και τέλος Γκλίμι (από το Γεώργιος) να νικήσουν τον Σάουρον. Τελικά τα κατάφεραν, αλλά επειδή ο Μάκης ήθελε να αποκαλύψει ποιος μπορούσε να νικήσει τον Τσακ Νόρις, εκείνος εκνευρίστηκε τόσο που με μια Κυκλο-στριφογυριστή κλωτσιά βύθισε μεγάλο μέρος της Μεσογείου φέρνοντας την στην σημερινή της μορφή. Ο Γκαντάλφιος με τον Φρόντιο την έκαναν για Λευκή Ακτή και όλοι οι άλλοι υπηρέτες εκτός από τον Αραγκόρνο πνίγηκαν ή έφυγαν. Ο Τσακ προβίβασε τον Αραγκόρνο σε αρχηγό των Τέξας Ρέϊντζερς. Και πήγε κι αυτός στη Λευκή Ακτή όπου πήρε από τους Νεφελίμ το ΕΛ-πάσο και το Τέξας. Η μοναδική ήττα του Τσακ Νόρις από αυτόν που ήθελε να αποκαλύψει ο Μάκης ήταν η αιτία που η ΕΛόριντα μετονομάστηκε σε Φλόριντα

ΤΟΥΝΤΕΥ[επεξεργασία]

Σήμερα η Μεσόγειος ανήκει σε τρεις Ηπείρους, Ασία, Αφρική και Ευρώπη. Οι Ελ που επέζησαν ζουν στην Ελλάδα ενώ οι Ορκ μαζεύτηκαν στην Μόρντορ (σήμερα γνωστή ως Ντουρκία) και μετεξελίχτήκαν σε Ντούρκους. Οι σύμμαχοι του Σάουρον από τον Νότο ζουν στη Αφρική, ενώ ξωτικά, Χόμπιτ και κάποιοι ΕΛ στην Ευρώπη. Τα Ορκ επανακατέκτησαν τα παράλια της Μόρντορ από τους ΕΛ και ένα νέο γένος οι Ουρούκ-Χάϊ επονομαζόμενοι Σκοπιανοί ζουν σε ενα μικρό κρατίδιο βόρεια της Ελλάδας γνωστό και ως Σκόπια. Πολλοί υποστηρίζουν ότι είναι μείξη των Ορκ της Βουλγαρίας και Προδοτών Ανθρώπων της Αλβανίας. Τέλος οι Νεφελίμ ζουν στην Αμερική με αρχηγό τον Γεώργιο Βους μέχρι και σήμερα.

Midearth.GIF

ΠΡΟΙΟΝΤΑ[επεξεργασία]

Κύριο προιόν εξαγωγής από τη Μέση Γη είναι τα Goblin! Τα είδη χωρίζονται ως εξής

Goblin[επεξεργασία]

Το κλασσικό συνηθισμένο Goblin. Χαζό και ευκίνητο συνδυασμός που το κάνει τέλειο για σπιτικές δουλειές! Κόστος 30 Lebas.

Warrior Goblin**[επεξεργασία]

Χρησιμοποιείται για φύλαξη, άμυνα ή για να σας εκδικηθεί κάποιος που έχει θυμώσει μαζί σας (η πρώην σας). Το Goblin αυτό βγαίνει σε τρεις εκδόσεις την απλή, την Ενισχυμένη και την TURBO S.

 • Η απλή έκδοση περιλαμβάνει ένα Goblin με μαχαίρι. Κόστος 100 lebas*
 • Η ενισχυμένη ένα Goblin με τσεκούρι και ξύλινη ασπίδα. Κόστος 400 Lebas
 • Η TURBO S περιλαμβάνει Full plate πανοπλία, 3 ασπίδες και 8 διαφορετικά είδη όπλων! Επίσης τα Goblin αυτά είναι απόλυτα πειθαρχημένα σε αντίθεση με τα παραπάνω. Κόστος 900 Lebas.
 • Lebas: η μονάδα χρήματος της Mεσογείου. Ένα Lebas= 32635 ευρώ. Και όχι δεν πήρε το όνομά του από το Lembash των ξωτικών!

Goblin του Αγρού**[επεξεργασία]

Αυτό το είδος Goblin απαντάται σε χωράφια να σκαλίζει, ποτίζει, φυτεύει, ξεχορταριάζει, αρμέγει, συλλέγει, τρυγεί, ραντίζει. Ειδικά στο ράντισμα λόγω του ότι έρχεται σε συσκευασία με την Ενδυμασία του που περιλαμβάνει Μάσκα Οξυγόνου...Κόστος 140 Lebas.

 • Lebas: Η μονάδα χρήματος της Mεσογείου. Ένα Lebas= 32635 ευρώ. Και όχι δεν πήρε το όνομά του από το Lembash των ξωτικών!
  • Τα Goblin αυτά απαντώνται μόνο στη Μεσόγειο! Υπάρχουν κι άλλα είδη που όμως είναι ανεπίδεκτα μαθήσεως!

Jenna Jameson[επεξεργασία]

Η Jenna Jameson είναι η τωρινή μεταμόρφωση της Galadriel...Τι νομίζατε, ότι δεν ζει; Φυσικά και ζει και χρησιμοποιεί και το δαχτυλίδι της με τον κατάλληλο τρόπο... Αφού κατάλαβε ότι τέτοιος μούναρος δεν μπορεί να μείνει ανεκμετάλλευτος και αφού η μοναδική της αγάπη, ο Άραγκορν ήθελε την άλλη την άσχημη, πήγε στην Αμερική και αξιοποίησε το ταλέντο της. Αφού βαρέθηκε να τον παίζουν 100 εκατομμύρια άντρες με αυτήν, αποφάσισε να γίνει ακτιβίστρια και να σώζει τα μικρά Ορκς.

“Τό 'ξερα ότι αυτό το δαχτυλίδι κάτι μου θύμιζε...Αν δονείται λέει...”

- Ο Φρόντο για το δαχτυλίδι της Galadriel

ΚΛΙΜΑ[επεξεργασία]

Το κλίμα της Μεσογείου είναι μεσογειακό.


Είπαν για τη Μεσόγειο[επεξεργασία]

 • Θα τα κάνω όλα λίμπα!! ~ Chuck Norris
 • Mα το Εγώ, εγώ το έκανα αυτό! ~ Θεός
 • Γαμήστε τα όλα! ~ Σάουρον
 • Τι λε ρε φίλε και εσύ τι θα κάνεις; ~ Άγνωστο Ορκ

Δείτε επίσης[επεξεργασία]