Cabal Online

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Noob.jpg

Να' μαστε λοιπόν μετά από 4+ χρόνια καφρίλας (κάψιμο δηλαδή εγκεφαλικών κυττάρων) στο Lineage να φτάσουμε στο Cabal Online. Το L2 λοιπόν πάλιωσε και τη θέση του πήρε ένα νέο εργαλείο συνώνυμο της Τηλεόρασης (Ξέρεις ότι είναι ΓΤΠ, αλλά δεν ξεκολάς επειδή νομίζεις πως δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις!)


Ιστορία[επεξεργασία]

Κάποιοι μα****κες λοιπόν από την Κορέα έξυναν τ' @@ τους και είπαν να κάνουν μια εταιρεία που θα την ονομάσουν ESTsoft. Μετά έφτιαξαν και ένα MMORPG κλέβοντας χαρακτηριστικά από άλλα παιχνίδια του είδους.


Φορ Εξζάμπλ[επεξεργασία]

 1. Chaos Arena - (WoW?!)
 2. Guild vs Guild - (Guild Wars ?!)
 3. Quest - (WoW?!,L2?!)
 4. Nation War ή Horde vs Alliance! (WoW)

Σκοπός[επεξεργασία]

Όπως στο/α World of Warcraft, Lineage, Mu Online, Lord of The Rings Online, Guild Wars, ετ σέτερα. Έτσι κι εδώ ο character/χαρακτήρας σου έχει σκοπό να ανέβει level και να γίνει τόσο δυνατός ώστε να τους γ***ει όλους και αυτοί να κάθονται και να λένε "¨Πω Πω τον πούστη, κοίτα τι κάνει!!!". Ο σκοπός του παιχνιδιού όπως καταλάβατε είναι πολύ πρωτότυπος!


Τάξεις Χαρακτήρων[επεξεργασία]

Έχουμε και λέμε, επιλέγετε ανάμεσα σε Wizard (Ο μάγος της παρέας), Blader (Όχι αυτό που πολτοποιεί τα πορτοκάλια), Force Archer (Έλα τώρα ο Λέγκολας θα έλειπε!), Warrior (Κλασικά), Force Shielder (Το παλικάρι με την τεραστίων-διαστάσεων ασπίδα), Force Blader (Το παιδί που πέρασε το Katana για τη ράβδο του Χάρι Πότερ a.k.a Pothead).

Όλοι αυτοί λοιπών είναι στο σύνολό τους έξι (6) αν καταφέρεις να βάλεις σε party έστω και έναν από κάθε κλας τότε τους κλάνεις όλους! Το παλικάρι με την ασπίδα θα το 'χεις μπροστά για να τρώει τις επιθέσεις σαν τον Μπομπ τον Σφουγγαράκη, τον Λέγκολας πίσω για να ρίχνει τα βέλη του, τον Blader θα τον βάλεις σε καταπέλτη και θα τον πετάς πάνω στον εχθρό... και όλους τους άλλους head-on πάνω στον αντίπαλο!


Παρενέργειες[επεξεργασία]

Όπως σε όλα τα MMORPG έτσι και σε αυτό έχουν παρατηρηθεί οι ακόλουθες παρενέργειες:

 1. Συχνά αποκαλούν ο ένας τον άλλον Nooba, Nooby, Noob.
 2. Άφου έχουν καθίσει 10+ ώρες μπροστά σ' ένα PC προσπαθώντας να εξπάρουν (αργκό MMORPG), όταν γυρίζουν σπίτι και βλέπουν τη μάνα τους την περνάνε για mob και την σπάνε στο ξύλο προκειμένου να πάρουν lvl.
 3. Συχνά φωνάζουν ο ένας τον άλλον με τα νίκνεϊμ που έχουν δώσει στους παίκτες τους.
 4. Αρκετές φορές τους βλέπεις να χορεύουν στη μέση της εθνικής για να γεμίσουν SP και να βάλουν Battle Mode 2.
 5. Όταν τους αρέσει μια γκόμενα της χαρίζουν party epaulete για της δείξουν την αγάπη τους.
 6. Συχνά μπαίνουν σε γκαράζ ανυποψίαστων ανθρώπων και τα κάνουν "γυαλιά καρφιά" νομίζoντας πως βρίσκονται σε Quest με Dungeon!
 7. Συχνή χρήση φράσεων όπως : LOL, ROFL, LMAO, pame b1f, me ekane pk, vazw bm, ela pvp xwris bm, ela pvp, ετ σέτερα.
 8. Σπάνε ό,τι ειδόν λάμπες βρούνε με την ελπίδα ότι θα τους τύχει κανένα map part που θα πουλήσουν ύστερα για 750.000 Alz (Cabal Currency).
 9. Συλλέγουν πυρήνες υπολογιστών νομίζοντας πως είναι Upgrade Core High/Medium/Low για να αναβαθμίσουν τα ρούχα τους.
 10. Συχνά καταστρέφουν τα ρούχα που φοράνε για να πάρουν Material Core και να φτιάξουν ισχυρότερα.