666

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Bouncywikilogo9.gif
  Για τους σοβαροφανείς, υπάρχει σχετικό άρθρο στη Βικιπαίδεια για 666.
  ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀  


Το 666 είναι ένας αριθμός που χρησιμοποιείται πολύ συχνά στην καθομιλουμένη ως ο αριθμός του Σατανά, αλλά τις περισσότερες φορές, κανείς δεν ξέρει πως προέκυψε. Εμείς, επειδή δε σας πουλάμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες, βρήκαμε την ιστορία του και σας την παραθέτουμε παρακάτω:

Ο αριθμός έξι υποδηλώνει ατέλεια. Μερικές φορές, οι αριθμοί στην Αγία Γραφή χρησιμοποιούνται με συμβολική σημασία. Το εφτά αντιπροσωπεύει συνήθως την πληρότητα ή την τελειότητα. Το έξι, επειδή είναι ένα λιγότερο από το εφτά, υποδηλώνει κάτι που δεν είναι πλήρες ή είναι ατελές κατά την άποψη του Θεού και ενίοτε σχετίζεται με τους εχθρούς του (Βελζεβούλ, αντίχριστος, άθεος, Μ κ.λπ.). 1 Χρονικών, 20:6 Δανιήλ, 3:1.

Η τριπλή επανάληψη προσδίδει έμφαση. Μερικές φορές, η Αγία Γραφή για να δώσει έμφαση σε κάτι το επαναλαμβάνει τρεις φορές. Αποκάλυψη, 4:8-8:13 Συνεπώς, ο αριθμός 666, τονίζει εμφατικά το ότι, για τον Θεό, τα ανθρώπινα πολιτικά συστήματα (Μέρκελ - Τσίπρας) έχουν αποτύχει παταγωδώς. Δεν κατάφεραν να φέρουν διαρκή ειρήνη και ασφάλεια — πράγμα που μπορεί μόνο η Βασιλεία του Θεού. Ναι καλά καταλάβατε! Ο Θεός μας λάδωσε καλά κι εμείς τον διαφημίζουμε!

Η πραγματική έννοια του 666[επεξεργασία]

Για τους καλούς πελάτες, δώρο το αυθεντικό τηλέφωνο. Μια προσφορά της Διάβολος Α.Ε.
Ιδού η μία και μοναδική αλήθεια.
Εάν υπάρχει Θεός, τότε υπάρχει και Διάβολος.

Έχει ακουστεί από πολλούς, πως ο αριθμός 666 είναι ο αριθμός του Σατανά. Η παραπάνω δήλωση είναι εν μέρει ψευδής, καθώς σύμφωνα με δηλώσεις του διαβολάκου από τον Αρκά, το 666 δεν είναι ο ακριβής αριθμός, αλλά τίποτα παραπάνω από μια στρογγυλοποίηση του αριθμού 665,9871247849864950841 και κάτι ψιλά. Αυτό προκύπτει απ' τον ίδιο τύπο που μας δίνει και το γνωστό π. Επίσης, το 665,98712 και κάτι δεν είναι μόνο ο αριθμός του Σατανά, αλλά και του θηρίου (φήμες που θέλουν αυτό το θηρίο να είναι ανήμερο κρίνονται το λιγότερο σαχλές), όπως έχει ήδη αναφερθεί από τη Σιδηρά Παρθένο σε ομώνυμο τραγούδι της. Επιπλέον, το 665 και κάτι, βρίσκεται και στο τηλέφωνο του Κόμη (2106660000, με χρέωση 2,65893 ευρώ το λεπτό). Άλλες πηγές το δίνουν ως 666,017642561 που είναι 212 φορές το π. Δεδομένου ότι η περιφέρεια του κύκλου είναι 2πρ, συμπεραίνουμε ότι η ακτίνα του Σατάνα είναι 106 και αντιστοίχως, το εμβαδόν του είναι 35298,935055735.

Τέλος, υπάρχει και μια φοβία για τον πραγματικά φοβερό αυτόν αριθμό, η λεγόμενη εξακοσιαεξηνταεξιφοβία ή αλλιώς, θηριοφοβία, όπως μετονομάστηκε αργότερα. Πολλοί που πάσχουν απ' αυτή τη φοβία, φοβούνται και καλά τον Σατανά, τον Κόμη και τη λοιπή παρέα και διαδίδουν μάλιστα, πως εάν πεις αυτόν τον αριθμό θα είσαι στη λίστα των καταραμένων. Τελικά όμως, όλα είναι μπούρδες!!! Το πραγματικό αίτιο είναι ο φόβος για τους Iron Maiden και πιο συγκεκριμένα, για το τραγούδι τους, "666: Ο Αριθμός του Θηρίου" (666: The Number of the Beast για τους αγγλομαθείς).

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με:[επεξεργασία]

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με την κόλαση:[επεξεργασία]

Εξωτερικοί σύνδεσμοι[επεξεργασία]

Το σατανικό τραγούδι

Medical.jpg Το άρθρο αυτό αφορά ένα ιατρικό θέμα. Αν είστε τόσο ηλίθιοι ώστε να εμπιστευτείτε την Φρικηπαίδεια για να σας δώσει πληροφορίες για μια ασθένεια ή οποιοδήποτε άλλο σχετικό με την Ιατρική Επιστήμη θέμα, τότε εμείς δεν φέρουμε καμία ευθύνη. Αιωνία η μνήμη σας.