20+1 ανδροσυμβουλές

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
(Ανακατεύθυνση από 20+1 ανδροσυμβουλες)
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

</noinclude>

 1. Παίξε το βαρύ πεπόνι. Η ολιγομιλία, η εσωστρέφεια και η έλλειψη αυτογνωσίας είναι το Α και J στην επικοινωνία με το άλλο φύλλο. Για να γίνεις πιο πειστικός πάρε τον φίλο σου το Γιώργο και πηγαίνετε μαζί στη λαϊκή να ζυγίσετε πεπόνια.
 2. Χρυσές λέξεις του λεξιλογίου όπως "χοντρούλα" και "πιασιματάκια", θα βοηθήσουν το ταίρι σας να διατηρήσει τη γραμμή του και να τη ρουφάει χωρίς καθρεπτάκι. Βοηθάει αρκετά το συχνό καταβόθρισμα από μέρους σου μπυροκαφάσιων και πιτόγυρων στο γυράδικο του Μάκη. Μη νιώθεις καμία ενοχή άμα γίνεις και συ σαν καλοαναθρεμμένο βοδάκι. Μην υποκύψεις σε απειλές και ξεκινήσεις γυμναστήριο, αλλιώς η ανομοιομορφία σου με το ταίρι θα σε οδηγήσει να κάνεις γυμναστική στην παλάμη σου.
 3. Η πυγμή είναι χαρακτηριστικό όλων των ενστίκτων. Μάθε όταν βγαίνετε για φαγητό με τη γκόμενα να μασάς με πυγμή αναπαράγοντας όλα τα ηχητικά εφέ που θα την οδηγήσουν σε εθελούσια κώφωση.
 4. Να είσαι τσακωμένος με το σαπούνι ή περίμενε τη μαμά σου να σε κάνει μπάνιο. Η γυναίκα θέλει άμα κάθεται δίπλα σου να νοιώθει σαν να πηδιέται στους στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη κι όχι να μυρίζεις σαν 10χρονο. Το παπάρι σου να είναι άπλυτο τουλάχιστον 8 μήνες και να αναδύει σάπιο αυγό και θρύμματα από κεφαλοτύρι.
 5. Ευτυχώς ο carrot top έχει προνοήσει
  Είναι πολύ εύκολο για έναν άνθρωπο να καταλάβει το "ναι". Αρκεί να το πεις σαν το Μεταξά
  -μωρό μου θα σου επιτρέπω να μου μου (moo moo) ένα τσιμπουκάκι
  -όχι μωρό μου το θέλω τώρα...
  -έλα ρε μωροοοοοό....ένα τσιμπουκάκιιιιιι...!
  Για σκέψου εσύ ένας άντρακλας, που την παρακαλείς στα γόνατα για ένα τσιμπουκάκι, πόσο την ανεβάζεις! Δε θα ξεκολλάει από κάτω σου! Ξέροντας το ταίρι σου ότι δε χολοσκάς και υπάρχουν οι πουτάνες θα είναι σε καβλωμένα κάρβουνα.
 6. Μία καλή ευκαιρία για να δείξεις πόσο γαμάω είσαι είναι να μιλάς συνεχώς για τρύπες και να το αποδείξεις στην υπέρτατη τρύπα: στη χέστρα! Στάσου στην πόρτα και δες πόσο μακριά μπορείς να πυροβολήσεις το κατρουλιό. Ζωγράφισε κίτρινα σχήματα στη λεκάνη και δείξε της τα. Η γκόμενα θα εκτιμήσει δεόντως τις εικαστικές σου δυνατότητές αφού θα μπορεί, όταν σηκώνεται άγρια χαράματα για πιπί της, να μουσκεύεται στη λεκάνη.

Οι υπόλοιπες 6 συμβούλες έρχονται σύντομα.

Μα γιατί να γκρινιάξει; Δεν υπάρχει κανένας λόγος! Ειλικρινά κανένας!

Αν ακολουθήσεις όλες αυτές τις συμβουλές τότε τα αποτελέσματα είναι εγγυημένα