Χρυσή αυγή

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Ουπς! Μπας και εννοούσατε Κοτσάνα;


ΠΡΟΣΟΧΗ!

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ BLUE-WHALE.COM/GAME! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΔΩΣΕΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΣΑΣ! ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΛΩΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ! ΕΠΙΣΗΣ, ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ F57 ΣΤΟ VKONTAKTE! ΑΝ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ, ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ!

Κλασικός χρυσαυγίτης. Έχει γυρίσει το πρόσωπο από την κάμερα, μην και τον δουν με κραγιόν και ρουζ και τονε γιαουρτώσουν

Η Χρυσή Αυγή αποτελεί άνδρο κάθε αυνανιζόμενου χυσαυγίτη, ο οποίος είναι απαραιτήτως ρωσόφιλος άθεος. Το κόμμα απαρτίζεται από προδότες φυγάδες, δηλαδή κανέναν, διότι όλοι το πρόδωσαν, εκτός από το νεκρό κουφάρι του αρχηγού, που βεβήλωσαν οι προδότες που παλιά το φιλούσαν με σκοπό το χρήμα. Στην οργάνωση αυτή γίνονται δεκτοί μόνο παπάριοι, μια αρχαία φυλή με αρχική της προέλευση το Πακιστάν. H Χρυσή Αυγή είναι μια επαναστατική οργάνωση όντων του είδους Φασίστας, που συνεχίζει το υπέροχο έργο του επαναστάτη Μεταξά και των επαναστατών Πατατακού, Παπαραδόπουλου και Ιουιουαννίδη. Τα μέλη της αποτελούνται από ένα σπάνιο είδος πυγμαίων μπαμπουίνων, οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν σαν πειραματόζωα σε ένα εξελικτικό-μεταλλακτικό εργαστήριο πυρηνικών δοκιμών. Το αποτέλεσμα ήταν ότι επέζησαν μεν, με σοβαρές κακώσεις όμως στον εγκέφαλο. Οι οπαδοί της αντίθετα από τους αναρχοάπλυτους είναι πάντοτε καθαροί αφού ειδικεύονται στο να καθαρίζουν, γι' αυτό ονομάζονται και Χρυσασβίτες, λόγω του αρώματος από ασβό, που φορούν για να απομακρύνει κάθε εχθρό του έθνους.

"Homo Chrisavgiticus".

Προϊστορική λεσβιακή προέλευση[επεξεργασία]

Αυγή, η αρχόσαυρα[επεξεργασία]

Το χρυσάφι το απέσπασε με την βία.

Ιστορία[επεξεργασία]

Η ασήμαντη θέση της Χρυσής Αυγής μέσα στο δίκτυο των θεωριών συνωμοσίας χωρίς επιστημονικώς αξιόπιστα δεδομένα. (πχ Φρόιντ, έκθεση ιδεών χωρίς την ανάλογη στατιστική έρευνα)
Συλλεκτικά "Χρυσά Αυγά", τα οποία αξίζουν πάνω από 10.000 ευρώ στο e-bay

Iδρύθηκε στο Πακιστάν την προϊστορική εποχή από κάποιο Νεάτερνταλ, απευθείας πρόγονο του Μιχαλολιάκου που απέκτησε το κληρονομικό δικαίωμα για ισόβια ηγεσία και ιδιοκτησία της οργάνωσης ως γνήσιος διάδοχος του, μετά από εξετάσεις DNA. Αναπτύχθηκε την δεκαετία του 30 και δημιούργησε τον φασισμό και τον ναζισμό σε Ιταλία και Γερμανία. Μετά την πτώση του Σινικού τοίχους κατέφυγε στα Βαλκάνια και εισχώρησε στην Ελλάδα ως "Χρυσή Aυγή" ή χρυσ-Η ΑΥΓΗ (συριζοφυλλάδα, διότι αποτελούν αδερφά κόμματα) με σκοπό την πτώση του IQ του κόσμου της Δημοκρατίας της Μπανανίας. Κατά μια άλλη άποψη, πρόκειται για μετονομασία οικογενειακής επιχείρησης πώλησης αυγών, που λόγω χαμηλών πωλήσεων άλλαξε παραγωγή - γιατί τα αυγά της μένοντας απούλητα κλούβιαιναν - κι από "Χρυσά Αυγά" έγινε "Χρυσή Αυγή".

Ο πατέρας και θεμελιωτής[επεξεργασία]

Ο Αδερφός Χίτλερ είναι ο πρώτος πατέρας, που ενέπνευσε τον ιδρυτή Νικώλο Μη Χαλάς Λιάκο.

Ο πραγματικός πατέρας της χα χα χα χα χα, ήταν ο Αδερφός Χίτλερ· ένας κινέζος έμπορας τσαγιού, πουστο νελεύθερο χρόνο του, κατέσφαξε μερικά εκατομμύρια ανθρώπων, κυρίως λευκών διότι ήταν φιλόνεγρος.

Πίστευε ότι ο πλανήτης Γη πρέπει να γερμανοποιηθεί. Πράγμα που κατάφερε μερικώς με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Τελικά το κόμμα του καταργήθηκε, διότι σημαίωσε των ινδουισμό και δυσαρέστησε την πακιστανική κομματική βάση.

Ιδεολογία[επεξεργασία]

Το εβραιοχριστιανικό (μ[ε]ικτό) μαγικό κίνημα της Χρυσής Αυγής ξεκίνησε ως μεταφυσικός εσωτερικισμός με αναφορά στην Καμπάλα. Οι επαναστάτες της χρυσής αυγής έχουν σαν κύρια ενασχόληση την πώληση όπλων, ναρκωτικών, λευκής και μαύρης σαρκός (νταβατζιλίκι), πειρατικών cd, μπρελόκ και άλλων ειδών κιγκαλερίας, μπλουζών , σουτιέν και ειδών προικός, ακόμα και βαφών αβγών κάθε Πάσχα, ενώ τα κέρδη από τις πωλήσεις διατίθενται για να χτίζει ο αρχηγός τους Ροζ Ξενοδοχεία και να τρώει σοκολάτες αυγών Kinder. Δεν τα βάφουν όμως κόκκινα, αλλά χρυσαφιά (μη μας πούνε και κουμούνια ε;), ενώ φήμες λένε πως η χρυσή βαφή στην πραγματικότητα είναι γυαλισμένη μπρούτζινη (για πιο φτηνά με την κρίση).

Επιστημόνικη έρευνα[επεξεργασία]

Τυπική ακτινογραφία χρυσαυγίτη

Οι επιστήμονες μετά από εντατική έρευνα πάνω σε Χρυσαυγίτες ανακάλυψαν ότι τα ναρκωτικά που ρέουν στο 'αυθεντικό ελληνικό αίμα τους' (όπως λένε οι ίδιοι) και βέβαια και στους εγκεφάλους τους, δεν εισήχθησαν με κάποια επέμβαση αλλά ήταν αυτόχθονα, δηλαδή ήταν πάντα εκεί, κάτι που δίνει επιστημονική εξήγηση ότι αυτά που λένε πραγματικά τα πιστεύουν και τα εννοούν.

Η δήλωση του επιστήμονα που έκανε την έρευνα (άγνωστος και πλέον νεκρός επειδή έμεινε εκτεθειμένος για υπερβολικά πολλές ώρες σε Χρυσαυγίτες), ήταν Είναι φανερό πως πρόκειται για ένα πολύ δυνατό ναρκωτικό, που έχει μια ανυπόφορη μυρωδιά σκατίλας.

Συνεργασίες[επεξεργασία]

Όπως κάθε οργάνωση που σέβεται τον εαυτό της,έτσι και η Χρυσή Αυγή συνεργάζεται με διάφορες άλλες επαναστατικές οργανώσεις, όπως η ΚΥΠ, η αστυνομία και το ΛΑ.Ο.Σ.. Ανήκει σε έναν ευρύτερο λογοτεχνικό χώρο στον οποίο εκφράζονται πολλοί άλλοι Έλληνες λογοτέχνες όπως ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο Ανέστης Κεραμυδάς, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Κώστας Πλεύρης ο σούπερ-νομάρχης-καλλιτέχνης-γελωτοποιός-φιλόσοφος Παναγιώ-Τάκης Ψωμιάδης και άλλοι πολλοί.

Χαρακτηριστικά και θέσεις[επεξεργασία]

O Γυαλίας Ταξιδιάρης, εμφανώς αγύμναστος, λόγο των αλλεπάλληλων ενέσεων με οιστρογόνα, παίρνει πίπα απ' το βιονικό πέος του Αμερικανού μετανάστη Robo-cock. Μετανάστευσε σε άλλο κόμμα. Αίμα Τιμή γραμμένα στ' Αρχίδια.
 • Έχουν ξυρισμένο κεφάλι, λόγω των εγκεφαλικών εγχειρήσεων στις οποίες υποβάλλονται για να πιστέψουν ότι πιστεύουν.
 • Χαιρετούν ναζιστικά, δηλαδή με το χέρι ψηλά σαν σημάδι της αποχής τους από την μαλ..... Βέβαια άμα σου μιλήσουν καταλαβαίνεις ότι δεν απείχαν για πολύ καιρό. Άλλη θεωρία λέει ότι το κάνουν αυτό γιατί πολύ απλά δείχνουν τον πλανήτη τους.
 • Περπατάνε με βήμα παρέλασης, γιατί αν περπατήσουν διαφορετικά θα μπερδευτούν και θα πέσουν .
 • Δακρύζουν όταν βλέπουν την Ελληνική σημαία, γιατί τους φέρνει αναμνήσεις καθώς την έβλεπαν κάθε πρωί στο ίδρυμα Π.Τ.Ν.Κ (για Παιδιά με Τρομακτική Νοητική Καθυστέρηση).
 • Υστερούν τρομακτικά σε μαθηματικές πράξεις (πιστεύουν ότι το 7% είναι η πλειοψηφία των Ελλήνων).
 • Εγγράφουν στο κόμμα μόνο ομοφυλόφιλους μαύρους που είναι αποκλειστικά Εβραίοι στο θρήσκευμα.
 • Δεν ξέρει κανείς πώς είναι η πραγματική τους φωνή, καθώς δεν μιλάνε, μόνο φωνάζουν.
 • Είναι προσηλωμένοι στα ιδανικά του έθνους κι ας μην ξέρουν ποια είναι αυτά.
 • Πιστεύουν ότι ο υπόγειος του Λονδίνου ήταν επαναστατικό κίνημα και είναι εναντίον του όπως και σε κάθε επαναστατικό κίνημα.
 • Οι θέσεις τους είναι σαφώς κατά του μαρξισμού και ειδικά κατά του Μαρξ και του Σπένσερ από τους οποίους και δεν διακρίνουν και μεγάλη διαφορά.
 • Θέλουν να κάνουν πόλεμο για τη δόξα της Ελλάδας, με την Τουρκία, τα Σκόπια, την Αλβανία, το Ισραήλ, τη Ρωσία, το Βέλγιο, τη Γκάνα, την Ιαπωνία, τις νήσους Ούα Χούκα, τη χαμένη Ατλαντίδα, τον γαλαξία της Ανδρομέδας κ.ά.

Τα δρώμενα[επεξεργασία]

TH KALLA POY PERNAMAI...

Οι χρυσαυγίτες είναι πολύ καλοί άνθρωποι και για αυτό ασχολούνται με το κυνήγι μεταναστών,με την ξιφασκία με μαχαίρια και πουλάνε βιβλία, cd, μπρελόκ, μπλούζες κλπ. Επιπλέον συχνά βλέπουμε να πυροβολούν ταμπέλες, καθώς λόγω της νοητικής τους καθυστέρησης, νομίζουν πως είναι κομμούνια με τετράγωνο κεφάλι.

Συμβεβλημένες εταιρίες[επεξεργασία]

Η Χρυσή Αυγή έχει ως παράρτημα εταιρία καθαρισμού. Το σύνθημά της είναι «Καθαρίζουμε την Ελλάδα». Ειδικεύεται σε απομεταναστώσεις, καθάρισμα αυλών, καθάρισμα ρούχων και άδειασμα διαμερισμάτων. Τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιούν είναι άκρως οικολογικά (μαχαίρια, μπουνιές, σαπουνόνερο). Η Λιάνα Κανέλλη και η Ρένα Δούρου σχολίασαν με υποτιμητικά λόγια τα απορρυπαντικά της Χρυσής Αυγής μπροστά στον εκπρόσωπο τύπου της εταιρίας Ηλία Κασιδιάρη. Συγκεκριμένα η φράση που τον έκανε να λυγίσει ήταν «Θα γυρίσετε τους καθαρισμούς 500 χρόνια πίσω». Ο Κασιδιάρης σηκώνεται και λέγοντας όχι και πεντακόσια χρόνια πίσω δείχνει στην Ρ. Δούρου πόσο αποτελεσματικά το νερό αφαιρεί τους λεκέδες από το ρούχο και στη Λ. Κανέλλη πόσο αποτελεσματικά οι μπουνιές διώχνουν τους μετανάστες, αφού κι η ίδια μετανάστευσε στο ΚΚΕ από την δεξιά.

Εφημερίδα[επεξεργασία]

Δείτε επίσης[επεξεργασία]

Μία ευγενική προσφορά της ΕΛ.ΑΣ. και της οργάνωσης Αγάπη και φροντίδα στα προβληματικά.