Χρήστης:S(c)epticist

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Γέννηση[επεξεργασία]

23/10 1595. Την ευτυχή για το ανθρώπινο γένος αυτή μέρα, εγενήθη νεανίας οίος επρόκειτο όπως διαταράξει την επιστημονική γνώση, η οποία ανεγκάσθη ίνα εφεύρει νέαν μονάδα μετρήσεως με αντικείμενο τον ορισμό του μεγέθους της κάτω προβοσκίδας του, που έως τότε εφέρετο να ομοιάζει προς απλήν σκωλυκοειδήν απόφυσιν. Το εν λόγω μέτρο και σταθμό, φυλασσόμενο στο Εθνικόν Μουσείον της Γαλλίας, ονομάσθη Terra-byte, από το δάγκωμα καλλιπήγου μέας, οία είχε προσφάτως χωρίσει, και τοιουτοτρόπως εσκόπευεν ίνα εκδικηθεί το άρρεν φύλο, με το ν' αποκόψει κατ' εντολήν του αρχι(δ)ιατρού, μεγάλην υποδιαίρεσην του εν λόγω σαρκίνου Ζέππελιν. Παρά ταύτα, το μόνο που τελικώς εκατεφέρθει ήτο μια περδίτσα στους όρχεις.


Βίος και Πολιτεία[επεξεργασία]

Ο νεανίας εμεγάλωσεν κατά παραλληλίαν μετά της γαλαξιακής μαλαπέρδος που έφερεν εις το DNA του. Κατά την ενηλικίωσην του εργάσθη ως μουσικός εις διάφορα πρόντζεκτ, όπως το Agent Orange, το Agent Sinavlion και ως διορθωτής εις την επανέκδοσην του Σιλμαρίλιον (από κοινού βιογράφία των S.Y.L. και Marilion). Έκτοτε αρθρογραφεί τακτικώς εις τον τύπον, και πολλαπλασιάζει την συλλογήν του από τεύχη του Pirate, και τα οποία έχουν τερματίσει το υψόμετρο του πλυντηρίου του κατά 50 πόντους (δηλαδή το εν δέκατον της εν λόγω μαλαπέρδος).


Είπαν για τον S(C)epticist[επεξεργασία]

"Ω Τιντούτο!!!"

"Έκθαμβη μέα"

"Εγώ ειμί, έ?"

" Ο Θεός μεταμορφωθείς εις τετρακοντάμετρη μαλαπέρδα νεοτόκου death-ά απαντών εις έκθαμβην μέα"

"Ω Τιντούτο"

"Έκθαμβη μέα"

"Ούτο εστί Το Πέος... Άρον και Περιπάτει"

Ο Θεός διατάζων εκθάμβη μέα τσιμπουκοχείλοβα

"Χριστέ μου!"

Λάζαρος

Ο S(c)epticist είναι το μέλλον του παρελθόντος παρόντος, ο παρατατικός του παρακειμένου και ο υπερσυντέλικος του αορίστου

Ο Όσκαρ "Ζακ-Μπαμπινιώτης" Γουάιλντ δια το συγγραφικόν έργο του S(c)epticist και δια την συνεισφοράν του εις την κατάψυξην τυποποιημένης πέρκας

"Το ψάρι βρωμάει απ' το κεφάλι κι ο S(c)epticist από τρία χιλιόμετρα"

Kay Torredid και Dad (οι τρεις μάγοι με την ψηφιακή σακοράφα) για τον S(c)epticist

"Έχεις κρασάρει πέντε server με αυτά που γράφεις"

Ο Τζίμι Τζίμπο Μπίμπο Γουέιλς για την γνωστή έλλειψη petabyte


Έπαινος αστείου συγγραφέα[επεξεργασία]

Στις 02/05/10, ο γράφων ετιμήθην από την Φρικηπαίδειαν με τον "Έπαινον αστείου συγγραφέα" δια την συνεισφοράν του εις το ἀρθρο Γυναίκα, και ακόμα βάζει μπλάνκο δια να κρύψει το κο(σ)κκίνισμα στα μάγουλά του. Το βραβείον μπορείτε ίνα θαυμάσετε εις την ιστοσελίδαν συζητήσεως παραπλεύρως της παρούσης.

Στις 15/10/2011 ο γράφων ετιμήθη ίνα μονιμοποιηθεί σύνδεσμος προς γλήμμα του εις Φρικηπαιδικόν Πρότυπον. Το γλήμμα αυτό είναι το "Άρθρο με ικανοποιητικό αριθμό αναφορών στα Βριλ" εις το οποίο εφεξής και θα παραπέμπει το πασίγνωστον Πρότυπον.