Χέζας

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Ορισμός[επεξεργασία]

Με τον όρο "χέζας" ενοούμε αυτόν ο οποίος είναι χέστης - μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά.
Συνώνυμα[επεξεργασία]


Χέζες[επεξεργασία]

Το πρώτο πράγμα που περνάει από το μυαλό μου, ακούγοντας τη λέξη χέζας, είναι το άλογο-τίγρης που σερνόταν πίσω από τον HE-MAN, αυτόν τον ήρωα-σωματαρά με το ξανθό καρέ-γελοίο μαλλί. Όταν ο μυώδης υπερήρωας-american dream πρότυπο του έριχνε την ακτίνα με το σπαθί του,ο χέστης- τίγρης γινότανε ξαφνικά θαρραλέος μάγκας... ΑΠΕΕΕΕΕΚΤΗΣΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗΗΗΗΗ!!!!!


P.jpgΜεγάλος χέζας θεωρείται και ο ιδιοκτήτης της Microsoft, Bill Gates, κυρίως λόγω εξωτερικής εμφάνισης. Gates.jpgΤρανταχτό παράδειγμα χέζα αποτελεί ο σκυλο-κλαψομούνης τρομπαδούρος Πάνος Κιάμος. Οι ερμηνείες του στάζουν καφτή τσίρλα, βγαλμένη μέσα από τον πόνο της καρδιάς του εντέρου της μάζας του χάους (με τον Sotis Volanis να αποτελεί άξιο συνοδοιπόρο στο πέλαγος του πεοθηλασμού και τις ευκοίλιας).

Πανος.jpgΤο φαινόμενο λαμβάνει με την πάροδο του χρόνου αύξανόμενες διαστάσεις και σύμφωνα με τον προφήτη Λιακό και το γέροντα που ΠΑΝΤΑ συμβουλεύεται αυτό αποτελεί σημείο των καιρών για την έλευση του "έξω απο δώ". Εκτός κι αν επέμβει ο Τσακ Νόρρις και σώσει τον πλανήτη για 28 φορά...