Φρικηπαίδεια:Τεκές/Αρχείο 2010 α΄τετράμηνο

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Περιεχόμενα

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ 2010

Χρόνια πολλά!! Χάπι νιούζ γί'arse!!!!!!!!!!!!!! To μήνυμα που ακολουθεί είναι ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΣ: Επιθυμητή η παιδική συναίνεση
Φρικηπαιδίστριαι & Φρικηπαιδισταί,

ζούμε σε μια διαρκώς μεταβαλλόμενη εποχή: Κυβερνήσεις ανεβαίνουν, κυβερνήσεις πέφτουν, επόμενοι καταλληλότεροι καταπίπτουν για να'ρθεί η Άνοιξη.
Μέσα στην αναμπουμπούλα τους τελευταίους μήνες, έγιναν πολλές αλλαγές στη Φρικηπαίδεια! Ο τζέλλος προσανατολίζεται για μουσικός, ενώ ο γούντιος αυτοανακυρήχθηκε σε πνευματικό άρχοντα και φαίνεται να αποσύρθηκε στο Φρικηπαίδεια:Θρησκεία Έτσι έγινε μετασχηματισμός και πλέον το σκληρό πυρήνα της κυβέρνησης φαίνεται να αποτελούμε η δις διευθυντής, που τέθηκε και υποδοχέας γλυφτών της ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ!!!, εγώ, εγώ κι ο εαυτός μου, και ο λινουξάς. Πολλά υποσχόμενος νέος βουλευτής είναι και ο άνθρωπος με τα πολλά ονόματα! Ακολουθεί το ΕΡΓΟ που παρήχθη τους τελευταίους μήνες:

Εξωστρέφεια

Δημιουργήσαμε e-mail, φατσοβιβλίο, πουλί (κατά κόσμον τουίτερ) & βλογ, για χάρη της Φρίκης και μόνο! Ακόμα επεξεργαζόμαστε τη δημιουργία ΦρικηChat. Όλα τα παραπάνω μπορείτε να τα δείτε στην Αρχική σελίδα!

Τα μέτρα εξωστρέφειας έχουν μέχρι τώρα αποδώσει ικανοποιητικά, καθώς η επεξεργαστική δραστηριότητα έχει αυξηθεί σημαντικά, ενώ τους τελευταίους μήνες είχαμε 3 αναφορές στα μίντια (βλ Αρχική σελίδα). Για την περαιτέρω ενίσχυσή τους σας καλώ να καλάσετε τους φίλους σας στις σελίδες μας στα παραπάνω δίκτυα και να προάγετε τη Φρίκη στις κοινωνικές και άλλες συζητήσεις σας!

ΝΕΑ ΦΙΤΣΟΥΡΖ

Mετά από σκληρές διαπραγματεύσεις με το σταφφ της wikia, λειτουργούν στη Φρίκη 2 νέα φίτσουρς

 1. EditSimilar: Όταν επεξεργαζόμαστε άρθρα, κάθε δεύτερη επεξεργασία εμφανίζεται 1 χαριτωμένο πράσινο κουτάκι που μας προτρέπει να δούμε (και να επεξεργαστούμε) σχετικά (ή και άσχετα άρθρα). Τα βριλ της wikia δεν ήθελαν με τπτ να με αφήσουν να μειώσω το φρίκουενσι των εμφανίσεων του κουτιού σε λιγότερο από 1 φορά ανα 5 επεξεργασίες, αλλά φοβούμενοι την οργή του Τσακ υπαναχώρησαν...
 2. ShareIt: Αν και αρχικά μου λέγανε πως δε γίνεται να το χρησιμοποιήσουν αλλόγλωσσα wikis, τελικά όχι μόνο μου το ενεργοποίησαν, αλλά μου είπαν και πώς να το μεταφράσω... Έτσι μπορείται να μοιράζεστε τα άρθρα που σας αρέσουν με τους φίλους σας στο Φεισμπούκιον, το τουίττερ κλπ...

Για οποιοδήποτε σχόλιο ή πρόβλημα με αυτά ενοχλήστε με!!!

 1. Περιμένουμε μια έκπληξη...

Θεσμοί & Αναρμοδιότητες

 • Δημιουργούμε την Φρικηπαίδεια:Πρεσβεία & προάγουμε τη διεθνή συνεργασία των uncyclopeidas... Θαυμάστε τον Πρέσβη και την Πρέσβειρα
 • Αποδίδουμε ρόλους και αρμοδιότητες στους ενεργούς χρήστες, για τον διαμερισμό των εργασιών και την εμπέδωση του αισθήματος της κοινότητας!
 • Προάγουμε το αναρχονεοφιλελευθερισμό, αποδίδοντας πολλά κλειδωμένα άρθρα πίσω στην κοινότητα για επεξεργασία και δίνοντας άφεση αμαρτιών σε παλιές IP (>3 μήνες) που κάνανε βανδαλισμούς.
 • Προωθούμε και επιταχύνουμε την ταχεία διαγραφή των μακακιών...
 • Σταθερός & πιστός στις δεσμεύσεις μου, δε γράφω κανένα άρθρο! Μηδενική ανοχή... Φτάνει πια!
 • Μεταφράσαμε το μεγαλύτερο μέρος των αμετάφραστων στοιχέιων της Φρίκης, και συνεχίζομεν... Αν πέσει κάτι στην ανδίληψή σας, καταγγείλατέ το!
  • το λάγκουατζιζ στη λίστα των γλωσσών στις διαβικιές αριστερά στην αρχική σελίδα
   • Να το αφήσομεν έτσι, αν είναι ιντερνασιονάλ.. Η να το κάνω στα εσπεράντο? Ή στα ιντερλένγκουειτζ? --Δημήτριος Ψ' ο Σκωπτικός 01:27, 11 Ιανουαρίου 2010 (UTC)
    • Γράψ'το εν αρχαίει: Γλώτται Ας 13:22, 11 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

Ανακοίνωσις:Το 2010 έρχεται νωρίτερα

Η κυβέρνησις, λαμβάνουσα όλα τα μέτρα που θα προστατέψουν τη Φρίκη από το νέο επερχόμενο κύμα καταστροφικών ευχών, έλαβε τα εξής μέτρα:

 1. Εφαρμόσαμε προχωρημένες τεχνικές ομοιπαθητικής, αντιμετωπίζοντας το κακό με κακό!
 2. Φέρνουμε το 2010 νωρίτερα, πριν εκτοξευτεί η aerumna, καταστρέφοντας κάθε μελλοντική προοπτική...

Προτάσεις

Εδώ καταχωρίστε τις προτάσεις σας για τις επόμενες ενέργεις που θα θέλατε να κάνουμε:

Με χώρο καπνιστ΄΄ων;Α...ς 10:42, 29 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)
ξέρεις χρειάζεται σύμφωνα με την καινούργια νομιθρεσία! Ας 21:13, 5 Ιανουαρίου 2010 (UTC)
Το έχω καλύψει ενδελεχώς το θέμα:έκανα τη μάκειοπτυχιακή μου πάνω σε αυτό και αποφοίτησα με άριστα 5 (Όλα 5!) Δες και τα Φρικηνιούζ-μέχρι και γκρούπ στο φεισμπούκιον εδημιούργησα! --Δημήτριος Ψ' ο Σκωπτικός 21:25, 5 Ιανουαρίου 2010 (UTC)
Το σκεφτόμουν να το προτείνω. Βασικά να γίνει το Κατηγορία:Φρικηπαίδεια για πιο προχώ και να φτιάξουμε το πόρταλ για τους πιο νόβις γιούζερς --Δημήτριος Ψ' ο Αχρείος 17:55, 29 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)
http://el.computer.wikia.com/wiki/Computer_Wiki:Πύλη_Κοινότητας: Φτιάχτηκε σε 15 λεπτά
Τί ακριβώς είναι αυτό; Δεν είναι χιουμοριστικό Βίκια;Α...ς 09:53, 30 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)
Παράδειγμα Κονγρ
Αν είναι χιουμοριστικό υπάρχει άρθρο που μπορείς να προσθέσεις.Ας 10:31, 30 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)
Τι είναι το νιου σέκτιον λινκ στην αρχή??? --Δημήτριος Ψ' ο Αχρείος 02:17, 1 Ιανουαρίου 2010 (UTC)
Για βιαστικούς φρικηπαιδιστές ΚονγρDC
Α, έχεις δίκιο δεν είναι σελίς συζητήσεως για να το έχει μπάι ντιφόλτ. --Δημήτριος Ψ' ο Σκωπτικός 20:59, 5 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

πύλη κοινότητας για να επεκτείνει όποιος θέλει, όπως θέλει /Πτυελοδοχείο

15:56, 10 Ιανουαρίου 2010 (UTC) LET sovarotis=0 xaxaxaxaxaxaxaxa

 • Διαβικιές
Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να προσθέτουμε τις διαβικιές στα άρθρα;Ας 10:32, 30 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)
Σε κάποια γνωστή γλώσσα (πέρκα έστω!)??? --Δημήτριος Ψ' ο Αχρείος 02:13, 1 Ιανουαρίου 2010 (UTC)
¨οχι εννοούσα στα κορακίστικα τα Σουαχίλι και τα Πέρκα φυσικά!Ας
[Παπανδρέου|Σοβαρά]] τώρα, δεν έχω πάρει πρέφα γτ μιλάς! --Δημήτριος Ψ' ο Αχρείος 00:15, 2 Ιανουαρίου 2010 (UTC)
Μιλάω για τα interwikia, τις συνδέσεις με τις βαραβρόγλωσσες ανεγκυκλοπαίδειες. Ας 10:12, 2 Ιανουαρίου 2010 (UTC)
Aaaaaa... --Δημήτριος Ψ' ο Αχρείος 13:03, 2 Ιανουαρίου 2010 (UTC)
Ειδικό:ΧωρίςInterwiki -ΚονγρDC 20:00, 4 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

Τα άρθρα χωρίς ιντερβικιές έχουν το πρότυπο {{Νόιν}}

16:04, 23 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

Το άρθρο αυτό δεν έχει ιντερβικιές.Πηγαίνετε γρήγορα να του βάλετε τις απαραίτητες ιντερβικιές, γιατί αλλιώς θα πάτε εδώ.

[[[Digenis_akritas|Μήπως αυτό είναι λίγο υπερβολή???]]
 • Πρόταση λέμε, μην αρχίσετε να φωνάζετε! Να κάνουμε τον Τεκέ ένα Φόρουμ-Τεκέ όπως τούτο δω. -ΚονγρDC 09:50, 30 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)
εντάξει δε θα φωνάξωΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!Γιατί όχι; Ας
Support vote.png Υπέρ κατ'αρχήν, αλλά να το μελετήσουμε λίγο... --Δημήτριος Ψ' ο Αχρείος 00:15, 2 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

Το γνωρίζετε ότι έχετε μόνο ΜΙΑ (1) συμβουλή πορείας προς φρικηναυτιλωμένους κι αυτή ΠΛΗΡΩΣ ανορθόγραφη? "Εις οιωνός άριστος...τόνισα το θ". Πώς θα γράψουν μετά οι άγνωστοι συντάκτες αλά Μπαμπινιώτη? Εεεε?? Ή μήπως να κάνω & σ' αυτήν Ορθογραφικό έλεγχο? δε λέω περισσότερα μη με πείτε και γκρινιάρα/η.--Fililost 03:09, 12 Απριλίου 2010 (UTC)

Φτυελοδοχείο

παιδιά, το Πτυελοδοχείο πρέπει να μένει καθαρό για να μην μπερδεύονται οι νέοι χρήστες. χαρείτε το σήμερα και αύριο θα το σβήσω,οκ?94.69.114.128 20:16, 13 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

Αναζήτηση & Σκιν

Η οποί αδε βρίσκει τίποτα! δεν ξέρω αν αυτό είναι φρικηπαιδειακό κόλπο αλλά το τελευταίο πράγμα που βγάζει είναι αυτό ακριβώς3 που ζητάω!!! συβμαίνει και σε εσάς ή εγώ έχω το πρόβλημα; Α...ς

Θα πρέπει να μάθεις λίγο να τη χειρίζεσαι... --Δημήτριος ΚΩ' ο Αχρείος 12:56, 28 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)
Τί να μάθω; πληκρολογώ Άλμπερτ Αινστάιν και δε βγ΄ζει τίποτα!, ή την προηγούμενη φορά έψαχνα τον Μπαττμαν και πάλι τίποτα! Αντίθετα όταν πληκρολογώ κάτιο εντελώς άσχετο μου βγάζι και αντιπρόταση (κι ας μην υπάρχει!!! ούτε καν αυτή). Νομίζω η κατάσταση είναι γελοία (χαχαχαχα)Α...ς
Τρίτο παράδειγμα: ψάξε για: Οθωμανική αυτοκρατωρία
Είναι Άλμπερτ Αϊνστάιν.. Α, τώρα έπιασα τις κρυάδες...
Λογικά αν κάνεις λάθος ένα με δύο γράμματα θα σου βγάλει αυτό που θες
Δε μου το κάνει.. ποιο σκιν χρησιμοποιείς?
Τί σχέση έχει το σκίν; σκίνζει την αναζήτηση;, όλα το ίδιο είναι ουσιαστικά, μόνο τα χρώματα αλλάζουν!
Δεν έχει σχέση, απλά ρωτάω! Βασιλιάννα, Λίνουξ, εσείς ποιο δέρμα έχετε? --Δημήτριος Ψ' ο Αχρείος 19:00, 28 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)
Εγω ειχα αυτο με το game για παρα πολυ καιρο, προσφατα το αλλαξα σε brick (με το δικαιωμα του τουβλου)--sn00by 20:19, 29 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)
Εγώ έχω το π΄ρωτον.Α...ς
Αντιμετωπίζετε κάποιον πρόβλημα? -Δημήτριος Ψ' ο Αχρείος 21:03, 29 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)
το πρώτο εμφανίζει το περιεχόμενο των πινάκων / πλαισίων άσπρο-'οπως και τα γράμματα. Οπότε,συνήθιζα να επιλέγω το κείμενο για να μπορέσω να το διαβάσω. Το άλλο δέρμα είναι μια χαρά--sn00by 21:15, 29 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)
Εγώ έχω εξ'αρχής έχω το τούβλο και δεν έχω ουδέν πρόβλημα. Μόνο κάποια στοιχεία δεν έχω μεταφράσει ακόμα στα ελληνικά... Προτείνω να το κάνουμε ντιφόλτ σκίν. --Δημήτριος Ψ' ο Αχρείος 21:50, 29 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)
ούτε εγώ έχω κανένα πρόβλημα, εκτός από την αναζήτηση. Το δεσφάλμα σκιν, όμως σου κρύβει την αξιολόγηση (εκτός κι να μπορεί να προστεθεί)Α...ς
και εμενα μου λειτουργει κανονικα... και απο τα πλακιδια και απο τα παντζουρια
εγω εχω αλλο περιεργο... στο πανω μερος των σελιδων μου βγαζει κατι ακυρα για "no id tag found", η, κατι τετοιο τελοσπαντων...

Σοβαροφάνεια ναι,γελειότητα ανεπίτρεπτη

Πολλά από τα άρθρα μας είναι άνοστα ή γελοία. Τώρα που πήρα τα 3 τη γραφειοκρατεία, θα τα πετσοκόψω! Αρκεί να βρω τα μαγικά κουμπάκια....--sn00by 16:14, 27 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)

επίσης ας ετοιμαζόμαστε σιγάαα σιγά για το Χορό των Ανέμων 2010!
Στο πλαίσιο της καθιέρωσης κάποιων θεσμών στη Φρίκη έκανα το χωρό των Ανέμων διηνέκη-εκτός τόπου και χρόνου. Μπορούμε βέβαια να χρησιμοποιούμε το 2010, κλπ απλά σαν μαρκετινγκ τεκνίκ, προκειμένου να κάνουμε λόντς τη μεγάλη εκστρατεία διαγραφής! Μούχαχαχαχαχαχαχα/...


Κουτιά και κουτιά

Metallica.jpg Αυτός ο χρήστης είναι πωρωμένος με τους Μετάλλικα. Ας προσευχηθούμε για αυτόν...

Χελλόου, ιζ δερ άουτ ε πέιτζ που να έχει τα κουτάκια κουτιά χρηστών? ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Παράδειγμα κουτιού Μήπως να φτιάξω εγώ καμιά, έτσι για την πλάκα??? --Κονγρ 19:53, 24 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)

ότι θες γτιάχενις. Πάντως υπάρχει τέτοια σελίδα αλλά κάπου αλλού.無関心な 21:20, 24 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)
έψαξα κάπου αλλού αλλά δεν την βρήκα. Έτσι κοίταξα γύρω και βρήκα αυτό. --Κονγρ Μιλάει 09:51, 26 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)
υπάρχουν κι άλλα απόκρυφα! όπως αυτά της σελίδας μου.無関心な
όχι πια --ΚονγρDC 10:33, 26 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)
υπάρχουν και σε άλλου χρήστρες!!! Ας 10:13, 2 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

Mπορείτε να φτιάξετε όσα κουτάκια θέλετε! το συγκεκριμένο πάνω με τους Metallica το έφτιαξα γιατί προφανώς είμαι καμένος μαζί τους. Γενικα΄, αν σας αρέσουν τα μακαρόνια μπορείτε να φτιάξετε ένα Πρότυπο το οποίο θα γράφει π.χ "Αυτός ο χρήστης γεννήθηκε σε καλλιέργεια σιατριού όπου των μεγάλωσαν δύο μακαρόνια αλλά τα έφαγε καθώς μεγάλωνε από την πείνα του." ΟΤΙ ΜΠΟΥΡΔΑ ΘΕΛΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ!!!--nikos 13:34, 5 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

Ψέμματα λες?!?! --Δημήτριος Ψ' ο Αχρείος 20:48, 5 Ιανουαρίου 2010 (UTC)
αλήθεια λέει. Πώς νομίζεις ότι έφτιαξα την κοτρόνα μου?--sn00by 16:02, 7 Ιανουαρίου 2010 (UTC)
Σκωπτικός σημαίνει ειρωνικός αγαπητή μου.. κι εγώ έχω φτιάξει! --Δημήτριος Ψ' ο Σκωπτικός 16:57, 7 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

ΕΛΕΥΣΗ ΝΕΩΝ ΚΥΤΙΩΝ ΣΤΟ Κουτί

Παραδείγμα κάτω αριστερά.

Airguy.jpg Αυτός ο χρήστης είναι μάστερ της αέρινης κιθάρας.


γαμάτο! μια χαρά! εύγε τέκνον--sn00by 15:16, 9 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

Φρίκησκοπήσεις

Μήπως πρέπει να βάλλουμε φρικησκοπήσεις στο βλογ μας; άσκοπος

καλή ιδέα! γίνεται; ΚονγρDC
λογικά ναι, αλλά με τί θέμα;
ό, τι νά 'ναι ΚονγρDC
αυτή τη στιγμή μού'ρχονται τέσσερα:
 • τί φυλή είασι; (Ελ, Βριλ, Ναρχ, Τάκηδες, Μπάμπηδες...)
 • τί χαρακτήρας (Μ, Μάκης, Βασίλης Πόρτας, Τσακ, Μούσηςη, ΚΞθούλου, Θεός, Αχιλέας, καραμάν Αλής)
 • τί σεξουαλική κατεύθυνβση έχεις (ανενεργός, Πάρις Χίθλτον, Λεσβία, Λέσβιος, Γκουζγκούνης, Γκέης, Γκέισα, παντοφυλόφιλος, ενστολομανής, ανθρωποβατώμενος, μαλάκας)
 • είσαι αστείος; (κρυόκολος, χλιαρός, καυτός, σωβ(ρ)αρός, βλογοφτιάχτης, βάνδαλος, χυδαίος, έξυπνος)

Support vote.png Υπέρ Η γαλλική ανεγκυκλοπαίδεια έχει επισκοπήσεις. Γιατί να μην έχουμε κι εμείς?--sn00by 16:10, 27 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)

υπέρ αλλά σε ποιό απόλα;;Α...ς 16:24, 27 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)

πάμε πρώτα τι φυλή είσαι ΚονγρDC
ξεκόινησα μόνος μου το σεξουαλικό προσανατολισμό σττη σελίδα μου, αν υπάρχει κάποια ιδέα ας προστεθείΑ...ς
οχι. κατα τη γνωμη μου, δεν θα δημιουργουμε ξεχωριστα θεματα, αλλα σε καποια αρθρα στα οποια θα τιθενται ερωτηματα, (πχ.αν συμφωνουμε με την καθοδο των βριλ στο ομωνυμο αρχειο, ποιον μαχητη προτιμουμε στην τελικη μαχη (παλι στο ιδιο αρθρο) κ.α. ).--sn00by 20:24, 29 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)
Μου φαίνεται καλή ιδέα (όπως η ψηφοφορία στο Α)Α...ς 21:09, 29 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)

ολοκλήρωσα ένα προσχέδιο του τεστ που έλεγα, αλλά θέλει appletοποίηση...Ας

να βάλουμε φρικησκοπήσεις και στην κεντρική σελίδα ΚονγρDC

ωραία τί χρειάζεται γαι να γίνει;Ας 16:35, 8 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

1 διαχοιριστή. Η χρήση είναι η ακόλουθη:
<poll>
ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΑΔΕ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΑΔΕ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ
</poll>

Με μια επέμβαση στα Mediawiki από τους διαχειριστές μεταφράζουμε το widget. Νομίζω.

18:28, 8 Ιανουαρίου 2010 (UTC)


-- FrikiLinuks / το φρικτό λίνουκς 00:36, 9 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

Θέτω εαυτόν στη διάθεσή σας! --`Δημήτριος Ψ' ο Σκωπτικός 00:38, 9 Ιανουαρίου 2010 (UTC)
Δεν το βάζουμε (το πολ) στην αρχική σελίδα?Ας 12:08, 9 Ιανουαρίου 2010 (UTC)
το'βαλα το poll στην αρχική σελίδα, αλλά δεν βγάζει και τα αποτελέσματα μαζί... παρακαλούνται όσοι είχαν ψηφίσει, να ξαναματαψηφίσουν...-- FrikiLinuks / το φρικτό λίνουκς 18:01, 10 Ιανουαρίου 2010 (UTC)
να ξαναΜΑΤψηφίσουν?!?! ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! --Ας 18:07, 10 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

Η νέα Κατηγορία:Άρθρα με δημοσκοπήσεις

Περί Πίστεως..

Πιστεύω εις έναν φριχτόν dada παντοκράτορα, ποιητή Φρίκης και τεκέ, ορατών τε πάντων κι αοράτων
και εις έναν τορεδιδ, και εις έναν theCay κοκ...

Δηλαδή είμαι θρήσκα!--sn00by 15:21, 9 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

Πρόβλημα με mailing list

Μην προσπαθήσει κανένας να πατήσει το list. Δεν εμφανίζεται. Θα μιλήσω όσο πιο σύντομα μπορώ με την Sansee.--Γούντιος ΙΔ' ο Μυγοκτόνος 13:22, 10 Ιουνίου 2009 (UTC)

αυτό το μήνυμα δεν είναι λίγο...παλιό; μήπως είναι γούρι;Α...ς
Το άφησα για να θυμηθώ να ρωτήσω αν την έφτιαξε! SFriendly.gif
Το βλέπω να γίνεται απολίθωμα!απολιθωμένος
Δοκιμάζω το μέιλινγκ λίστ! Όσοι λάβετε κάτι απαντήστε ΚΑΙ πείτε τό μου κι εδώ! --Δημήτριος Ψ' ο Σκωπτικός 16:32, 9 Ιανουαρίου 2010 (UTC)
Δε λειτουργεί το λινκ 16:40, 9 Ιανουαρίου 2010 (UTC)
Μύνημα ελήφθη! Βιργίλιος
Να το πάρουμε από την αρχή! Έστειλα μέιλ στο Φρικιλίνουξ, τον Άσεμνο & τον Κόνγρ. Εσεις οι 3:
 1. Λάβατε το ι-μειλ? Αμόρφωτος ΟΚ
 2. Μπορείτε να στείλετε απαντητικό ι-μέιλ?
 3. Στείλτε ι-μέιλ
 4. Γράψτε εδώ (απο κάτω) ό,τι κάνατε..
ποιο μειλ? εγω δεν ειδα κατι... στο μειλ που δινουμε οταν δημιουργουμε το λογαριασμο? ουτε στο γιουχου μειλ ειδα κατι (ψαχουλεψα και τα φιλτρα μηπως πεταξαν τιποτα αλλα δεν υπηρχε ουτε εκει κατι, εκτος απο κατι σπαμ για... ουτε που εκατσα να δω)... ουτε και στο παπαροwindow hotmail ειχα κατι (εκτος παλι απο αρκετα ασχετα σπαμ)...-- FrikiLinuks / το φρικτό λίνουκς 13:42, 11 Ιανουαρίου 2010 (UTC)
μΉΠΩς πρέπει να δημιορυγήσεις κι άλλη δθείυθνση για τη Φρίκηπ;
τρια εχω (ενα ειναι της αδερφης μου, αλλα μαλλον θα με βρισει αν της το παρω)... να κανω και αλλο? σε λιγο θα εχω τοσα πολλα που θα τα βαλω στο μουσκιο για καταπλασμα...SCongratulate.gifSCongratulate.gifSCongratulate.gifSCongratulate.gif-- FrikiLinuks / το φρικτό λίνουκς 14:41, 11 Ιανουαρίου 2010 (UTC)
Του άσεμνου μια χαρά λειτουργεί. Στη διεύθυνση που έχετε δημλώσει στις ρυθμίσεις της φρίκης το στέλνει. Δοκιμάστε το με μένα:Πηγαιντε στη σελιδα χρήστη μ και πατήστε εδώ: SendMail.jpg
θα στειλω στον εαυτο μου... ακυρο σαν λυση, αλλα ειναι εξαιρετικα γρηγορο-- FrikiLinuks / το φρικτό λίνουκς 15:30, 11 Ιανουαρίου 2010 (UTC)
λειτουργει τελικα μια χαρα...
ιδου και τα πειστηρια
Φρικη.png
-- FrikiLinuks / το φρικτό λίνουκς 15:44, 11 Ιανουαρίου 2010 (UTC)
Στείλε και σε μένα να δω ---Jίμιος Τι θες? 15:48, 11 Ιανουαρίου 2010 (UTC)
σου'ρθε? -- FrikiLinuks / το φρικτό λίνουκς 16:18, 11 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

εργασία και χαρά

Ωρα για φρέσκα άρθρα...Λέω να αρχίσουμε να γράφουμε άρθρα αντλώντας ειδήσεις από την καθημερινότητα.

Π.χ. διάβασα σε σελίδα κρατικού καναλιού (ερτ) για έκρηξη βόμβας στον άγνωστο στρατιώτη. έχουμε άρθρα για τη λέξη "βόμβα" ή για τον άγνωστο στρατιώτη?

 • ούτε για τις "εκπτώσεις" ή το τζίρο έχουμε γράψει--sn00by 13:13, 10 Ιανουαρίου 2010 (UTC)


Γκαντεμιά

Η γκαντεμοσελίδα δε λειτουργεί! Ποιος στο διάολο την γρουσούζεψε?--sn00by 15:06, 11 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

Πάρε προσωρινά 1 cached μέχρι να κάνουμε φίγκουρ άουτ τι παίζει... --Δημήτριος Ψ' ο Σκωπτικός 15:17, 11 Ιανουαρίου 2010 (UTC)
μηπως μας καταλαβε και... φοβηθηκε (?!?!)...-- FrikiLinuks / το φρικτό λίνουκς 15:23, 11 Ιανουαρίου 2010 (UTC)
Γκαντέμιασε τον εαυτό του!!! Ας 16:27, 11 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

Τί έγινε στη Φρικηπαίδεια;

Ωραιότατο το νέο δέρμα επεξεργασίας, αλλά δε μπορώ να βρω το κουμπί ανακατεύθυνυση;!Ας

Να το βάλει κανένας διαχ~ιριστής στη λιστούλα wiki templates21:07, 11 Ιανουαρίου 2010 (UTC)
Επί την ευκαιράι, γιατί δεν εμαφανίζεται πάντα; Ας 21:12, 11 Ιανουαρίου 2010 (UTC)
Γιατί οι της wIkIa δεν έβαλαν default πρότυπα και οι διαχειριστές δεν έβαλαν τίποτα στη σελίδα MediaWiki:Editor-template-list
Αυτή ήτο η έκπληξις που σας έλεγα (ή στη βασίλω το έλεγα?)! Μου έλεγε ότι είναι μόνο για εγγλέζικα βίκις, αλλά υποσχέθηκα οτι θα μεταφράσω και θα το ρυθμίσω και μ έκανε τη χάρη! Τώρα το πότε θα το κάνω βρείτε το εσείς, γιτί εγώ εντωμεταξύνομαι...

Έχω πρόβλημα στην {Αναζήτηση στο Wiki}, αυτή που είναι στην αρχική σελίδα(πάνω αριστερά). Όταν ψάχνω κάτι ονομαστικά βρίσκει τα αποτελέσματα αλλά όταν κάποιο απ' αυτά επιλέξω μου βγάζει Σφάλμα ξανά και ξανά (στην αρχή πίστεψα ότι είναι κάποιο αστείο που κάνετε εσείς), το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά το τελευταίο Service της γουίκια 11?, 12?/2/2010. Δεν υπάρχει πρόβλημα στην Α,Β,Γ,κτλ.(κέντρο δεξιά) αναζήτηση. Φταίω εγώ? φταίτε εσείς? φταίνε αυτοί? ψάξτε το...Υπουργέ Template, χρήστη Ubuntu ή Fedora κουνήσου.--Fililost 08:11, 13 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

Μαμάαααααα τι είναι αυτό! Άντε κουνηθείτε! Τι σας πληρώνω? Εσύ κυρά μ, άμα ξαναρχίσεις καινούριο θέμα στη μέση του τεκέ θα σε μαστιγώσει το ιπτάμενο μακαρονοτέρας με τα πλοκάμια του! btw είδες το upgrade του παρασήμου σου? --Jίμιος Τι θες? 15:38, 13 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

"Ο τίτλος της σελίδας που ζητήσατε είναι άκυρος ή κενός ή πρόκειται για έναν εσφαλμένα συνδεδεμένο διαγλωσσικό τίτλο (ή εσφαλμένα συνδεδεμένο τίτλο ανάμεσα σε διαφορετικά Wiki). Επιστροφή στη σελίδα Αρχική σελίδα." Αυτό μου έβγαλε ξανά...καλά είσαι μεταμεσονύχτιος καλλιτέχνης!!! αν κάνω κάτι καλό κι εγώ σ'αυτή τη φρίκη, θα μου βάλεις και την σημαία του Παοκ (κάτω αριστερά)? Κουνηθείτε χορευτριούλες.(το πληρώνω το εννοείς ή είναι μεταφορικό?)--Fililost 16:42, 13 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

κοίτα η ενασχόληση με τη φρικηπαίδεια και τα λεπτά χιουμοριστικά νοήματα που αναδεικνύονται αυξάνουν το IQ! Και έρευνες δείχνουν οτι το correlation της σύνδεσης του IQ με το μισθό είναι υψηλό. Ως πρωθυπουργός, έχω εν πολλοίς την ευθύνη γιαν αυτό (η αυτοκράτειρα βασιλεύει μα δεν κυβερνά λέμε εδώ πάνω ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙ ΑΥΤΟ Η ΑΜ). Συνεπώς εμμέσως πλην σαφώς τους πληρώνω! --Jίμιος Τι θες? 00:51, 14 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)
προσεξα οτι εχει προβλημα μονο με τους ελληνικους τιτλους... αν πατησω να ανοιξω αρθρο με αγγλικο τιτλο, ανοιγει κανονικα. -- FrikiLinuks / το φρικτό λίνουκς_||_το βλογ μου_||_εξομολογηθειτε 19:01, 13 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)
Συνεπώς καθίσταται κυβερνητική εξαγγελία η μετάφραση του συνόλου της Φρικηπαίδειας στα αγγλικά(UK), so it is fully searchable! --Jίμιος Τι θες? 00:51, 14 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

Αναφέρω ότι εχει προβλημα μονο με τους ελληνικους τιτλους...σε όλη την Wikia, όχι μόνο εδώ και επαναλαμβάνω μετά το τελευταίο σέρβις της ουίκια.--Fililost 09:53, 1 Μαρτίου 2010 (UTC)

Επειδή είμεθα και γενναιόδωροι, εκτός από το να μεταφράσουμε τη φρίκη στα αγγλικά-έργο που γίνεται με ταχείς ρυθμούς & συγχρηματοδοτείται από το 3ο κοινοτικό πλαίσιο στήριξης- θα επιμεληθώ επιμελώς την επιμέλεια επιμελούς επιστολής προς τους επιμελείς επιτελάρχες της wikia, ώστε να επιμεληθούν την επαναφορά της μηχανής αναζήτησης σε επιμελή λειτουργία, για τα εναπομείναντα ελληνόφωνα wikis! --Jίμιος Τι θες? 01:28, 2 Μαρτίου 2010 (UTC)

ανεβασμα αρχειων

προσπαθησα 4 φορες να ανεβασω μια εικονα και οταν τελειωνει το ανεβασμα μου βγαζει τη σελιδα με το αρχειο που ανεβαζω αλλα η εικονα δεν εμφανιζεται... αν πατησω το συνδεσμο που υπαρχει κατω απο την εικονα, μου βγαζει το κατατοπιστικοτατο "404 not found"... εντομεταξυ και σε αλλες 2 εικονες που ανεβασε αλλος χρηστης πριν απο μενα κανει το ιδιο... ολες οι αλλες βγαινουν κανονικα...-- FrikiLinuks / το φρικτό λίνουκς 19:42, 12 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

αφηστε το... ακυρο... εφτιαξε τελικα... μαλλον ειχε κλασει πομολα ο σερβερ της wikia που εχει τις εικονες...-- FrikiLinuks / το φρικτό λίνουκς 19:44, 12 Ιανουαρίου 2010 (UTC)
Κλάνω πόμολα! ωραία ιδέα για εικόνα!Ας 20:40, 12 Ιανουαρίου 2010 (UTC)
Όταν ήμουνα μικρός, ένας μου είχε αναφέρει το ενδεχόμενο να εισχωρήσει τις διόπτρες μου εις τον πρωκτό μου, κι έπειτα θα πέρδομαι μυωπίαν.. Θα μπορούσατε να οπτικοποιήσετε το παραπάνω? (με άλλο πρωκτό παρακαλώ..) --Jίμιος Τι θες? 21:47, 12 Ιανουαρίου 2010 (UTC)
θα επιμεληθω της εικαστικης αυτης εργασιας και θα επανελθω με σχετικη εικονα... αφου ειμαι και:
Vanda Lisa.jpg Αυτός ο χρήστης αριστεύει στο Photochop.
θα κανω οτι χρειαζεται για να το φτιαξω και μετα θα το βαλουμε εδω

-- FrikiLinuks / το φρικτό λίνουκς_||_το βλογ μου_||_εξομολογηθειτε 22:52, 12 Ιανουαρίου 2010 (UTC)


Ρατσισμός vs Αστειότητα

Εκφωνητής Σχιζοφωνίξ!


Το σκορ προς το παρών είναι 2-0. Προτείνω την ίδρυση αστυνομίας αστεινομίας για τον έλεγχο όλων των άρθρων και τη συμόρφωσή τους στον καταστατικό χάρτη τον ΟΗΕ, γιατί εμείς είμαστε ανώτεροι βριλ και μπορούμε να αστειευτούμε και να φρίξουμε με λεπτό τρόπο. αΝΤμίν!


--Μίστer Ας 10:31, 28 Ιανουαρίου 2010 (UTC)


 • να προστεθεί το πρόγραμα frikiwarn (δες το βλογ μου)! --$n00b¥ 11:21, 4 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

Διαγραφές

Εντάξει Τζίμυ δε χρειάζεται να τζυρίζεις στα αυτια΄του Σχιζοφωνίξ!--Μίστer Ας 11:18, 29 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαα....
Θα μας κουφάνεις!--Μίστer Ας 18:20, 29 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

Διαγωνισμός αστειοτρεότητας

Οι εδώ ψηφοφορίες έχουν λήξει. Νέες συμμετοχές ΔΕΝ γίνονται δκετές (εκτός και αν μας λαδώσετε καλά, τότε ίσως τις βάλλουμε κατά λάθος στον κατάλογο λίγο ετεροχρονισμένα :D ) --Άσεμνος Copr12:17, 18 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

ψηφοφορίες

<poll> Πότε θα μπουν οι κάλπες στα προτεινόμενα άρθρα; Εδώ και ΄τωρα!!! Τί είναι αυτές οι γραφειοκρατικε΄ς διαδικασίες!!! Σε μια βδομάδα Αμέσως αφού αποφασίσουμε ποια άρθρα θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό. </poll>

<poll> Πόσο θα διαρκέσει ο διαγωνισμός; Μία μέρα!!! Μια βδομάδα! Ένα μήνα. ΈΝα χρόνο!!!!!μπουαχαχαχα! </poll>

<poll> πόσοι θα είναι οι νικητές; 2000 ή περισσότερα αρκεί να συμπεριλαμβάνοντια και τα δικά μου μόνο 1, άντε 2 ή 3.. 10 100 </poll>Αποτελέσματα φάσης Α:

 • Ο διαγωνισμός θα αρχίσει μόλις αποφασίσουμε ποιά άρθρα θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό, και γρήγορα, γιατί πολύ γραφειοκρατεία έχει πέσει!
 • Η ψηφοφορία θα διαρκέσει ένα μήνα.
 • Θα αναδείξουμε 10 άρθρα για νικητές.

Φάση Βούτα(προκαταρκτικά)

Ποία άρθρα θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό?

Προτάσεις

--Μίστer Ας 19:51, 16 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)
Support vote.png Υπέρ--Μίστer Ας 18:10, 11 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)-- Support vote.png Υπέρ- Support vote.png Υπέρ--Ακης 17:51, 14 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)
Support vote.png Υπέρ πραγματικα πολυ καμμενο, ψοφησα απο τα γελια οταν το διαβασα -- FrikiLinuks / το φρικτό λίνουκς_||_το βλογ μου_||_εξομολογηθειτε 19:02, 11 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)--Support vote.png Υπέρ
--Μίστer Ας 19:51, 16 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)
Support vote.png Υπέρ --GiaNtOiOiOin! 00:48, 18 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)
--Μίστer Ας 19:51, 16 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)
Support vote.png Υπέρ -- FrikiLinuks / το φρικτό λίνουκς_||_το βλογ μου_||_εξομολογηθειτε 12:53, 11 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)-- Support vote.png Υπέρ--Support vote.png Υπέρ--$n00b¥ 15:42, 13 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)
Support vote.png Υπέρ--Μίστer Ας 11:27, 14 Φεβρουαρίου 2010 (UTC) Support vote.png Υπέρ -- FrikiLinuks / το φρικτό λίνουκς_||_το βλογ μου_||_εξομολογηθειτε 21:25, 15 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)
Support vote.png Υπέρ--$n00b¥ 15:40, 13 Φεβρουαρίου 2010 (UTC) Support vote.png Υπέρ
--Μίστer Ας 16:41, 16 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)
--Μίστer Ας 19:51, 16 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)
--Μίστer Ας 19:51, 16 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)
Support vote.png Υπέρ--Μίστer Ας 19:57, 15 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)
Support vote.png Υπέρ--Μίστer Ας --Support vote.png Υπέρ,Fililost--Support vote.png Υπέρ--$n00b¥ 15:40, 13 Φεβρουαρίου 2010 (UTC) Support vote.png Υπέρ -- FrikiLinuks / το φρικτό λίνουκς_||_το βλογ μου_||_εξομολογηθειτε 21:25, 15 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)
Support vote.png Υπέρ -- FrikiLinuks / το φρικτό λίνουκς_||_το βλογ μου_||_εξομολογηθειτε 21:25, 15 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)
Support vote.png Υπέρ--Μίστer Ας 18:10, 11 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)--Support vote.png Υπέρ--Support vote.png Υπέρ--$n00b¥ 15:40, 13 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)
Support vote.png Υπέρ Support vote.png Υπέρ --Μίστer Ας 20:05, 13 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)
--Μίστer Ας 19:51, 16 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)
Support vote.png Υπέρ
Support vote.png Υπέρ--Μίστer Ας --Support vote.png Υπέρ,Fililost
Support vote.png Υπέρ -- FrikiLinuks / το φρικτό λίνουκς_||_το βλογ μου_||_εξομολογηθειτε 12:57, 11 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)--Support vote.png Υπέρ--$n00b¥ 15:40, 13 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)
--Μίστer Ας 19:51, 16 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)
Support vote.png Υπέρ--Εγώ 13:08, 22 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)
Support vote.png Υπέρ--Εγώ 13:00, 22 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)
Support vote.png Υπέρ--Μίστer Ας 19:41, 13 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)
Support vote.png Υπέρ --GiaNtOiOiOin! 00:48, 18 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)
Support vote.png Υπέρ -- FrikiLinuks / το φρικτό λίνουκς_||_το βλογ μου_||_εξομολογηθειτε 18:45, 11 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)--Oppose vote.png Κατά(sexist)
Support vote.png Υπέρ
Support vote.png Υπέρ--Μίστer Ας 18:10, 11 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)--Support vote.png Υπέρ
Support vote.png Υπέρ--Μίστer Ας 11:27, 14 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)
 • ο ακατόμαστος(δε γράφεται κανονικά για να μη γεμίσει η aerumnia τον τεκέ!)
Support vote.png Υπέρ -- FrikiLinuks / το φρικτό λίνουκς_||_το βλογ μου_||_εξομολογηθειτε 18:45, 11 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)--Support vote.png Υπέρ--Support vote.png Υπέρ--$n00b¥ 15:40, 13 Φεβρουαρίου 2010 (UTC) Support vote.png Υπέρ--Μίστer Ας 18:13, 13 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)
Support vote.png Υπέρ----$n00b¥ 16:48, 13 Φεβρουαρίου 2010 (UTC) Support vote.png Υπέρ--Μίστer Ας 18:13, 13 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)--Support vote.png Υπέρ--Fililost
Support vote.png Υπέρ--Μίστer Ας --Support vote.png Υπέρ,Fililost--Support vote.png Υπέρ--$n00b¥ 15:40, 13 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)
--Μίστer Ας 19:51, 16 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)
Support vote.png Υπέρ,Fililost
--Μίστer Ας 19:51, 16 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)
Support vote.png Υπέρ -- FrikiLinuks / το φρικτό λίνουκς_||_το βλογ μου_||_εξομολογηθειτε 12:53, 11 Φεβρουαρίου 2010 (UTC) Support vote.png Υπέρ--Μίστer Ας 18:10, 11 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)--Support vote.png Υπέρ
--Μίστer Ας 19:51, 16 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)
Support vote.png Υπέρ--Μίστer Ας 11:27, 14 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)
--Μίστer Ας 19:51, 16 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)
Support vote.png Υπέρ--Μίστer Ας 18:13, 13 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)
Support vote.png Υπέρ -- FrikiLinuks / το φρικτό λίνουκς_||_το βλογ μου_||_εξομολογηθειτε 18:47, 13 Φεβρουαρίου 2010 (UTC) Support vote.png Υπέρ--Μίστer
Support vote.png Υπέρ Τζαμπέχωνο φορ λάηφ. --GiaNtOiOiOin! 00:48, 18 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

Ας 19:03, 13 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

Support vote.png Υπέρ -- FrikiLinuks / το φρικτό λίνουκς_||_το βλογ μου_||_εξομολογηθειτε 12:53, 11 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)
Support vote.png Υπέρ--Μίστer Ας 11:27, 14 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)
 • Φραπές--Support vote.png Υπέρ--$n00b¥ 15:40, 13 Φεβρουαρίου 2010 (UTC) Support vote.png Υπέρ--Μίστer Ας 18:13, 13 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)--Support vote.png Υπέρ--Fililost
Support vote.png Υπέρ--Μίστer Ας 18:10, 11 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)
Support vote.png Υπέρ--Μίστer Ας 19:03, 13 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)--(Να βγει απ'την ψηφοφορία, κάντε το Αρχική σελίδα.--Fililost)
--Μίστer Ας 19:51, 16 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)
Support vote.png Υπέρ--Μίστer Ας 11:27, 14 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)(γιατί είμαι μαθηματικός!)
--Μίστer Ας 19:51, 16 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)
Support vote.png Υπέρ -- FrikiLinuks / το φρικτό λίνουκς_||_το βλογ μου_||_εξομολογηθειτε 12:53, 11 Φεβρουαρίου 2010 (UTC) Support vote.png Υπέρ--Μίστer Ας 18:10, 11 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)--Support vote.png Υπέρ
Support vote.png Υπέρ--Μίστer Ας 11:27, 14 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

Πώς θα είναι η μορφή της κάλπης που θα μπει στο κάθε άρθρο;

 • <poll>

Πώς σας φάνηκε το γλήμμα; ξεκαρδιστικό αστείο μέτριο -- έτσι κ'έτσι άθλιο για κλάματα </poll>

(βάλτε και δικές σας προτάσεις)--Μίστer Ας 09:23, 6 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

Αποτελέσματα φάσης βούτα

Στο διαγωνισμό προτάθηκαν τα άρθρα:

666, Άγιο Πνεύμα, Άγιος Βασίλης, Αλκοόλ, Βικιπαίδεια, Βριλ, Γλυκόσκυλο, Γουρουνογρίπη,Γυναίκα, Δεκαοχλιός, Δείγματα βυζιών, Δωδ, Εγώ, Ελλάδα, Έλληνες, Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας, Η Τελική Μάχη, Η πραγματική ιστορία του κόσμου, θάνατος!, θεός, Θεσσαλονίκη, Ιησούς Βοσκός, Ίντερνετς, Καυλώδιο, Καλλιπέων ο Μιλήσιος, Κύβος του Ρούμπικ, λεσβία, Λιακόπουλος, Λιβάις, Μασόνοι, αυτός δε θα μπορούσε να λείπει, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε;, Μουσείο του Λούγκρου, Μουσική, Μπάρακ Ομπάμα, Μπιπ, Νάρχ, Παιδικά Παιχνίδια, Παρωδία, Πάτρα, Πετρούλα Κωστίδου, Πιστεύω εις μίαν σούβλαν., Ρακή, Σκύλος, Σουβλάκι, Σωκράτης, τζαμπέχωνο, Τσακ Νορις, Φεβρουάριος, Φραπές, Φρόνω, Φωτιά, Χαμπλ, Χημικά στοιχεία, Dota, gay, J, Mega channel (τηλεοπτικός σταθμός), PC, Windows, World of Warcraft

Καινούργια άρθρα που γράφτηκαν κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού

έγινε η απαραίτητη λογοκρισία

¨αρθρα που θα συμμετάσχουν στον τελικό

Βρίσκονται μόνο εδώ


Άγιο Πνεύμα, Άγιος Βασίλης, Αλκοόλ, Βικιπαίδεια, Βριλ, Γουρουνογρίπη,Γυναίκα, Δεκαοχλιός, Δωδ, Ελλάδα, Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας, Η Τελική Μάχη, θάνατος!, θεός, Θεσσαλονίκη, Ιησούς Βοσκός, Ίντερνετς, Καυλώδιο, Καλλιπέων ο Μιλήσιος, Κύβος του Ρούμπικ, λεσβία, Λιακόπουλος, Λιβάις, Μασόνοι, αυτός δε θα μπορούσε να λείπει, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε;, Μουσείο του Λούγκρου, Μουσική, Μπάρακ Ομπάμα, Μπιπ, Νάρχ, Παρωδία, Πάτρα, Πιστεύω εις μίαν σούβλαν., Σκύλος, Σωκράτης, τζαμπέχωνο, Τσακ Νορις, Φεβρουάριος, Φραπές, Φωτιά, Χημικά στοιχεία, gay, J, Mega channel (τηλεοπτικός σταθμός), Windows, World of Warcraft

Φάση Γάμα

Θα μπουν κάλπες στα άρθρα που προκρίθηκαν (ελπίζω να προλάβω να βάλλω σε όλα σήμερα), για ψηφοφορία από το κοινό.

Προτάσεις

 • κλείδωμα των άρθρων που συμμετέχουν, για να μην χαλάσει κάποιος τα αποτελέσματα πειράζοντας τον κώδικα του πολ (αφού προστεθεί πρώτα η κάλπη στο άρθρο)
 • τα άρθρα στον τελικό είναι 46 (ή μήπως 48? τέλοσπάντων), μπορεί κάθε μέρα να προτείνεται και ένα καινούργιο άρθρο από αυτά (αν είναι εύκολο, γιατί το βλέπω να με δέρνουν οι διαχειριστές!)
 • Όσων αφορά τα νέα άρθρα που γράφητκαν τώρα τελευταία από νέους χρήστες με την έναρξη του διαγωνισμού, μπορεί να μην προτάθηκαν, αλλά σκέφτηκα ότι θα είναι καλό να συμμετέχουν σε έναν μικρό-μίνι τελικό με κάλπες.

The End

Ο διαγωνισμός αστειετερότητας θα τελειώσει εντός της επόμενης εβδομάδας ίσως και αυτού του Σαββατοκύριακου. Η αξιολόγηση των αποτελεσμάτων βρίσκεται σε εξέλιξη. (to be continued) --Αsς 15:37, 30 Απριλίου 2010 (UTC)

ΈΛΛΗΞΕ!!!--16:45, 30 Απριλίου 2010 (UTC)

Μάρτης

Το Μάρτη λέω να αρχειοθετήσουμε τον Τεκέ και να δημιουργήσουμε καινούργιο,γιατί όπως βλέπω ασχολούμαστε πιο έντονα από ότι οι προκάτοχοί μας....λέτε να φτάσουμε την αγγλική uncyclopedia που κάθε μήνα το αλλάζει? Προβλέπω ένα καλύτερο μέλλον, αρκεί να σταματήσουν οι ευχές:Ρ--$n00b¥ 11:20, 4 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

Τελικά θα το κάνω τον Απρίλη...--sn00by click to freak 11:12, 4 Μαρτίου 2010 (UTC)

Ας το καλύτερα για τον Μάη sn00by...Ποτέ μην αναβάλεις για αύριο κάτι που μπορεί να γίνει μεθαύριο.--Fililost 02:17 DRUNK
Γεια ρίξτε μαι ματιά εδώ! --Μίστer Ας 22:15, 13 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)
ΓOUAOU! POTE 1 ΑΡΘΡΙ ΔΕΝ ΗΤΟ ΤΟΟΟΣΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΌ ΑΥΤΟΎ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ (ie δεν εχω δει ποτε πιο μπαχαλούμάρθρο!!!)


Δεν βλέπω τίπτα βασικά!--$n00b¥ 09:00, 27 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

περί παπάρα

που βρεθηκε αυτος ο παπαρας ο mewten123 και τα εκανε ολα σκατα εδω μεσα? μεχρι τις 3 το βραδυ ημουν χθες μεσα και δεν ειχε γινει καμια αλλαγη, παρα καποιες ελαχιστες ψιλοτροποποιησεις. ποτε σκατα μπηκε και τα μαμησε ολα?...

 • γαμωτο δεν τον ειδα να τον κραξω, να του ριξω και μια αοριστη, ετσι για να το ευχαριστηθω και να ξεκινησει καλα η μερα μου... δεν πειραζει, βαζω στοιχημα οτι θα ξαναμπει απο ΙΡ. αν ξανατολμησει, θα φαει καλα...-- FrikiLinuks / το φρικτό λίνουκς_||_το βλογ μου_||_εξομολογηθειτε 11:28, 16 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

Άσχημα άρθρα

Συγγνώμη, αλλά σε όλες τις σελίδες της Φρίκης στο κουτί αριστερά υπάρχει το βέλος με τα Άσχημα άρθρα. Δηλαδή πώς θέλετε να προβάλουμε την Φρικηπαίδεια; ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ??? Προτιμώ να είναι συγκεκριμένες οι κατηγορίες, π.χ Όπλα μαζικής καταστροφής, Ζουν Ανάμεσά Μας και λοιπά...

14:47, 19 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)


συμφωνώ. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα υπάρχουν τα περισσότερα πρότυπα άρθων που έχουν μπει...θάβουν τα άρθρα στα οποία βρίσκονται! :D (αν εξεραίσουμε ένα) Ας διαγράψουμε τα μισά και ας εμφανίσουμε άλλα τόσα αντίστοιχα πρότυπα να θάβουν χειρότερα να ξεθάβουν. --Μίστer Ας 16:11, 19 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)
Δεν πιστεύω να τα λέτε αυτά σοβαρά? Χαααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχασαχαχαχαχαχαχαχαχαχα (a la Donald...) --Jίμιος Τι θες?

Χιόνια πολλά!!!!!!!!!

Η Φρίκη μας σήμερα έγινε 4? άχου το καλέ...--$n00b¥ 11:16, 24 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

Χρόνια πολλά! τί λέτε για αυτό:

Wiki.png Σήμερα ο χώρος είναι για τα γενέθλια της Φρίκης (αύριο βλέπουμε). Γράψ'τε ποιήματα, ευχηθήτε μας και φάτε ελεύθερα ότι θέλετε. Μοιράζουμε δωρεάν σουβλάκια αρκεί να τα ζητήσετε.
Nuvola apps cookie.png

--Μίστer Ας 15:24, 24 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)


Να θεριέψεις Φρίκη και χρόνια πολλά

μεγάλη να γίνεις σαν τη unsquaropedia

παντού να σκορπίσεις της αλήθειας το φως

και όλοι να γελάνε χωρίς γιατί και πώς

Σας...μας εύχομαι τις καλύτερες ευχές μου.

done


αρχική σελίδα

Τ΄θθ'γίν; είναι χάλια!

Απλωμένοι, χύμα. Είναι χαλιά!--Fililost 04:43, 25 Μαρτίου 2010 (UTC)

Xalia xalia --Ακης 19:51, 25 Μαρτίου 2010 (UTC)

Το όλον θέμα έληξε. --Fililost 02:13, 22 Απριλίου 2010 (UTC)

Διευκρινήσεις Ζητούνται

Ζητώ ή σας παρακαλώ πολύ...να μου δώσετε πληροφορίες σχετικά με την χρήση της ΚΑΤηγορίας Λεξικό-Φρικηλεξικό, ίνα μη μεγαλώσω πολύ την κατηγορία Λεξικό αδίκως και μετά χρειαστεί να μεταφέρω άρθρα, ανεβάζοντας τα έντιτς μου σε αστρονομικούς αριθμούς.--Fililost 02:13, 22 Απριλίου 2010 (UTC)

ΓΟυέλ... --Jίμιος Τι θες? 08:10, 22 Απριλίου 2010 (UTC) :P
Δλδ καλά..τι εννοείται ποτέ δεν κατάλαβα! Θέλετε αναλυτική αναφορά; Να σας στείλω μία? Αυτό το 'well' είναι απάντηση πρωθυπουργού προς υπουργό, σε υπουργικό ερώτημα; Να σας απαντήσω στην Μακεδονικήν ή στην Αγγλοσαξωνικήν ή μήπως προτιμάτε Γκρόιτς;--Fililost 18:13, 22 Απριλίου 2010 (UTC)
Ώστε επιθυμείτε πολιτική απάντηση. Βεβαίως αγαπητή! Με το παρόν σας γνωρίζω πως η κυβερνητική πολιτική σχετικά με τη χρήση και το μέλλον του προγράμματος 'Φρικηλεξικό' δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί και βρίσκεται σε φάση δημόσιας διαβούλευσης. Προτάσεις γίνονται δεκτές στη Γενική Γραμματεία Μεταρρυθμίσεων της προεδρίας της Κυβερνήσεως. Με εκτίμηση, --Jίμιος Τι θες? 20:18, 22 Απριλίου 2010 (UTC)

Διαχειριστότητα

Με βγάλατε από διαχειριστή ή έτσι μου φαίνεται; SMocking.gif --nikos 15:20, 28 Απριλίου 2010 (UTC)

Σήμερα σας έπιασε όλους τους άσωτους υιούς να επιστρέψετε??? Έλα Τζιζους και παναγία... Φαίνεται πως η αυτοκράτειρα είχε κρίνει σκόπιμο να ξεκάνει (απο διαχειριστές) τόσο εσένα όσο και το Τρυποκάρυδο. Δες της σελιδα του άσεμνου για περισσότερα! Θες να σε επαναφέρω? --Jίμιος Τι θες? 15:54, 28 Απριλίου 2010 (UTC)
Μοιράζονται χοιρολαβίες; --Αsς 17:09, 28 Απριλίου 2010 (UTC)
Γενική αμνηστία! --Jίμιος Τι θες? 17:18, 28 Απριλίου 2010 (UTC)

Διαγωνισμός αστειοτερότητας 2010 γιατί έγινε στην αρχή του 2010?Αυτός ο διαγωνισμός δεν παρουσίασε όλα τα αστεια άρθρα της χρονιάς,αφού η χρονιά είναι ακόμα σε εξέλιξη :Ρ --AgiosMoglis 14:42, 1 Ιουνίου 2010 (UTC)

Kai τα Όσκαρ του '10 για τις τινίες του '09 δίνονται. Στα αρχεία δε γράφουμε. Είναι αρχεία! --Jίμιος Τι θες? 20:38, 1 Ιουνίου 2010 (UTC)