Φαστ Φουντ

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Ουπς! Μπας και εννοούσατε Κοτσάνα;


ΠΡΟΣΟΧΗ!

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ BLUE-WHALE.COM/GAME! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΔΩΣΕΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΣΑΣ! ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΛΩΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ! ΕΠΙΣΗΣ, ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ F57 ΣΤΟ VKONTAKTE! ΑΝ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ, ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ!

Τα Φαστ Φουντ προέρχονται από τη φράση γρήγορο φαγητό. Ωστόσο, το φαγητό αυτό αργότερα πήρε την ονομασία πρόχειρο φαγητό, λόγω της καλής ποιότητας μπύρας (draught, δηλαδή ντραφτ-draft-->πρόχειρο) που συνηθίζεται να σερβίρεται παράλληλα με την κατανάλωση φαγητού. Άλλοι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι το πρόχειρο προέρχεται από την ετυμολογία των λέξεων προ + χειρ, δηλαδή κάτι που το τρως πριν το πιάσεις (όπως ακριβώς γίνεται με τα ενημερωτικά δελτία των μου μου ε).

Από άλλη σκοπιά[επεξεργασία]

Μία δεύτερη ματιά στη φράση "φουντ" αμφισβητεί τον παραπάνω ορισμό,με τη δικαιολογία ότι φουντ σημαίνει φούντα. Επομένως, υπ'αυτήν την έννοια, φαστ φουντ σημαίνει γρήγορη φούντα, οπότε παραπέμπει στα γνωστά "βαποράκια", τα οποία συγγενεύουν με τα "τρενάκια" και υποδηλώνουν ανθρώπους που διατελούν εμπόριο ναρκωτικών βρισκόμενοι μέσα σε μέσα μαζικής μεταφοράς (μου μου μου, ή μου³).

Μια τρίτη έρευνα που διεξήχθει στο αγγλογαλικό πανεπιστήμιο του Μουσείου του Λούγκρου, ορίζει το φαστ φουντ ως ανίατη καταθλιπτική ασθένεια στην οποία οι πάσχοντες επιθυμούν να πεθάνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα (δηλαδή πάνε για φούντο - μπαι πας), ή ως ακλόνητη ένδειξη σύντομου θανάτου από οποιαδήποτε ασθένεια (περιλαμβάνεται η σοβαρότητα στα άρθρα, εξ'ου και η φράση "είναι για γρήγορο θάνατο").