Φακές

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Φακές, το αγαπημένο φαγητό της μάνας του Λέανδρου. Είναι μικρά καφέ πραγματάκια σαν ποντικοκούραδα που φυτρώνουν από τη φακή. Τις ανακάλυψε η μαμά του Λέανδρου και από τότε του πρήζει τα αρχίδια κάθε Τετάρτη να τις τρώει...Αποτελεί εξαίτερο έδεσμα της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας που συνοδεύεται με ψωμί, φρυγανιές ELite, παραδοσιακές ελιές Καλαμών, λαρδί και ρέγγα. Σε περιόδους νηστείας τρώγεται με ξύδι και οι Κνίτες της προσθέτουνε ντομάτα. Σε αντίθεση με τη φασολάδα αν και φουσκώνει δεν προκαλεί αέρια.

Η ανακάλυψη[επεξεργασία]

Όλα ξεκίνησαν από ένα Dildo που έπεσε μέσα στο πιάτο και άρχισε να δονείται δημιουργώντας σ' αυτό μια δίνη. Η μάνα του Λέανδρου τρόμαξε τόσο πολύ που πέταξε έντρομη το πιάτο στο πάτωμα... Ο βαρύγδουπος ήχος τρόμαξε τον Λέανδρο και του διέκοψε τη σκέψη με κωδικό όνομα ΘΝΓΤΣ... Κοιτάζει φοβισμένος από το παράθυρο και τι να δει??????

Bwikilogo.gif
Για τους σοβαροφανείς, υπάρχει σχετικό άρθρο στη Βικιπαίδεια για τις Φακές.

Η CBR ήταν βρεγμένη και λερωμένη από το γαμόνερο που έπεσε τη νύχτα!!
Το παίρνει απόφαση... Την επόμενη μέρα μου ανακοινώνει πως θα διαβάσει για να πάρει το δίπλωμα... Είχε αποφασίσει πως η 43.233.466.756 προσπάθεια θα ήταν και η τελευταία....
~Το Γ1~
R.I.P. to Dildo --> X-movies collected from giagkos...

Επιρροές[επεξεργασία]

  • Στον κλάδο της Ηθικής συνέβαλλε στην δημιουργία του ηθικού διδάγματος: Να τρώτε όλο το πιάτο σας γιατί ο παπάς ο παχύς έφαγε παχιά φακή...με αποτέλεσμα την κατανάλωση σωρείας πιάτων από δυσλεκτικούς.
  • Στον τομέα των εφευρέσεων οδήγησε μετά από τον συνδυασμό της με μπομπότα στην συγγραφή του Ελληνικού δοκίμιου "Πώς να κάνετε το σκατό σας παξιμάδι" ένα βιβλίο που δεν πρέπει να λείπει από την βιβλιοθήκη του σύγχρονου Έλληνα.
  • Στο κλάδο της μαγειρικής ενέπνευσε την μοναδική Βέφα στην ανακάλυψη της συνταγής "Φακές με χυλοπίτες".
  • Στον τομέα της γκαντεμιάς η κατανάλωσή της βοηθά στην αποφυγή του πλάσματος Μ και λοιπών Βαμπύρ λόγω ύπαρξης μεγάλης ποσότητας σκόρδου.

Φάτε επίσης[επεξεργασία]