Το τραγούδι της κέτσαπ

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Το τραγούδι της Κέτσαπ είναι χορευτικό χιτάκι από το 2002. Το τραγούδι, γνωστό ως Άσε ρε γιέ (τη κέτσαπ να βάλω και εγώ) (ισπανικά: Asereje), σύμφωνα με έρευνες του Τριανταφυλλόπου είναι μια ευγενική χορηγεία των McDonald's, σε μια προσπάθεια να πείσουν την Μεσόγειο να αντικαστήσει τη ντομάτα στις σαλάτες, όπως είχε ήδη κάνει στην Αμερική. Το μήνυμα δεν κατάφερε να το περάσει, αλλά το τραγούδι έμεινε. Όπως και η μακαρένα προέρχεται επίσης από την Χισπ-ανία, σύμφωνα με το Λιακόπουλο το 2012 είναι η χρονιά που ένα νέο χιτ από αυτό το κράτος θα εμφανιστεί αλλά μέχρι τώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Τα McDonalds οργάνωσαν το βίντεο κλιπ με βάση παρατηρήσεις που έκαναν στην Καλιφόρνια, η οποία πίστευαν ότι μοιάζει με τη Μεσόγειο. (τότε δεν υπήρχε όταν Ζακ Έφρον ούτε Justin Bieber για να δείξουν πόσο κατώτερη ήταν Καλιφόρνια από τους Ελ και τους γείτονές τους). Το τραγουδι ερμηνεύουν 5 αδέλφια, οι Λας Κέτσαπ, 4 κορίτσια (το ένα δε φαίνεται όμως) και ο Ας Κέτσαπ, ο μικρός αδελφός τους, από τα Πόκεμον. Το βίντεο κλιπ δείχνει νέες και νέους πόκεμον (αν ήταν έτσι τα πόκεμον θα είμασταν όλοι κτηνοβάτες) να μαζεύονται γύρω από το Ας, ο οποίος δε φαίνεται, για να χορεύσουν στην πίστα, αν και δεν έχουν ιδέα πώς είναι χορός. Μάλλον έχει να κάνει με στέγνωμα του μανό στα νύχια των χεριών.


Rtrt.PNG Το άρθρο αυτό είναι ένα μάτσο χάλια. Ο συντάκτης του ήταν πιθανότατα κάτω από την επήρεια ουσιών όταν το έγραψε.
Μπορείτε να το βελτιώσετε αλλά ποιός ενδιαφέρεται;