Τιτανικός

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Σπάνιο φωτογραφικό υλικό από τις τελευταίες στιγμές του Τιτανικού

“Μπορεί και να βουλιάξετε!”

- Μιχάλης για τον Τιτανικό

“Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να κάμω μιαν ευχήν εις τον Τιτανικόν. Καλό ταξίδι! Καλό κατευόδιο!”

- Μ για τον Τιτανικό


Ο Τιτανικός ήταν ένα διαστημόπλοιο το οποίο κατασκευάστηκε το 365 μ.Χ από νάνους-προσκυνητές της Μέσης Γης. Το διαστημόπλοιο αυτό ήταν ένα πραγματικό επίτευγμα για την εποχή αφού για την κατασκευή του χρησιμοποιήθηκαν καινούργιες τεχνολογίες και πατέντες. Το σκαρί του το έφτιαξαν οι νάνοι της Μόρια, υπό την επίβλεψη του πάνσοφου Παπαστρούμφ. Η επιμέλεια του ντιζάιν ήταν του Σπύρου Σούλη και της Αλέκας. Το μηχανικό/μηχανολογικό μέρος το ανέλαβαν ο Μπομπ και ο Σάρουμαν. Το μυστικό της επιτυχίας ήταν το καύσιμο που χρησιμοποιούσε ο Τιτανικός, το Ιρίδιο, που το πρότεινε ο Σνέιπ ως το καλύτερο. Επίσης ήταν το πρώτο διαστημόπλοιο που χρησιμοποίησε λογισμικό παράθυρα, προωθητές κουραδομηχανής και είχε φιμέ τζάμια.

Επανδρωμένες πτήσεις[επεξεργασία]

Bwikilogo.gif
Για τους σοβαροφανείς, υπάρχει σχετικό άρθρο στη Βικιπαίδεια για αυτό το διαστημόπλοιο.

Ενώ ταξίδευε χαρούμενο λοιπόν κατά το πρώτο ταξιδάκι του, τράκαρε σε μια μεγάλη μεταλλαγμένη χελώνα. Τα συστήματα πλοήγησης του σκάφους τότε χάλασαν με αποτέλεσμα ο "Τιτανικός" να αρχίσει να παίρνει ασταμάτητα ύψος και να προσεγγίζει επικίνδυνα προς τον Ήλιο. Λίγοι μόνο σώθηκαν, και αυτό χάρη στον Super-man που άργησε να φτάσει στη σκηνή της καταστροφής επειδή εκείνη τη ώρα έτρωγε σουβλάκια με τον Μπατ-μαν και τον Πουλ-μαν. Μπορεί βέβαια ο Τιτανικός να ήταν ένα απλό πλοίο, που έπεσε στην άκρη του κόσμου, πριν μπουν οι τηλεμεταφορικές πύλες στην άκρη του κόσμου (βλ. κοίλη Γη).

Μετατροπές[επεξεργασία]

Μετά από πολλά χρόνια Ξωτικοί ερευνητές, που ασχολούνταν με το θέμα της τηλεκίνησης μέσω μαγνητικών κυμάτων μαζί με Γκόμπλιν, τον Λιακόπουλο και τα χαζοχαρούμενα, πραγματοποίησαν στη περιοχή του Σάιρ κοντά στο Χόμπιτον, το γνωστό "Πείραμα της Nutellas". Το αποτέλεσμα είχε ως εξής: να μετατραπεί ο Τιτανικός σε δαχτυλίδι όπου και απέκτησε μοχθηρές ιδιότητες και να εμφανιστούν οι πέντε ηλίθιοι. Έτσι μετά από αρκετές χιλιάδες χρόνια το δαχτυλίδι έγινε θρύλος, μετά από άλλες αρκετές χιλιάδες χρόνια μύθος και μετά από κι άλλες αρκετές χιλιάδες χρόνια επανήλθε στην ανθρωπότητα όπου και μετά από ακόμα πιο κι άλλες αρκετές χιλιάδες χρόνια ξεκίνησε η ιστορία του γνωστού Άρχοντα των δαχτυλιδιών.

Δείτε ακόμα[επεξεργασία]