Τάκης Κουβατσέας

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

“Το στυλ του Τάκη είναι μοναδικό, και δεν μπορώ παρά να αναγνωρίσω οτι είναι ένας μεγάλος ντράμερ και μια πραγματική έμπνευση για τη νεα γενιά μουσικών που ακολουθεί.”

- O Dave Lombardo των Slayer για τον Τάκη Κουβατσέα

“O φάκιν-Τάκης είναι ίσως ο πιο φάκιν-μορφωμένος ντράμερ όλων των φάκιν-εποχών. Τον φάκιν-θαυμάζω!”

- O Lars Ulrich των Metallica για τον Τάκη Κουβατσέα

“Τάκης δεν είναι κι αυτός; Τι περιμένατε;”

- Κάποιος Τάκης για τον Τάκη Κουβατσέα
Ο Τάκης πίσω από τα τύμπανα με την Απόλυτη Ελληνίδα Σταρ

Τάκης Κουβατσέας είναι το ψευδώνυμο που χρησιμοποιεί ο διεθνώς αναγνωρισμένος ντράμερ Peter Young στις εμφανίσεις του σε ελληνικές τηλεοπτικές εκπομπές υψηλής θεαματικότητας (βλ. Fame Story). Η επιλογή δεν είναι τυχαία καθώς ο ντράμερ τυχαίνει να είναι κι από τους πλέον αναγνωρισμένους Τάκεις. Πληροφορίες τον ήθελαν να αφήνει την Άννα Βίσση και να πλαισιώνει τους Lordi στη νέα τους σύνθεση με Δέσποινα Βανδή στη θέση της Μιμής Ντενίση.

Προσωπικότητα[επεξεργασία]

Είναι γνωστός ως ο μεταμορφωτής με καταγωγή από την Μεταμόρφωση. Ο Τάκης είναι σκληρός και σπουδαίος δάσκαλος δίνοντας ταυτόχρονα την αίσθηση της ανοικτότητας. Δεν ξέρει πού του παν τα 5 και πρόσφατα παρουσιάστηκε ως βιντεοκομιστής της φυλής των Ελ (φημες λένε για διαπλοκή με τον Λιακόπουλο). Δυστυχώς η επιμέλεια στο τραγούδι των Emigre για τον διαγωνισμό Eurovision 2010 δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οι στολές των μουσικών σε στυλ "ξαδέρφια-μούμιες του Φαραώ" καθώς και η τουαλέτα "πεθαίνω για ένα κωλόχαρτο" της γλυκιάς τραγουδίστριας δεν είχε απήχηση στο κοινό.