Συζήτηση χρήστη:Tep

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Παλιατζούρα Αποθήκη 1
Αυτός ο χρήστης (ο θεός να τον κάνει χρήστη) εξαφανίζετε συχνά .Αν τον θέλετε κάτι μην πάτε στην Νικολούδη,Αφήστε του μήνυμα και που θα παή θα εμφανιστή πάλι.


Μηνύματα από εδώ πα και κα[επεξεργασία]

Στρόβιλος[επεξεργασία]

Δήμαρχε, συγγνώμη, αλλά δε θα έρθω ακόμη για τους καφέδες και να κάτσω δίπλα σου στο ματς. Θα περιμένω λίγο το χρόνο και το Άγιο Πνεύμα να γράψω όλη την ιστορία για την ομάδα που όλοι αγαπήσαμε. Κλεάνθης 16:53, 25 Μαρτίου 2007 (UTC)

ΥΓ: Ξεκόλλα!

αν είσαι ενεργός βοήθα στην οργάνωση...please..tzellos 10:43, 21 Μαρτίου 2009 (UTC)

Ποια οργάνωση? ξαναφτιαξαν τη 17η Νοέμβρη?--KGB Ξέρνατα όλα !!!! 16:14, 23 Μαΐου 2009 (UTC)

μπαααα..:P γενικά στην Φρικηπαίδεια..:) όπως βλέπεις έχουν αλλάξει πολλά πράγματα, 3 νέοι διαχειριστές(και εγώ μέσα...Μουαχαχα), ανανέωση ψηφοφοριών και άλλα πολλά. Τέλοσπάντων, ξαφνιάζομαι που σε βλέπω αφου οι περισσότεροι (αν είσαι πράγματι ο Tony Esopi της ΒΠ) τις ΒΠ έχουν εγκαταλείψει την Φρικηπαίδεια. Θα ενεργείς κανονικά ή βλέπεις απλά τι γίνετε;--nikos 20:05, 23 Μαΐου 2009 (UTC)


Μπές στην εκλογή διαχειριστών και ψήφισε, αν θές βάλε υποψηφιότητα!:)--nikos 10:39, 24 Μαΐου 2009 (UTC)


σε ευχαριστώ tep! αν και μου άρεσε πιο πολύ το προηγούμενο όνομα αλλά τουλάχιστον έγινε συγχώνευση των τίτλων(ή μήπως όχι?χεχε)---sn00by


Nike.jpg Διαγωνισμός αστειότητας
Αγαπητέ (ή μησητέ) φρίχτη. Ο διαγωνισμός αστειότητας τελείωσε (απίστευτο κι όμως αληθινό!!) Τα αποτελέσμτα βρίσκονται εδώ. Αν θες να διαγράψεις αυτό το μήνυμα αρκεί να διαγράψεις από τη σελίδα σου το πρότυπο {{συμμετοχή}}.

Έβγαλα τα spam[επεξεργασία]

Τώρα μπορείς να μιλήσεις άνετα.--Φιλι 19:32, 4 Δεκεμβρίου 2011 (UTC)