Συζήτηση χρήστη:PROPATOR

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Γεια σου PROPATOR και καλώς ήρθες στην Φρικηπαίδεια!
Η συνεισφορά σου είναι πάντα ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι, ανάλογα με το πόσο εξοικειωμένος είσαι:

Μπορείς να πειραματιστείς στο Πτυελοδοχείο. Για να συζητήσεις με άλλους χρήστες μπορείς να βρεις τις σελίδες τους πατώντας στη γραμμή αναζήτησης το Χρήστης:(όνομα χρήστη), να πατήσεις στη σελίδα συζήτησής του και να την επεξεργαστείς. Σελίδες συζητήσεων έχουν όχι μόνο οι χρήστες, αλλά και τα άρθρα, ακόμα και η Αρχική σελίδα! Όπως καταλαβαίνεις έχεις όσο χώρο θες να σχολιάσεις το οτιδήποτε και μη διστάσεις να το κάνεις!

Μην ξεχνάς μόνο κάθε φορά που συζητάς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής () που βρίσκεται πάνω από το πλαίσιο επεξεργασίας.

Για οποιαδήποτε βοήθεια, απορία ή επικοινωνία, μπορείς να απευθυνθείς στον Τεκέ και ένας από τους πανταχού παρόντες διαχειριστές θα σου απαντήσει.

Σου ευχόμαστε καλή αρχή και καλό κουράγιο.

Προσοχή! Eδώ δεν χρησιμοποιούμε greeklish, αλλά πάντα ελληνικά και κατά προτίμηση τονισμένα!
Monadiki e3airesh apotelei to arthro N00b!

Έδοξε τη Βουλή και τω Δήμω τα παραπάνω καταψηφίσειν.
Μετά τιμών, Fili lost 06:19, 21 Απριλίου 2011 (UTC)

Πνευματικά δικαιώματα[επεξεργασία]

Συνάδελφε PROPATOR, στο ιστορικό ενός άρθρου αναφέρονται ο συγγραφέας και όλοι όσοι έχουν συνεισφέρει μέχρι την τελική του μορφή, και το ιστορικό δεν χάνεται ποτέ. Έτσι εδώ βλέπεις ότι το έγραψε ο Mikeius στις 18/12/2007 και τιμήθηκε με έπαινο αστείου συγγραφέα. Αν θεωρείς ότι πρέπει να αναφερθεί και το βλογ του μπορείς να το σημειώσεις στην σελίδα συζήτησης του άρθρου, αλλά όχι στο άρθρο το ίδιο. Θα χρειαστεί να το διορθώσεις. Από μένα καλό βράδυ.--Fili lost 21:56, 25 Απριλίου 2011 (UTC)


Ζητώ ταπεινά συγγνώμμη.Είμαι ένα βδελγυρό γελοίο τρολλ,ένας απολίτιστος ν00μπ που αξίζει να τιμωρηθεί.Παρακαλώ συγχωρήστε με για την απερισκεψία μου και δεχτείτε την υπόσχεσή μου να μην επαναληφθεί.Ο ταπεινός σας χρήστης,--PROPATOR 13:27, 26 Απριλίου 2011 (UTC)

Συγνώμη που δεν το είδα νωρίτερα PROPATOR για να σου απαντήσω, αλλά το είδα τώρα. Δεν τρέχει τίποτα, το σίγουρο είναι πως το συγνώμη γράφεται με ένα γου και ένα μου οπότε δεν θα με αφήσεις άνεργη. Καλό βράδυ για άλλη μια φορά, η ταπεινή σας συνάδελφος,--Fili lost 20:23, 26 Απριλίου 2011 (UTC)
τρέχει, πως δεν τρέχει τίποτα. με την εξουσία που μου παρέχει το φρικιαστικό κοινοβούλιο, σε εξορίζω απο τη φρίκη για μισή ώρα, να πας να φας και κανενα σουβλάκι. ;) --μiμο&μάξους 21:11, 26 Απριλίου 2011 (UTC)