Συζήτηση χρήστη:Alexignatiou

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Φιλαράκι, τι θα γίνει; Θα γράψεις τίποτα για την πάρτη σου ή θα αναγκαστούμε να γράψουμε εμείς; --theKay 22:53, 19 Μαρτίου 2006 (UTC)

OK ρε παιδιά... Ακόμη 24-ώρο δεν έκλεισα. Wait....

Μπραβό! --theKay 15:33, 16 Απριλίου 2006 (UTC)

==Πιρίμ πιμ πιμ==[επεξεργασία]

Φίλτατε Αλέξανδρε. Πάντε ήξερα ότι είσαι ένας χλιμίντζουρας και μισός. Σήμερα δε, με εντυπωσίασες. Μία μέρα ξύπνησα πριν τις 5 το απόγευμα και σε βλέπω να αλωνίζεις στην Ανεγκυκλοπαίδεια! Τι συνέβη; Απεργείς; Είπες να κάτσεις στο σπίτι να δεις τα πρωινάδικα; Γιου αρ ον ε σκουλμπρέηκ; Θα τιμωρηθείς! Βάνδαλε! (το πρότυπο χωρίς μέτωπο πολύ ωραίο). --theKay 09:43, 17 Μαΐου 2006 (UTC)

Είδες πως περνάει ο καιρός! Κι εγώ έχω εξεταστική όπου να είναι... Εν πάσει περιπτώσει, καλά διαβάσματα και καλή επιτυχία! --theKay 21:17, 17 Μαΐου 2006 (UTC)

H Ουάιλντ[επεξεργασία]

Ναι δίκιο έχεις. Άγριο κράξιμο! Πάντως και γω το πρόσεξα και σκεφτόμουν να αλλάξουμε το μήνυμα σε "Η σελίδα ...". Τι λές και συ, ε φανταστικέ φρικιπαιδιστή; (για τη διαγραφή ελπίζω να μην διαφωνεί κανείς, του αξίζει κάτι καλύτερο). --Dada 14:47, 29 Μαΐου 2006 (UTC)

Ντα Βίντσι[επεξεργασία]

Ώστε έτσι, παλιόπαιδο, θες να δεις τον κώδικα Ντα Βίντσι! Κάτσε να φωνάξω τον παπά της ενορίας μου και τον Σύλλογο Κλώνων της Λουκά Με Βίτσες (και Βίτσια)! Θα σε περιμένουμε έξω από το σινεμά! Άντε να βγεις μετά, εκεί θα σε χτίσουμε! --Χριστιανική Αδελφότης "Η Αγάπη"

Αν έχει "καλούς" χριστιανούς έξω από το σινεμά, μπορείτε να παίξετε και το ωραίο παιχνίδι, "Me Jesus, you Magdalene!" (Παραλλαγή του "Me Tarzan, you Jane!")... εκεί να δεις γέλια ;-) --Κάποιος αθεόφοβος

Μπουτόν[επεξεργασία]

Μα όχι, αγαπητέ! Πρέπει να με πιστέψεις, φταίει το πληκτρολόγιό μου! Και το ποντίκι μου, αλλού το πηγαίνω κι αλλού πατάει! Έχει μπει μέσα του ο Σατανάς και δεν με υπακούει. Είμαι αθώος. Είμαι αθώος! --Ανώνυμοι Αλκοολικοί - Χικ! - Σύσοπς

Αλό[επεξεργασία]

Για ποιο τμήμα του ΣΗΡΙΑΛ, ούτε φωνή ούτε ακρόαση; --theKay 13:28, 2 Ιουνίου 2006 (UTC)

Άλεξ το άρθρο το έκανα από ότι θυμόμουν για την πρώτη σεζόν χωρίς να βλέπω ποιο είναι ποιο. Τώρα που είδα και όλη τη δεύτερη λέω ή να κάνω την πρώτη πιο αναλυτική (και μετά τη δεύτερη) ή τη δεύτερη μία από τα ίδια... Θα δούμε. Αφού θα μας έχετε ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΔΩ λόγω καταλήψεωνενενενενενε... Διασκεδάζουμε την πίκρα μας. --theKay 17:33, 2 Ιουνίου 2006 (UTC)

Σύντροφε Θεοφόρε Ιγνάτιε, μέγιστε των λαϊκών αποκρισαρίων και περιλάλητο μέλος της ένδοξης Κοσμομόλσκαγια, τώρα είδα το μήνυμά σου καθ'ότι είχα καιρό να διέλθω τας πύλας της απωλείας. Πες μου σε τι διαστάσεις θέλεις την ομηρική κεφαλή διά να την επιμεληθώ. Αιώνια δόξα στους ηρωικούς κομσομόλους, υμνητές των αιώνιων σταλινικών αξιών!

Σε ανακαλώ (εις την τάξιν!)[επεξεργασία]

Και πού το ξέρω εγώ, ρε, ότι είσαι εσύ;;

...πάντως, έχει πλάκα - πάλι εσύ την πλήρωσες κι ας μην ήξερα! Αλήθεια, το νουμεράκι που έγραψες είναι κάτι σημαδιακό (όπως το "42" κλπ.), ή απλώς έβαλες το πρώτο που σου ήρθε; (από περιέργεια...) --Toredid 16:58, 29 Ιουνίου 2006 (UTC)

Και σε σενα[επεξεργασία]

Το Ανώνυμοι φρικιπαιδιστές πιστεύω πως θα μπορέσει να αποτελέσει βάση για τα γκάηντ λάινς (ή επέκτασή τους). Να το κάνουμε έτσι; --theKay 23:08, 20 Σεπτεμβρίου 2006 (UTC)

εισαι ενεργός;;;--tzellos 17:12, 27 Μαρτίου 2009 (UTC)

Αν και η ερώτηση απαιτεί διευκρινήσεις, θα έλεγα όχι, θεωρώντας πως εννοείς "στη Φρικηπαίδεια"... :P --Ξαψκ-Ξαψκ 12:54, 19 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)


Nike.jpg Διαγωνισμός αστειότητας
Αγαπητέ (ή μησητέ) φρίχτη. Ο διαγωνισμός αστειότητας τελείωσε (απίστευτο κι όμως αληθινό!!) Τα αποτελέσμτα βρίσκονται εδώ. Αν θες να διαγράψεις αυτό το μήνυμα αρκεί να διαγράψεις από τη σελίδα σου το πρότυπο {{συμμετοχή}}.