Συζήτηση χρήστη:94.68.72.112

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Η φράση "Της αντιγραφής το ανάγνωσμα" αναφέρεται προφανώς στο ότι αντιγράφουν οι φοιτητές, εξ ου και η εικόνα που εμπνεύστηκα. Δεν αναφέρεται στην ίδια την εικόνα. Φυσικά και είναι βασισμένη στο Πυρφόρο, αλλά αυτό δεν την κάνει προϊόν κλοπής. Σωστά είχα βάλει την άδεια ως "δική μου δημιουργία".

Blergh[επεξεργασία]

Γιατί δεν συνδέεσαι με τον λογαριασμό σου; Σίγουρα θα χρειάζονται τα admin skills σου που και που.. --μiμο&μάξους (talk) 18:50, 4 Νοεμβρίου 2013 (UTC)

Απάντηση

Αφού έκρινες σωστό να με ρωτήσεις σ' αυτή τη σελίδα, σε απαντάω εδώ. Η απάντηση στο Γιατί είναι: Για να μπορώ να κοιτάω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και να αναγνωρίζω αυτό που βλέπω.
Αν έχεις καταλάβει τι σόι άνθρωπος είμαι θα τη δικαιολογήσεις απόλυτα. Αν δεν, μπορώ να σου την αναλύσω, αλλά δεν θα με έχεις καταλάβει. Δήλωσα την πρόθεση ξεκάθαρα στην τελευταία πρόταση εδώ, ζητώντας έμμεσα via template βοήθεια. Αλλά από τότε και για να σχολιάσω και τη δεύτερη πρότασή σου, απαντάω: Έχεις χάσει πολλά επεισόδια καρντάσι, κι αυτό συμβαίνει όταν "δεν είσαι εδώ", όταν "αγρόν αγοράζεις" ή όταν όπως λέει κι ο Όσκαρ:

“Veni vidi veni iterum! (I came, I saw, I came again!)”

- Ο Όσκαρ Ουάιλντ για την «Κοινότητα» της Φρικηπαίδειας

--94.68.64.171 07:04, 5 Νοεμβρίου 2013 (UTC)

OK μην με αποπαίρνεις. Πάλι δεν κατάλαβα τον λόγο για τον οποίο δεν συνδέεσε με τον λογαριασμό σου (είμαι ο Mimo&maxus, μην το ξεχνάς) αλλά θα είχες τους λόγους σου. --Mimo&Maxus (talk) 11:59, 5 Νοεμβρίου 2013 (UTC)

Αυτή η σελίδα συζήτησης προορίζεται για ανώνυμο χρήστη που δεν έχει δημιουργήσει ακόμα λογαριασμό ή που δεν τον χρησιμοποιεί. Έτσι για την ταυτοποίηση ενός ανώνυμου χρήστη χρησιμοποιείται η διεύθυνση IP τους. Είναι όμως πιθανόν η διεύθυνση αυτή να είναι κοινή για πολλούς διαφορετικούς χρήστες. Αν είστε ανώνυμος χρήστης και νομίζετε ότι άσχετα σχόλια απευθύνθηκαν σε σας, παρακαλούμε να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό ή να συνδεθείτε για να αποφεύγεται η μελλοντική σύγχυση με άλλους ανώνυμους χρήστες.