Συζήτηση:Lol

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Απείρου κάλους ορθογραφικά. Συμπαθάτε μου μα νομίζω δεν υπάρχει ίχνος χιούμορ (και μουσταλευριάς) στο παρόν άρθρο. Κατά το μεγαλύτερο μέρος του θα μπορούσε να αποτελεί ένα προς βελτίωση άρθρο στη Βικηπαίδεια αλλά όχι εδώ. Κάποιος να αναλάβει. Ίσως κι εγώ. Σόρυ creators ΛΟΛS(c)epticist 01:56, 13 Σεπτεμβρίου 2010 (UTC)

Συμφωνώ, αλλά, πέρα από το να συμφωνούμε μήπως είναι καιρός και κάτι να κάνουμε; --Φιλι 20:42, 9 Νοεμβρίου 2012 (UTC)
τι να κανουμε? διαγραφη? το ΛΟΛ χρησιμοποιειται σαν "φραση", οποτε κριμα ειναι να λειπει αποδωμεσα. για βελτιωση ναι, αλλα τι βελτιωση? σιγουρα να φυγει ολο το κειμενο, αφου ειναι πιο σοβαρο και απο την παρωδια μας τη βικιπαιδεια (οι ρησεις και τα "λογια" κατω-κατω, δεν ειναι και ασχημα. μπορουν να μεινουν, αλλα μονα τους δεν αρκουν. θελουν και κειμενο, να ειναι πιο πλουσια) Αρχείο:GothIcon.pngEmesene.pngBlogger of webmaster Don Bosco Technical School of Sihanoukville.png 12:37, 10 Νοεμβρίου 2012 (UTC)
Τι να κάνουμε; Χθες έκανα φακές, σήμερα έψησα παλτσέτες και αύριο θα κάνω κοτόπουλο ψητό με πατάτες...Κατάλαβες; Όχι Φρίκιε δεν θα διαγραφεί, εκτός κι αν το προτείνει κάποιος. Αλλά ένα πρότυπο του χρειάζεται, έτσι ώστε αν κάποιος το δει να καταλάβει πως το άρθρο έχει επισημανθεί από Φρίχτες ως μη Φρικηπαιδικό και πως τέτοιες αρλούμπες δεν πρέπει να τις γράφει εδώ αλλά εκεί. Και αυτό πρέπει να το κάνουν όλοι όσοι αγαπάνε την Φρίκη, εγγεγραμμένοι και ανώνυμοι, και όχι να προσπερνάμε ο,τιδήποτε δεν κάθεται εδώ μέσα και απλά επιβαρύνει την ποιότητα της Φρίκης. Το θέμα είναι πως πρέπει κάθε άρθρο να κάνει τον αναγνώστη να σκάει έστω και ένα χαμόγελο. Δεν το καταφέρνει; Στην πυρά! --Φιλι 13:40, 10 Νοεμβρίου 2012 (UTC)