Συζήτηση:Μπάοκ

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Τα "πρεπει πρωτα να ειναι αντι-ΑΡΗΣ μετα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και μετα Παοκ" να 'πα να τα πεις αλλού! Άντε τελείωνε να βάλω τόνους και να το οθρογραφήσω, που θα με πεις εμένα για τον ΜΠΑΟΚ! Που λέει ο λόγος ναι? Περί παρωδίας πρόκειται αλλά να τηρηθεί και μια σειρά. Πρώτα & πάνω απ' όλα & όλους ο ΜΠάΟΚ και μετά οι λοιποί. Και να τηρηθεί ένα μέτρο Αστειότητας ανεκτό, από όλους.--Fililost 13:10, 19 Ιουλίου 2010 (UTC)

Πλεονασμός, λέγεται, στην ελληνική. Αναφέρονται όλοι ως κατεστημένο. Οξύνει αντιθέσεις, προτρέπει βανδαλισμούς.--Fili lost 06:26, 29 Δεκεμβρίου 2010 (UTC)

Προτείνω επαναφορά εδώ ->[1], +ό,τι ανεκτό (όχι από μένα, αλλά από την αίσθηση Φρίκης) μπήκε μετά τον Ιούλη 2010-> 94.67., 94.68.. Είναι η 3 φορά που παραπονιέμαι για το άρθρο και δεν έχει σχέση με το τι ομάδα είμαι αλλά με το τι ομάδα είστε εσείς! Ακούω παρατηρήσεις. Μέχρι τότε, θέλω τον καιρό μου γιατί έχει δουλειά. Και όποιος θέλει να γράψει για τον Άρη και πάει στο άρθρο Άρης. Γιατί σας πήρε και σας σήκωσε!--Φιλι 14:47, 6 Φεβρουαρίου 2012 (UTC)

Ετυμολογία[επεξεργασία]

  • Πανθεσσαλονίκειος Αθηναϊκός Ορχομένειος Κωνσταντινουπολίτης

- Κάτσε ρε μαλάκα. Από που είστε τελικά;
- Πρώτον μην γίνεσαι ρατσιστής. Από παντού. Εσείς είστε απ' τον Άρη, μα όντας δίκαιος σας κράζω μόνο για την αμπαλιά σας.

Μεταφράσεις[επεξεργασία]

  • ΠΑΟΚΑΡΑ = PAOK the Great = PAOK le Grand