Συζήτηση:Μαριέττα Γιαννάκου-Κουτσίκου

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Έτσι ήταν το άρθρο Μαριέττα Γιαννάκου πριν το συγχωνεύσω με αυτό:


Κατοικεί στην Ελλάδα, προέρχεται από διασταύρωση των Ελ και του Τσακ Νόρις. Το υβρίδιο αυτό θεωρείται σημαντικό για την απεγκεφαλοποίηση των μικρών ηλικιών, τους υπόλοιπους τους ανέλαβαν οι πρωθυπουργοί.

Γεωγραφικά στοιχεία[επεξεργασία]

Είναι περίπου 36.000.000.000.002 τ.χ.μ.λ.,η βλάστηση χαμηλή, ανάλογη με την νοημοσύνη, καλλιεργεί μαλακιές και την βοηθούν οι Εφτά Νάνοι και η Αστυνομία, από τότε που τους έφτυσε η Χιονάτη και ο Πολύδωρας που ήθελε την ησυχία του για να βαράει φοιτητές, συνταξιούχους, άνεργους, ανασφάλιστους, ανόητους και την Άννα Βίσση, γιατί δεν έβαζε την ετικέτα «Συμμετέχει ο Γιώργος Νταλάρας» στα CD της.

Βιογραφία[επεξεργασία]

Επιστημονικές μελέτες και κορυφαίοι επιστήμονες (π.χ. (Ε)Λιακόπουλος) προσπαθούν να αποδείξουν ότι φύτρωσε κάπου ανάμεσα στην Ανοησία και τον τόπο του Έχω-Πολλά-Φράγκα-Και-Θα-Γίνω-Πολιτικός ή στην Άρτα, για να μπόρεσαν επιτέλους οι Λαοί της Γης ζήσουν ειρηνικά. Γι’ αυτό είναι γνωστή και με το Ψευδώνυμο Peacemaker.

Λινκς[επεξεργασία]

Αυτούς-Που-Τρώνε-Καλαμάκια

Ταρζάν

Γιαούρτι


Όπως βλέπετε, το άρθρο αυτό απλώς ανακυκλώνει τα ίδια και τα ίδια. Γι' αυτό το "σούταρα", αλλά κράτησα ένα αντίγραφο εδώ για ιστορικούς λόγους...

Ας κάνω και μια ταφόπλακα προς τιμήν του:

ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ
ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
26/7/2007 - 28/9/2007


Δημιουργήθηκε από:
Ανώνυμο Φρικηπαιδιστή στις 02:43
Εκτελέστηκε από:
Γουίζ στις 22:55


ΑΝΑΠΑΥΣΟΥ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗΜούχαχα! Ποιος με πιάνει! --Γουίζ ο Ανεπρόκοπος (μιλήστε μαζί μου!) 19:57, 28 Σεπτεμβρίου 2007 (UTC)