Συζήτηση:Ανεμοστρόβιλος Απάνου Κόρακα

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Από την Κριτική άρθρων στη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία:


Ανεμοστρόβιλος Απάνου Κόρακα[επεξεργασία]

Θα ήθελα να γίνει κριτική στο άρθρο, με βάση τα κριτήρια που έχουμε για τα αξιόλογα. Θέλω ο Ανεμοστρόβιλος, η αγαπημένη μου ομάδα, να μπει στην Κύρια Σελίδα. lnxdx =xlnx - x + c 12:34, 1 Απριλίου 2007 (UTC)

Ο τίτλος των βιβλίων στη Βιβλιογραφία πρέπει να μπει σε πλάγιους χαρακτήρες. Unbooz --ΗΠΣΤΓ 12:38, 1 Απριλίου 2007 (UTC)

Επίσης, ξέχασες στους υποστηρικτές τον Μάρκο Βαμβακάρη--ΗΠΣΤΓ 12:40, 1 Απριλίου 2007 (UTC)

Νομίζω ότι έχει και τμήμα μακριάς γαϊδούρας αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω πρόσβαση στη βιβλιογραφία για να το επαληθεύσω. --Dada* 13:08, 1 Απριλίου 2007 (UTC)
 • Λείπει ενότητα με εξωτερικούς σύνδεσμους/προτεινόμενη βιβλιογραφία. Στις πηγές μου φαίνεται εντάξει.
 • Χρειάζεται να τοποθετηθούν περισσότεροι βικισύνδεσμοι προς σχετικά άρθρα μέσα στο κείμενο.
 • Είναι απαραίτητο να αναφερθεί η σχέση των οργανωμένων οπαδών της ομάδας με ακροαριστερές οργανώσεις και ομάδες αντιεξουσιαστών. — Geraki ΣΜ - 2007-04-01T 14:23Z.


 • Πρέπει να αναφερθεί στο άρθρο ότι ο Ρίχαρντ_Βάγκνερ μετά την Εθνική Πρωσίας είχε σαν δεύτερη μεγάλη του αγάπη τον Ανεμοστρόβιλο, έστω κι αν δεν πρόλαβε την ίδρυσή του.
 • Υπάρχει κάποια πηγή για την προσθήκη που έκανα ότι ο Σελασιέ έγινε μέλος της ομάδας; Αν δεν μπορέσω να φέρω κάποια πηγή, θα πρέπει να αφαιρέσω την προσθήκη από το άρθρο. Παρακαλώ να διαβάσω το Βικιπαίδεια:Επαληθευσιμότητα.
 • Νομίζω πως θα ήταν καλό, αν σου είναι εύκολο, να προσθέσεις στο άρθρο αριθμούς εισητηρίων κάθε χρονιάς, αξιοσημείωτους παίκτες, τα βιογραφικά τους, τα βιογραφικά των γνωστότερων οργανωμένων οπαδών, και τον ύμνο της ομάδας σε Midi να παίζει μόλις μπαίνει κάποιος στο άρθρο - Badseed απάντηση 15:14, 1 Απριλίου 2007 (UTC)


 • Τι θα γίνει τελικά !!!!!!

Θα το κάνουμε αξιόλογο ;; οι Funs του Στρόβιλου αγωνιούν .Περιμένει και ο Δήμαρχος να βγάλει λόγο στην πλατεία. --Tonyλέγε 19:14, 1 Απριλίου 2007 (UTC)


 • Λείπουν τα σχέδια του Στροβίλου για το μέλλον.
 • Λείπει τμήμα με το δυσανάλογο ύψος των αμοιβών των παικτών, του προπονητή - προέδρου - μπαγκοτέρματος, αλλά και της αξίας των παικτών στην αγορά των μεταγραφών.
 • Λείπει σύγχρονη φωτογραφία του προπονητή και των παικτών (αν και δεν ξέρω αν η ομάδα θα επιτρέψει φωτογραφία με τους όρους GDFL αφού οι οπαδοί τις αγοράζουν έναντι υψηλότατου αντιτίμου και δε θα συμφέρει να την δώσουν ελεύθερα.
 • Λείπουν πληροφορίες για τους σπόνσορες.

Αν μπουν κάποιες από αυτές τις πληροφορίες, το προτείνω για αξιόλογο άμεσα. --Focal Point 20:00, 1 Απριλίου 2007 (UTC)

Βασικά εγώ αυτό που παρατήρησα και σκιάχτηκα είναι οτι δεν λέει τίποτα για την συγχώνευση του με την ιστορική ομάδα Τσουνάμι Κάτου Κόρακα.--Λυδήριος 20:13, 1 Απριλίου 2007 (UTC)


 • Πρόεδρε πάρτο το άρθρο απ΄δώ να το πάμε στους Δήθεν ειδήμονες που ξέρουν να αξιολογούν. Αυτοί εδώ δεν σκαμπάζουν γρί. --Tonyλέγε 20:22, 1 Απριλίου 2007 (UTC)

Έντονης γραφής κείμενο