Σουηδία

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Η/'΄΄ Σουιδια.΄λ έχει.π/['] 5 φονιεντα./΄[π] και/'[π 2 σοιμφονα/.//΄[. Μι:α π'[π]Ρω:τι ιδία γ/ι'α τ:ην χορα΄.['/\

Οι κάτοικοί της αναφέρονται πολλές φορές με το δεύτερο συνθετικό της χώρας ΙΔΙΑ (Σου+ηδία) γι' αυτό κι όταν παίρνεις τηλέφωνο έναν Σουηδό θα σου πει ο ιδία (μην πηγαίνει και το μυαλό σας κάπου αλλού). Λέγεται και Σουηδιστάν, αφού σε λίγο όλοι θα είναι μουσουλμάνοι.

Η Σουηδία έχει πολύ χαμηλή πληθυσμιακή πυκνότητα, διότι το καθίκι η Γκρέτα Τούνμπεργκ (και οι οικομπράβοι της, οι δήθεν ακτιβιστές της Παρασκευής τόσο στην Σουηδία όσο και εκτός) θέλει να σκοτώσει τους συμπολίτες της από το κρύο, αντί να κάψει βιομάζα να ζεσταθούν. Είναι κρύα χώρα και ξέρουν πως να κερδίζουν τη μια Γιουροβίζιον μετά την άλλη.

Εθνικός όρκος του πολίτη[επεξεργασία]

Avskaffa den svenska monarkin och upprätta en republik[επεξεργασία]

Sveriges flagga är inte sekulär. Majoritetsregeln ger inte rätt att nationalisera en personlig tro. Det måste ritas om. Sverige måste bli en republik. Vi bör avskaffa den svenska monarkin och upprätta en republik. Statschefen bör inte vara genetiskt bestämd.

Η σημαία της Σουηδίας δεν είναι κοσμική. Ο κανόνας της πλειοψηφίας δεν δίνει το δικαίωμα εθνικοποίησης μιας προσωπικής πίστης. Πρέπει να ξανασχεδιαστεί. Η Σουηδία πρέπει να γίνει δημοκρατία. Πρέπει να καταργήσουμε τη σουηδική μοναρχία και να δημιουργήσουμε μια δημοκρατία. Ο αρχηγός του κράτους δεν πρέπει να είναι γενετικά καθορισμένος.

Προτερήματα και ελαττώματα[επεξεργασία]

Προτερήματα[επεξεργασία]

 1. είναι η πρωτεύουσα των βιασμών (ή που θα «φας» καλά, ή που θα τον φας)
 2. τιμώντας την ανεξιθρησκία σημαιώνει (απεικονίζει στην εθνική σημαία) χριστιανικό σύμβολο
 3. σύμφωνα με τους θεμέλιους νόμους της Σουηδίας ο αρχηγός του κράτους δεν εκλέγεται αλλά επιλέγεται με γενετικό κριτήριο
 4. είναι τίγκα στους μουρψωλμάνους
 5. το κρύο στρώνει το δέρμα, και τον λογαριασμό θέρμανσης, και λόγω της κλιματικής αλλαγής δεν κρατά πολύ και είναι ήπιο
 6. έχει πάμφθηνα σπίτια (αν μένεις στου διαόλου τη μάνα, πράγμα αγαπητό στους άεργους μεταλλάδες)
 7. έχει άριστο σύστημα υγείας (κι όπως αποδείχτηκε στην πανδημία του γοργονοϊού υπερκολύμβησης υπηρεσία περιορισμού του υπερπληθυσμού)
 8. είναι φιλειρηνική χώρα

ελαττώματα[επεξεργασία]

ΚΑΝΕΝΑ!

Προβλήματα[επεξεργασία]

Η χώρα πάσχει από οξεία σύνδρομα έλλειψης προβλημάτων, ρομποτοποίησης και ανησυχητικής μαζικής αυτοχειριολογίας. Ακολουθεί απόσπασμα από τα πρακτικά του σουηδικού κοινοβουλίου με μόνη διαφορά τη μετάφρασή του στα (νομικά) ελληνικά.

Συμμετέχουν κατά αλφαβητική σειρά:

 • Πεστροικότς Γκέροργκ: πρόεδρος της βουλής
 • Ρουγκάντολγ Βιργκιλόνιτς: πρωθυπουργός
 • Λουκανέφσκυ Αυγάνα: πρόεδρος της ανταξιωματικής πολίτευσης
 • Κουγιόριτς Τεμίστερ: δηκιγόρος πολιτικής αγωγής
 • Φαφλούτ Μπόντερελ: συνήγορος του πολίτη

Ρ: Έδειξε τη βουλή και το δήμο εναρχίδι σημερινής συνεδριάσεως ες τας 15ας Φεβρουάρας εν έτει 2010κι, ώραν δέκατην πέμτην μετά μεσημβρίας και εκτάτου θέματος Συνειδητή καταστολή της πάγιας ελευθερίας της γλετζιακής αυτοπρόσκλησης εκ του Γιαννίου του μικρού εκ καταφυγής της πολιτικής αγωγέως. Ανακυρήσσω την αρχή του πρώτου τμήματος της σημερινής συνεδρίασης ετιςώστε μάθομεν τα γεγονότα πεπραγμένα.

Π: Ευχαριστώμεν τον πρωθυπουργόν για την εισήγησην της σημερινής συνεδριάσεως. Κύριε Κουγιόριτς έχετε το λόγο:

Κ: Ο Γιάννιος ο μικρός εξετέλεσσεν γλέντιν εις την 14ην μεσημβρίαν εντός του πάτριου οίκου του μεταξάς τας ώρας 15 άνω και κάτω τελία 31 έως 23 άνω και κάτω τελία 59 λεπτά και 59,99999 δεύτερα της ώρεως. Εν ταύτο το γλέντι εκαλεπέσθησαν άπαντες όλοι οι συμμάθητες το=ύτου ες τεν τέξην δεύτερον τμήμαν της τρίτης τάξης της δευτεροβάθμεως εκπαιδεύσεως του σχολείουν εικοστόν τέταρτον και μισόν νηπιαγωγίον, δημοτικόν, γυμνάσιον, λύκειον Στοκοςχόλμεως, πειραματικούν σχολείου δοκιμών συτημάτοως θέρμανσης εκ πηρυνικής ενέργειος[1] πλην δύο.

(Πτέρυγα αξιωματικής αντιπολίτευσης): Άααααα!

Π: Ντριν-Ντριν-Ντριν[2]!!! Περικαλώων ησυχίαν εν ώρα συνεδριάσεως, συνάδελφος ομιλείΝ!

(παύση απόλυτως ησυχίος 12,67 δευτερολέπτων)

Κ: Ευχαριστώ, για της ησυχέως! Ετούτοι δύο συμμαθητάς, ονομαζόμενοι Ονούφντεσεν Τάλιρ και Ράους Χελένος δεύταν αλλά ουκ έλαβαν πρόσκλησην εις γλέντιν.

Φ: ΈΝΣΤΑΝΣΗ!!! Ουδέποτεν και ποτέν έλθον ες τας οικείας του Γιάννειου!

Π: Ντριν!!! Δεκτήν η ένστανσην λόγω ασάφειας ες τα εκφρασάς της πολιτικής αγωγέως. Η πολιτικήν αγωγήν οφείλει ανακαλέσειν και επαναδιατυπώσειν ες ακρεβέστερην και εγκυρέτερην μορφήν την τελευταίαν περίοδον του λόγου της.

Κ: Ανακαλών την τελευταίαν πρότασην εξ' αποσπάσματος δεύταν... μεχρίνεως απόσπασμαν ...γλέντιν. Ακουλοθεί αναδιατύπωσης: ουκ εξέλαβον πρόσκλησην εις γλέντιν, προτετέρα της ενάρξεώς του. Ουταύτα!

Π: Συμφωνεί η συνειγορείαν ες αυτάς τας πραγματικότητας!

Φ: Μάλισταν!

Π: Ούδεν επιθυμεί αναδιατύπωσην, πειραματικήν εξακρίβωσην των γεγονότων;

Φ: Ουχί!


το κοινοβούλιο της Σουηδίας ασχολήθηκε χθες με το γεγονός ότι ένα 8χρονο αγόρι, στη χώρα αυτή, δεν κάλεσε δυο συμμαθητές του στο πάρτι των γενεθλίων του! Το σχολείο του 8χρονου, αφού ανακοίνωσε ότι με την ενέργεια του αυτή παραβίασε τα δικαιώματα των δύο παιδιών, κατήγγειλε το γεγονός στο σουηδικό κοινοβούλιο!! Υποστήριξε δε στην καταγγελία του ότι αφού οι προσκλήσεις για το πάρτι διανεμήθηκαν εντός των σχολικών εγκαταστάσεων τότε δεν μπορεί να γίνονται διακρίσεις. Ο πατέρας του «μικρού» κατέθεσε έγγραφη απολογία μέσω του κοινοβουλευτικού συνηγόρου του πολίτη. Στην απολογία αναφέρεται ότι τα δύο παιδιά δεν κλήθηκαν στο πάρτι από το γιο του, γιατί το ένα δεν τον είχε καλέσει στο δικό του πάρτι, ενώ με το άλλο παιδί είχαν φιλονικήσει. Οι Σουηδοί βουλευτές φαίνεται ότι έχουν λυμένα όλα τα προβλήματα της χώρας και για να μην κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια ασχολούνται και με το γιατί ο μικρός Γιαννάκης κρατά μούτρα σε δυο συμμαθητές του και δεν τους κάλεσε στο πάρτι του!!!!

  • ...το παραπανω ειναι ολοκληρη γκουμουτσα... παρακαλω να το μικρυνετε! η, χωστε το σε κανα αρθρο... SCongratulate.gifSCongratulate.gif

Πρωτείο βιασμών[επεξεργασία]

Η Σουηδία ως θερμή χώρα εμφανίζει τους περισσότερους βιασμούς.

λόγοι βιασμών[επεξεργασία]

 • το θερμό κλίμα (κλιματισμός, θερμαινόμενα πεζοδρόμια κτλ)
 • η ομορφιά των Σουηδέζων
 • η υψηλή καταγγελτικότητα (ο μόνος πραγματικός λόγος)

Τυπική Σουηδέζα σε στάση διαμαρτυρίας κατά των βιασμών.

Επαναστάσεις στην Σουηδία[επεξεργασία]

Οι Σουηδοί είναι πολύ επαναστατικοί άνθρωποι. Δείτε τα παρακάτω και θα καταλάβετε:

 • archive.md/jEfG5 (δημοκρατική επανάσταση της Σουηδίας)

Αναφορές[επεξεργασία]

 1. Οι Σουηδοί χρησιμοποιούν κεντρική θέρμανση πυρηνικής σύντηξης.
 2. Το σφυρί έχει αντικατασταθεί στη Σουηδία από αυτόματο κουδούνι που χτυπά όταν εντοπίσει φασαρία.