Σον Γκόκου

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση


Ο Σον Γκόκου χρησιμοποιεί την Τεχνική της Διπλής Μούντζας.

Μεγάλος πολεμιστής και μαθητής του Τσάρλι Τσάπλιν, επίσης μεγάλος ήρωας της σειράς Dragonball (Τα Μπαλάκια του Δράκου) και αστέρι του παλιού σινεμά. Η καριέρα του Σον Γκόκου άρχισε στα 13 του όταν έπαιζε μπάσκετ με τον πατέρα του τον Τόρη Γιάμα, θρυλικό μπασκετμπολίστα της διαγαλαξιακής ομάδας "οι Σούπερ-Ντούπερ Σάιγιαν".

O πατέρας του, του έδωσε μια τόσο δυνατή μπαλιά που τον πέταξε έξω από τον πλανήτη των Σάιγιαν και προσγειώθηκε στην γη, καταστρέφοντας στην πορεία την υπόλοιπη ζωή του καημένου παππούλη που έκανε το λάθος και τον υιοθέτησε. Στην γη, πρώτα συνεργάστηκε με την ιαπώνικη τηλεόραση και έτσι δημιουργήθηκε το σούμο. Μετά από δέκα χρόνια έγινε πρωταθλητής του σούμο αλλά η καριέρα του έληξε συντόμως και μυστηριωδώς.

Μετά από την μεγάλη ατυχία που τον κυνηγούσε χρόνια, πήγε στον Τσάρλι Τσάπλιν για να μάθει τεχνικές ώστε να πολεμήσει τον αιώνιο εχθρό του (στην ομώνυμη σειρά και στην πραγματικότητα) τον Μηστοτάκη (γι αυτό οι τεχνικές που έμαθε ονομάστηκαν αντιμητσοτακικές ή αντιγρουσουζευτικές).

Ως σήμερα αγνοείται η τύχη του. Μάλλον θα κρύβεται από τον Μητσοτάκη ή/και την υστερική γυναίκα του.

Δείτε επίσης[επεξεργασία]