Ρίτσαρντ Ντώκινς

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Rtrt.PNG Το άρθρο αυτό είναι ένα μάτσο χάλια. Ο συντάκτης του ήταν πιθανότατα κάτω από την επήρεια ουσιών όταν το έγραψε.
Μπορείτε να το βελτιώσετε αλλά ποιός ενδιαφέρεται;

Ο Ρίτσαρντ Ντώκινς είναι ένας Δρακονιανός θρησκευτικός ηγέτης της Εξέλιξης (αίρεση της Επιστήμης) και μέλος της Μασονίας. Είναι συγγραφέας πολλών εβραιοσιωνιστικομασονικοαντιχριστιανικοανθΕΛληνικών βιβλίων που σκοπό έχουν να περάσουν την προπαγάνδα των Ιλουμινάτι στην ανθρωπότητα και να τους προετοιμάσουν για την Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Το Σατανικό του σχέδιο[επεξεργασία]

Ύστερα από απαίτηση των Ιλουμινάτι, οι Δρακονιανοί έστειλαν τον Ντώκινς στην επιφανεία της Γης, ώστε να διαδόσει την θρησκεία της Εξέλιξης, μία θρησκεία ενός ασήμαντου αιρετικού της Επιστήμης, του Δαρβίνου. Αυτό αποσκοπεί δύο πράγματα: Πρώτον, στην εξάλειψη του Χριστιανισμού και γενικά κάθε θρησκείας και την επικράτηση της Εξέλιξης ως μοναδική θρησκεία, που θα προωθήσει στους ανθρώπους την ιδέα της οικουμενικότητας και της ενοποίησης, η οποία θα βοηθήσει την Νέα Τάξη Πραγμάτων και δεύτερον, να κάνει τους ανθρώπους να πιστέψουν ότι είναι απόγονοι των μαϊμούδων (άρα ότι είναι ζώα) και να αρχίσουν να συμπεριφέρονται σαν μαϊμούδες, κάτι που θα κάνει ευκολότερη την επικράτηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Ο Ντώκινς βγήκε από την Κοίλη Γη στην επιφάνεια, μέσα από μια τρύπα λίγα χιλιόμετρα έξω από το Κουκουρούκου της Κένυας. Πήγε στην Βρετανία, όπου μυήθηκε στον Σατανισμό, από την Μασονική λέσχη: «Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης» και στην συνέχεια γύρισε όλον τον κόσμο κηρύττοντας την νέα θρησκεία σε όλους τους λαούς. Η θρησκεία της Εξέλιξης γνώρισε μεγάλη απήχηση από τις μάζες, κάποιοι από τις σημαντικότερες προσωπικότητες που την ασπάστηκαν είναι ο Στέφεν Χώκινγκ, ο Μίτσιο Κάκου, ο Πάγκαλος και ο Κίτσος της Σπυριδούλας. Τώρα, ζει στην Βρετανία, όπου ασκεί τα θρησκευτικά του καθήκοντα στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Σχετικά[επεξεργασία]