Πόλεμος Φρικηπαίδειας και Βικιπαίδειας

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση


Ο πρώτος πόλεμος διεξήχθη μεταξύ Βικιπαίδειας και Φρικηπαίδειας την 1η Ιανουαρίου 2006 μ.Χ. περίπου. Η Φρικηπαίδεια εξεγέρθηκε, κερδίζοντας την ανεξαρτησία της από τη Βικιπαίδεια. Ακολούθησαν φοβερές μάχες σώμα με σώμα. Τελικά, το Βικιλεξικό και τα Βικινέα συμμάχησαν με τη Βικιπαίδεια, ενώ το Φρικηλεξικό και τα Φρικηνέα συμμάχησαν με τη Φρικηπαίδεια. Έτσι, σε αυτόν τον πόλεμο οι αντίπαλες δυνάμεις ήταν δύο, οι Βικιδυνάμεις και οι Φρικηδυνάμεις.

Η 1η Αναμέτρηση και η Συνθήκη του Φραπέ[επεξεργασία]

Η πρώτη μάχη που δόθηκε ήταν ολέθρια. Η Φρικηπαίδεια νίκησε τη Βικιπαίδεια, η οποία αναγκάστηκε να υποχωρήσει και να παραχωρήσει στη Φρικηπαίδεια την ολόδική της ξεχωριστή ιστοσελίδα, με την περιβόητη Συνθήκη του Φραπέ (24 Φεβρουαρίου 2006), όπως ονομάστηκε, καταδεικνύοντας έτσι τη βασική ασχολία των Φρικηπαιδιστών. Ο πόλεμος κράτησε δύο μήνες, με τους Φρικηπαιδιστές να επιτίθενται συνεχώς σε άρθρα της Βικιπαίδειας, αντικαθιστώντας τα με το αντίστοιχο κείμενο της Φρικηπαίδειας. Σήμερα, η ημέρα αυτή εορτάζεται ως Γενέθλιος ημέρα του καλού Χιούμορ.

Παράδειγμα Βανδαλισμού από Φρικηπαιδιστή.

Η 2η Αναμέτρηση και η Συνθήκη του Σικέι[επεξεργασία]

Η Φρικηπαίδεια, η ελεύθερη παρωδία, συνέχισε να καταδιώκει δυναμικά τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια. Η Βικιπαίδεια υποχώρησε ακόμα περισσότερο και άρχισε να οχυρώνεται. Όμως, το Φρικηλεξικό και τα Φρικηνέα σταμάτησαν να εφοδιάζουν τη Φρικηπαίδεια, εξαιτίας απεργίας των χρηστών τους και αναγκάστηκε να οπισθοχωρήσει. Η Βικιπαίδεια αντεπιτέθηκε. Η αμυντική γραμμή έσπασε και η Φρικηπαίδεια αναγκάστηκε να υποχωρήσει ηττημένη. Έτσι, η Φρικηπαίδεια αναγκάστηκε να υπογράψει Συνθήκη Ειρήνης, την επονομαζόμενη, Συνθήκη του Συνθήκη του Σικέι. Όμως, δύο χρόνια αργότερα, σπάζοντας τη Συνθήκη, η Φρικηπαίδεια συνέχισε να κάνει ανταρτοπόλεμο στη Βικιπαίδεια!

Το μέλλον όμως προμηνύεται λαμπρό. Οι δυνάμεις του ένδοξου Φρικηλεξικού οχυρώνονται στη μυστική τους βάση εδώ και χρόνια. Δεν κάμπτεται το ηθικό τους από την προπαγάνδα της Βικιπαίδειας. Σύντομα θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου, θα αποδοθεί δικαιοσύνη και όλα θα ξαναγίνουν κανονικά. Φυσικά πάντα με τη θέληση του τιτανομέγιστου Τσακ Νόρις.


3η αναμέτρηση και η Συνθήκη του Καναπέ Οι Βικιδυνάμεις,μετά απο 2 χρόνια προσπαθειών ανέστησαν τον Μέγα Αλέξανδρο,ώστε να τελειώσει τις Φρικιδυνάμεις μια και καλή.Μετά από την αναστασή του ο Μέγας Αλέξανδρος οργάνωσε τον Βικιστρατό του.Επίσης ο Αλέξανδρος και οι βικιδυνάμεις ανέστησαν και τον Στρατό που χρησιμοποίησε για τις εκστρατείες του.Μετά από άριστη οργάνωση.Οι Βικιδυνάμεις με τον Αλέξανδρο έπιασαν στον ύπνο 3.000 στρατιώτες των Φρικιδυνάμεων.Οι Φρικιδυνάμεις ανέλαβαν με στρατό 30.000 αντρών να διώξουν τον Μέγα Αλέξανδρο.Αλλά στην μάχη της Μαλακίας συντρίφτηκαν.Μετά από αυτό το Φρικηλεξικό και τα Φρικηνέα έδωσαν όρκους πίστης(για να αποφύγουν περαιτέρω ήττες).Η Φρικηπαίδεια στην δέυτερη μάχη της Μαλακίας πολέμησε τις Βικιδυνάμεις και ηττήθηκε και έτσι η Φρικηπαίδεια υπέγραψε συνθηκολόγηση.Όμως ο Αλέξανδρος έπρεπε να φύγει για να αντιμετωπίσει τους Νεφέλιμ οι όποιοι πολεμούσαν τις Βικιδυνάμεις.Η Φρικιπαίδεια επικαλέστηκε τον τιτανομέγιστο Τσακ Νόρις.ο Τιτάνας Τσακ δέχτηκε,και ανοδιοργάνωσε τις Φρικιδυνάμεις,και στην τρίτη μάχη της Μαλακίας νίκησε τον Μέγα Αλέξανδρο.Ο Τσακ Νόρις μετά από αυτή την νίκη αντιμετώπισε τα Νεφέλιμ τα οποία τα κέρδισε.Τα Νεφέλιμ φέυγουν,αλλά ο πόλεμος συνεχίζεται.Ο Τιτανομέγιστος νικάει σε ακόμα δύο μάχες τον Μέγα Αλέξανδρο.Στην Τέταρτη Μάχη της Μαλακίας ο Μέγας Αλέξανδρος με 70.000 Βικιδυνάμεις,και από την άλλη πλευρά με 70.000 Φρικιδυνάμεις με τον Τσακ Νόρις αρχηγό τείθονται αντιμέτωποι.(περισσότερες λεπτομέρειες "Μάχες της Μαλακίας". Και ενώ ο Αλέξανδρος αντιμετωπίζει τον Τσακ Νόρις πρόσωπο με πρόσωπο.Εμφανίζονται τα Νεφέλιμ.Και έτσι οι δύο τους αποφασίζουν να πολεμήσουν απο κοινού τα Νεφέλιμ.Μετά από αυτήν την μάχη υπεγράφη η συνθήκη του Καναπέ η οποία λέει η Βικιπαίδεια και οι Σύμμαχοι της να αναγνωρίσουν ανεξαρτησία στην Φρικηπαίδεια και τους Συμμάχους της,αλλά η Φρικηπαίδεια να μην επιτεθεί στην Βικιπαίδεια ξανά. Η Φρικηπαίδεια αργότερα αποδείχτηκε σημαντικότερη από την Βικπαίδεια και βραβεύτηκε από την εθνική εταιρία τρολλαρίσματος της ευρώπης (ΕΘΕΤΤΤΕ). Παρόλα αυτά δεν είναι σέχτα γιατί ο Πελοπόννησιακος πόλεμος είναι άγιος.