Πρότυπο:Επιλεγμένο άρθρο

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
NapoleonBike.jpg

Ναπολέοντας Βοναπάρτης

Ο Ναπολέοντας Βοναπάρτης ή αλλιώς Ναπολέων Καλομέρης υπήρξε κοσμογυρισμένος Γάλλος στρατηλάτης, αθλητής, συγγραφέας, σεφ (όπως όλοι οι Γάλλοι) και μεγάλος καρδιοκατακτητής. Ο προ-προ-προ-προ-προ-προπάππους του καταγόταν από την Μάνη, ένα γεγονός που επαληθεύει το ότι όλες οι μεγάλες προσωπικότητες έχουν ελληνικές ρίζες.

Ο μέγας μελετητής, ιστοριογράφος και φυσιοδίφης Δημοσθένης Λιακόπουλος επιμένει ότι τον έχει συναντήσει σε συνομιλίες με τον Τσε Γκεβάρα. Πολλοί πιστεύουν ότι πρόκειται για τον Τσακ Νόρις ο οποίος ανά τους αιώνες έχει αλλάξει πολλά ονόματα και εθνικότητες. Αν ισχύει αυτό βρισκόμαστε μπροστά στην μεγαλύτερη ανακάλυψη μετά την μπύρα... (συνέχεια μπούρδας)

δείτε Αρχείο · Βραβευμένα · Ψηφίστε (γιατί η ψήφος σου μετράει)


Murphy.jpg

“Χαμογελάστε... το αύριο θα είναι χειρότερο...”

- Ο Μέρφυ

Ο Νόμος του Μέρφυ είναι μια σειρά κανόνων οι οποίοι αναφέρονται στην "καλή τύχη" (ο Θεός να την κάνει τύχη) και έχει πρώτο κανόνα την φράση «Αν κάτι μπορεί να πάει στραβά, θα πάει».
Και πριν αρχίσουμε την Γκαντεμολογία θα γνωρίσουμε τον Μέρφυ. Ο Μέρφυ γεννήθηκε το έλα ντε μ.Χ και από μικρός ήταν γκαντέμης. Και ξέρουμε ποιος άλλος είναι γκαντέμης αλλά η απάντηση είναι... (συνέχεια μπούρδας)


δείτε Αρχείο · Βραβευμένα · Ψηφίστε (γιατί η ψήφος σου μετράει)

< Αρχείο επιλεγμένων άρθρων