Φρικηβιβλία:Παγκόσμιος πόλεμος

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
(Ανακατεύθυνση από Παγκόσμιος πόλεμος)
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Frikivivlia.png

Αυτό το άρθρο προέρχεται από τα Φρικηβιβλία, τα πιο φρικιαστικά βιβλία σε όλη την αγορά.
Διαβάστε κι άλλα φρικτά βιβλία

Ουπς! Μπας και εννοούσατε Κοτσάνα;

Επιπλέον, ρίξτε μια ματιά στη Φρικηομάδα!⚠ ΠΡΟΣΟΧΗ ⚠

Υπάρχουν πολύ λίγοι συμμετέχοντες στη Φρικηομάδα! ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ!!!Παγκόσμιος πόλεμος είναι ο τίτλος ενός έργου στο οποίο περιγράφεται ο πόλεμος που έγινε σε όλον τον κόσμο. Η πλήρης ιστορία γράφτηκε σε βιβλίο και γυρίστηκε σε ταινία. Τα έργα αυτά ανακυρήχθηκαν ως τα καλύτερα μπεστ σέλλερ και μποξ όφις αντίστοιχα στην ιστορία της ανθρωπότητας πουλώντας ακόμη και σήμερα εκατομμύρια αντίτυπα συμπεριλαμβανομένων και των διάφορων διασκευών που έχουν γίνει. Η καλλιτεχνική κοινότητα ανακοίνωσε επίσημα ότι ο παγκόσμιος πόλεμος είναι η μεγαλύτερη πηγή έμπνευσης της ιστορίας.

Σενάριο[επεξεργασία]

Όλα ξεκίνησαν μια κατά τα άλλα ήρεμη νύχτα στις 1 Απριλίου του 1954 σε ένα σοκάκι της Μασαχουσέτης. Ένας μεθυσμένος Ελ καθώς τρέκλιζε αριστερά δεξιά έπεσε κατά πάνω σε μία αδέσποτη τούρτα. Έτσι, άρχισε ο μεγαλύτερος καταγεγραμμένος τουρτοπόλεμος στην ιστορία, όπως και ο μοναδικός παγκόσμιος πόλεμος. Η ιστορία χωρίζεται σε πεντέμισι κεφάλαια:

  • Το χρονικό του Κέικ
  • Η απόβαση της Σαντυγής
  • Η διείσδυση του παγωτού
  • Το τελευταίο κερί που σβήνει
  • Ο παγκόσμιος καθαρισμός
  • Η επιστροφή των κουλουριών

Τέλος, η ιστορία μας τελειώνει με την υπογραφή από όλα τα έθνη του κόσμου μιας σύμβασης γνωστής σήμερα ως: Nuclear Non-Profiterolation Treaty.

Άλλοι πόλεμοι[επεξεργασία]