Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι Σατανιστής!!!

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Το πραγματικό πρόσωπο του Μιχάλη
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετά από μια θυσία μιας παρθένου.

Όλοι φυσικά έχουμε ακούσει για τον Βελζεβούλη και τα πολλά ποδάρια του και που όταν δεν έχει δουλειά να κάνει προβαίνει σε πράξεις ασελγείς προς τα παιδιά του. Και ως γνωστών ο Εξωποδώς έχει χώσει τα ποδάρια του και στην μουσική βιομηχανία, πράγματα που έχετε ακούσει στο παρελθόν από τον Πανούση οπότε δεν χρειάζεται περισσότερο ανάλυση.

Ο Διαολεμένος συνήθιζε να βάζει ανάποδα μηνύματα στους δίσκους των καλλιτεχνών που του είχανε πουλήσει την ψυχή τους για να αποκτήσουν δόξα, φήμη, λεφτά κλπ. Οι πράκτορες όμως των μυστικών υπηρεσιών της Εκκλησίας, σαν γνωστά λαμόγια, ανακάλυψαν αυτά τα μηνύματα και ήταν σαν να λέμε ότι ανακάλυψαν την κότα που κάνει το χρυσό αυγό. Άλλος ένας τρόπος να κάνουμε τον κόσμο να φοβηθεί και να φανατιστεί ώστε να βγάζουν χρήματα.

Ο Άρχων του Σκότους όμως καθισμένος στον θρόνο του φτιαγμένο από ψυχές κολασμένων και σμιλεμένο σε ανίερα αμόνια, έξυσε το Μεφιστοφελικό του μούσι και σκέφτηκε: “Αυτοί οι παπάδες μας χαλάνε την πιάτσα ρε γαμώτο. Εμείς εδώ έχουμε επιχείρηση κλείνουμε συμβόλαια, έχω υπαλλήλους...Δεν βγαίνω. Κι αν έρχονται κι αυτοί τώρα να βγάλουν λεφτά από το δικό μου το κουφάρι. Νισάφι! Πρέπει να βρω νέο τρόπο να περνάω τα μηνύματα μου στον κόσμο”.

Κάθισε λοιπόν και σκέφτηκε. Σκέφτηκε, σκέφτηκε, σκέφτηκε...Και βρήκε επιτέλους την λύση...Αλληγορικά μηνύματα...

Και τι είναι αυτό ρώτησε η Επιτροπή Προπαγάνδας... Και ο Έκπτωτος απάντησε με την στομφώδη φωνή του. “Αντί να κρύβουμε τα μηνύματα μας σε ανάποδους στίχους θα τους μπολιάζουμε μέσα στους κανονικούς στίχους με τέτοιο τρόπο που θα περνάει στο υποσυνείδητο του ακροατή αλλά δεν θα είναι εντοπίσιμο από τον συνειδητό νου”. Τους άρεσε η ιδέα και τελικά εγκρίθηκε. Και η απόφαση ήτανε πως προφήτης όλου αυτού του εγχειρήματος θα είναι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Ναι καλά διαβάσατε. Αυτή η νερόβραστη βιοχλαπάτσα στην πραγματικότητα είναι ένα πιόνι του Ακατονόμαστου.

Και ιδού η απόδειξη:

Πρώτα όμως πρέπει να αναφέρουμε πως σε όλη την Αγία Γραφή η μοναδική περιγραφή που παίρνουμε για την εξύφανση του Τριαδικού Θεού ως Πατέρας μέσα από τα λόγια του Υιού, αν δεν κάνω λάθος , είναι “Ο Θεός είναι αγάπη!”

Ας πάρουμε τώρα μια μεγάλη επιτυχία του βάρδου από την μαρτυρική Μεγαλόνησο με το όνομα “Χέρια Ψηλά”. Ένα τραγουδάκι φαινομενικά γραμμένο για μια κοπέλα που αγαπάει πολύΔεν ξέρω μάτια μου τι θα πει αγάπη,
όλοι μια λέξη λένε κι είναι αρκετή.
Μαζί σου έμαθα να ψάχνω αυτό το κάτι
που κάνει δυο κορμιά να αντέχουνε μαζί.

Χέρια ψηλά κι όλα τα φτάνω,
έλα να πάμε απ' την αγάπη πιο πάνω.
Χέρια ψηλά δωσ' μου να ανέβω.
Σ' ένα θεό,σε σένα τώρα πιστεύω.
Χέρια ψηλά κι όλα τα φτάνω,
έλα να πάμε απ' την αγάπη πιο πάνω.
Χέρια ψηλά κι είμαι μαζί σου,
έτσι κερδίζω στη ζωή τη ζωή σου.

Όλος ο κόσμος γύρω λέει σ' αγαπάω
όμως για μας δε φτάνει μόνο ένα φιλί.
Μαζί σου έμαθα τα ρήματα να σπάω,
δες πόσα σ' αγαπώ φωνάζει η σιωπή.


Ας δούμε όμως τους στίχους από την σκοπιά ότι όταν αναφέρεται στην λέξη αγάπη αναφέρεται στον Τριαδικό Θεό...

Δεν ξέρω μάτια μου τι θα πει αγάπη,

(Εδώ μπαίνει ο σπόρος της αμφιβολίας στον καλλιτέχνη)


όλοι μια λέξη λένε κι είναι αρκετή.

(Αναφερόμενος στην τυφλή και κούφια πίστη των ανθρώπων σήμερα)


Μαζί σου έμαθα να ψάχνω αυτό το κάτι

(Αναφορά στην αναζήτηση την αλήθειας, η έναρξη της αμφισβήτησης προς τα Θεία)


που κάνει δυο κορμιά να αντέχουνε μαζί.

(Κατάφωρη παραπομπή στο σέξ που είναι αμαρτία, καθώς και ότι γίνεται πιο ανθεκτικός όταν είναι μαζί με τον Αρχικολασμένο)

Χέρια ψηλά κι όλα τα φτάνω,

(Κλασσική στάση ενός ανθρώπου σε προσευχή)


έλα να πάμε απ' την αγάπη πιο πάνω.

(Έλα να πάμε από τον Θεό πιο πάνω, δηλαδή να τον εκθρονίσουμε που είναι και ο απώτερος σκοπός)


Χέρια ψηλά δώσ' μου να ανέβω.

(Κατά την διάρκεια την προσευχής ζητάει να του δώσει βοήθεια)


Σ' ένα θεό,σε σένα τώρα πιστεύω.

(Σε έναν Θεό, και όχι σε έναν Τριαδικό Θέο. Δήλωση αλλαξοπιστίας)


Χέρια ψηλά κι όλα τα φτάνω,(...)
έλα να πάμε απ' την αγάπη πιο πάνω.(...)


Χέρια ψηλά κι είμαι μαζί σου,

(Δήλωση υποταγής και αιώνιας πίστης στην καινούργια θρησκεία)


έτσι κερδίζω στη ζωή τη ζωή σου.

(Προφανώς εδώ μας λέει ότι θέλει να διαδώσει τον λόγο του Σατανά(η ζωή του(Διαόλου) κερδίζει στην Ζωή. Επικράτηση δηλαδή την βασιλείας του Εωσφόρου)

Όλος ο κόσμος γύρω λέει σ' αγαπάω

όμως για μας δε φτάνει μόνο ένα φιλί.

(Αυτό το δίστιχο χρίζει κοινής ανάλυσης. Όλος ο κόσμος γύρω πιστεύει στον Θεό, αλλά για “εμάς” δηλαδή τους Σατανιστές ένα φιλί δεν είναι αρκετό. Εάν το φιλί είναι μια ελάχιστη ένδειξη αγάπης τότε μάλλον θα αναφέρεται στον να πηγαίνει Εκκλησία μόνο το Πάσχα και να ανάβεις κανένα κερί που και που. Φαίνεται πλέον πόσο πολύ απαξιεί πλέον τις παραδόσεις της Εκκλησίας)


Μαζί σου έμαθα τα ρήματα να σπάω,

(Το σίγουρο είναι η συμφωνία με τον Αφέντη της Κολάσεως του έδωσε υπερφυσικές δυνάμεις. Αλληγορία καθώς τα ρήματα αποτελούν τις ετυμολογίες των λέξεων, σαν να λέμε δηλαδή ότι σε υλικό επίπεδο μπορεί να σπάσει τα μόρια. Μπορεί να αλλάζει την ύλη και τα φαινόμενα αυτά κατά βούληση, είναι δηλαδή ένα μάγος. Και ως γνωστών οι μάγοι πρέπει να καίγονται)


δες πόσα σ' αγαπώ φωνάζει η σιωπή.

(Η σιωπή, λέξη που παραπέμπει σε έννοιες όπως μυστικό, μύηση, κρυφό κλπ χρησιμοποιείται εδώ ως μοχλός για να δείξει πως η σιωπηρή υποτέλεια μπορεί ουσιαστικά να ανυψώσει την πίστη σε ανώτερα επίπεδα. Ποίος σήμερα παραδέχεται ότι είναι Σατανιστής;)Περιττό να προβώ σε περισσότερα σχόλια. Ελπίζω να σας άνοιξα τα μάτια για το παιχνίδι που είναι καλά στημένο μπροστά στα μάτια μας και τόσο καιρό αδυνατούσαμε να το δούμε...Α και κάτι τελευταίο:

Ο Χατζηγιάννης είναι γεννημένος μήνα Νοέμβρη δηλαδή 11ο μήνα.

Στα Μουσικά βραβεία Αρίων 1997 του απονεμήθηκαν 8 βραβεία.

Στο 42ο διαγωνισμό της Eurovison σε ηλικία 19 χρονών ήταν ο 16ος κατά σειρά που αντιπροσώπευσε την Κύπρο και βγήκε στην 11η θέση

42+19+16+11=88

Όλα μαζί 11 8 88...Τυχαίο; Δεν νομίζω;