Ομάδα της πολυκατοικίας του Μουρίνιο

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Η ομάδα της πολυκατοικίας του Μουρίνιο ιδρύθηκε το 2002 απο τον γνωστό Πορτογάλο προπονητή. Ο Χοσέ ενώ ξεκουραζόταν ένα απόγευμα είδε τους ενοίκους της πολυκατοικίας του να παίζουν μπάλα 5Χ5 και αμέσως άρχισε να κάνει τον προπονητή. Οι συγκατοικοί του δυσανασχέτησαν αλλά μετά απο λίγο τον δέχθηκαν ως παίκτη-προπονητή-πρόεδρο-οπαδό-παγκιτη-νεροκουβαλητή και παράγοντα της ομάδας.


Προπόνηση με το Μουρίνιο[επεξεργασία]

Ο Χοσέ αμέσως άρχισε την οργάνωση. Κάθε απόγευμα που όλοι δεν είχαν δουλείες είχε 3ωρη προπόνηση. Μετά από δύο βδομάδες όλα ήταν έτοιμα. Στο πάρκο κοντά στην πολυκατοικία το δημιούργημα του Μουρίνιο κέρδισε 3-0 τη διπλανή πολυκατοικία με το Μουρίνιο να παίζει 10 λεπτά να σκοράρει και να δηλώνει δυσαρεστημένος από τον ευατό του που τον άλλαξε. Βέβαια η αλαζονία του Μουρίνιο είχε ως αποτέλεσμα την ήττα της ομάδας στο δεύτερο ντέρμπι που έπαιξε εναντίον των 16χρονων που αράζαν στο πάρκο.

Η δόξα[επεξεργασία]

Ο Μουρίνιο όμως μετά το 2004 ανέβασε το κασέ του και έφυγε για Τσέλσι. Βέβαια δεν άφησε έτσι την ομάδα του. Την προπονούσε μέσω sms, msn και κάθε μέσου της τεχνολογίας. Μάλιστα λέγεται ότι η ομάδα επικράτησε με 4-3 της Ρεαλ Μαδρίτης σε ανεπίσημο φιλικό. Τότε μάλιστα η ομάδα κέρδισε άλλες 3 ομάδες της γειτονιάς στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας με συμβολή του Μουρίνιο ο οποίος αυτοανακυρήχθηκε πρώτος σκόρερ της πολυκατοικίας του κάτι που δυναμίτισε το κλίμα στην πολυκατοικία.

Σήμερα[επεξεργασία]

Η απόλυση του Μουρίνιο από την Τσέλσι τον Σεπτέμβριο του 2007 έδρασε υπέρ της ομάδας. Ο Μουρίνιο εργάστηκε γι'αυτήν πυρετωδώς και κέρδισε φιλικά με πολλά μεγάλα ονόματα όπως η Μπενφίκα, η Α.Ε.Κ και η Αστραπή Μεσοποταμίας. Δήλωσε δικαιωμένος και ότι ακόμα περιμένει να βγει ο Αμπράμοβιτς στο τηλέφωνο.

Ο Μουρίνιο μετά από την απόλυση του από την Τσέλσι(ξανά...)άρχισε να προπονει ξανά τους ενοίκους,κέρδισε σημαντικά φιλικά όπως με τον Αστέρα Κολοκοτρωνιτσίου με 4-2 και είναι έτοιμος να οδηγήσει την ομάδα του σε μεγάλες δοξες.