Νόμοι του Νεύτωνα

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Οι τρεις νόμοι του Νεύτωνα είναι μια σιωνιστική συνομωσία, για τη διάδοση της ψευτοφυσικής στον κόσμο. Έτσι, οι μόνοι φυσικοί που γνωρίζουν την πραγματικότητα είναι οι σιωνιστές. Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτούς τους τρεις ψευτονόμους:

  1. Όταν τίποτα δε δρα σε ένα σώμα, αυτό θα κινείται στην ίδια κατεύθυνση με την ίδια ταχύτητα.
  2. Η επιτάχυνση επί τη μάζα του σώματος ισούται με τη δύναμη.
  3. Σε κάθε δράση αντιστοιχεί μια αντίθετη και ίσου μέτρου αντίδραση.

Δε χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση για να καταλάβουμε ότι αυτοί οι νόμοι είναι προϊόν συνομωσίας. Αντιβαίνουν την κοινή λογική, και αρκεί να φέρουμε τρία αντιπαραδείγματα:

  1. Αν ισχύει ο πρώτος νόμος, γιατί το αμάξι καταναλώνει βενζίνη; Αν ίσχυε ο πρώτος νόμος, δε θα πατάγαμε γκάζι αλλά το αμάξι θα συνέχιζε να κινείται επ'άπειρον.
  2. Επιτάχυνση; Τι περίεργο μέγεθος είναι αυτό; Όσο πιο πολύ σπρώχνουμε ένα σώμα, τόσο πιο πολύ κινείται αυτό το σώμα, δηλαδή αυξάνεται η ταχύτητα. Είναι ξεκάθαρη η σκευωρία που υπάρχει εδώ, βάζουν μία περίεργη έννοια που δεν την καταλαβαίνει κανένας.
  3. Αυτό δε χρειάζεται να το σχολιάσουμε. Λέει και καλά ότι αν σπρώξεις έναν καναπέ, ο καναπές σε σπρώνχει και αυτός;!!! Έχετε δει κανά καναπέ να σπρώχνει;

Αφού λοιπόν, δείξαμε τη σαθρώτητα των τριών νόμων του Νεύτωνα, ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψουμε τους πραγματικούς τρεις νόμους της κίνησης:

  1. Όταν τίποτα δε δρα σε ένα σώμα, αυτό θα σταματήσει.
  2. Όταν κάτι δρα σταθερά σε ένα σώμα, αυτό θα κινείται με σταθερή ταχύτητα.
  3. Το μεγάλο σώμα δρα στο μικρό.

Δείτε επίσης[επεξεργασία]

Νευπόντιοι νόμοι