Νίντζα

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Ο Νίντζα είναι ο Ανορθόδοξος Πολεμιστής της Σκιάς. Είναι Ανορθόδοξος, επειδή στην ουσία είναι ο πρώτος Ελληνορθόδοξος Μαχητής που καταγράφτηκε στην ιστορία. Για σκεφτείτε το λίγο. Τι ανορθόδοξος θα ήταν αν δεν ήταν ορθόδοξος, ε;

Νομίζετε ότι δε βγάζει νόημα; Ότι είναι λάθος; Χα! ΟΧΙ!! ΕΙΣΤΕ ΑΔΑΕΙΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ, ΡΕ ΚΟΥΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΝΙΝΠΟ!!!!

Φύυλαρχος των Νίντζα με μόνιμη κουρτίνα στο κεφάλι για καμουφλάζ

Η εμφάνιση[επεξεργασία]

Ο πρώτος Νίντζα που καταγράφεται στην ιστορία είναι ο Οδυσσέας, ο οποίος χρησιμοποίησε ένα ανορθόδοξο πλην αποτελεσματικό Ξύλινο Άλογο (Σουμπούρι Μπά στα ΑπωΙωνέζικα) στην περιβόητη μάχη της Τροίας (Ειναι γνωστό ότι όλοι οι ασκούμενοι στις πολεμικές τέχνες ασκούνται με ξύλινα αντικείμενα - σουμπούρι στα Άπω Ιωνέζικα τον καιρό που είναι ακόμα αρχάριοι για να μη τραυματιστούν). Έτσι περίτρανα αποδεικνείεται ότι ο Νίντζα ήταν Έλλην.

Το ότι ο Νίντζα ήταν και Ορθόδοξος, αποδεικνύεται περίτρανα αν ανατρέξουμε στις γραφές, και πιο συγκεκριμένα στον Ψαλμό "Νυν Και Αεί" που αρχικά ήταν γνωστός ως "Νιν και Άϊ" (Μερικοί το αποδίδουν και στο Νιν Κιάι). Υπάρχει μια σαφής διαφοροποίηση μεταξύ του ανδρός Νίντζα και της γυναίκας Νίντζα που ονομάζεται Κουνοίτσι.

Περιγραφή[επεξεργασία]

Ο Νίντζα είναι φονική ντετερμινιστική μηχανή, σε αντίθεση με το Απομαχικό Ταμείο Νίντζα που είναι μη ντετερμινιστική μηχανή παραγωγής ιδεών. Ο Νίντζα ζει ανάμεσα μας. Δε τον αντιλαμβανόμαστε διότι είναι Νίντζα. Συνήθως είναι ντυμένος στα μαύρα, φοράει κουκούλα, και πετάει αστεράκια. Ο Νίντζα είναι το επόμενο στάδιο της ανθρώπινης εξέλιξης. Μπορεί να πετάξει, αλλά μόνο αν είναι αναγκαίο. Ο Νίντζα δεν σπαταλάει άσκοπα την ενέργεια του. Ο Νίντζα επίσης είναι μάγος. Μπλέκει τα δακτυλά του σε κάτι περίεργους σχηματισμούς, κούτζι τους φωνάζουν οι μυημένοι, που σημαίνει στα γιαπωνέζικα "9 κινέζικοι χαρακτήρες". Με αυτό τον τρόπο ο Νίντζα μπορεί να εξαφανιστεί, να πετάξει, και άλλα τέτοια μαγικά κόλπα.

Οι Έλληνες Νίντζα έχουν και forum.

Κατηγορίες Ελληνονίντζα[επεξεργασία]

Υπάρχουν τρεις βασικές κατηγορίες Νίντζα στην Ελλάδα.

Χρησιμοποιούν χαρακτηριστικό γλωσσικό ιδίωμα για να επικοινωνήσουν μεταξύ τους αλλά και με άλλες φατρίες Νίντζα.

–Τα ρομπενδασιλίκια σε λέω εμένα μη με τα κάνεις, εντάξ, μαν, εντάξ?

Ανεπιβεβαίωτες Αυτοεπιβεβαίωτες πηγές αναφέρουν ότι χρηματοδοτείται από την μυστική οργάνωση ΚΔΩΑ.

  • Οι Νότιοι Νίντζα: Φυλή χωρίς αυτοπεποίθηση, κακομούτσουνη , με περιορισμένη ευφυία, έφεση στην παραίσθηση ενισχυόμενη από την (όχι και τόσο μακρινή) χρήση ψυχοτροπικών ουσιών και έντονη έλξη προς τη Μεταφυσική. Επίσης έχουν μεγάλη λατρεία προς το Θείο. Το ερευνητικό ίδρυμα ΑΤΑΝ έχει καταλήξει μετά από χρόνια έρευνα ότι η συμπεριφορά αυτή οφείλεται σε μεγάλο βαθμό (100%) στην δυσχέρεια των εν λόγω ατόμων να ζευγαρώσουν χωρίς διόδια. Η αρχική τους βάση φημολογείται ότι ήταν κάπου στην Αθήνα, αλλά εδώ και κάποια χρόνια εχει μεταφερθεί στην νιντζομάνα Κρήτη, εξ' ού και τα μαύρα πουκάμισα και οι μπαλωθιές. Και τα πρωτοπαλίκαρα άνευ καπετανέων, of course.
  • Άλλοι Νίντζα: Η φυλή αυτή υπάρχει μόνο σαν θεωρητικό μοντέλο. Η ύπαρξη της δεν έχει επιβεβαιωθεί εργαστηριακά και πειραματικά. Φήμες που διέρρευσαν από το ΑΤΑΝ αναφέρουν ότι οι Άλλοι Νίντζα είναι οι μοναδικοί γνήσιοι απόγονοι των Ελ. Άλλες πηγές τους αναφέρουν και ως 'Εκτός νιντζούτσου'. Μαλακία από όποια πλευρά και να το κοιτάξεις, γιατί οι έξυπνοι κάνουν νίνπο, τα θύματα νιντζούτσου, και οι εντελώς μαλάκες χαρακτηρίζονται εκτός. Φήμες θέλουν κάποιον "Ανετίλα" να ανήκει στην κατηγορία αυτή και να δρα ανεξέλεγκτος σε όλη την Ελλάδα.