Νάνοι

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Η αρχή της πλειοψηφίας δεν δικαιοδοτεί την εθνικοποίηση μεταφυσικής κοσμοθεωρίας στο Σύνταγμα της Ελλάδας και την Σημαία της Ελλάδας. Η ελληνική νομοθεσία δεν προϋπήρχε μαγικά, ούτε είναι στατική, ούτε ταυτίζεται η νομοθεσία με την ηθική (σχετίζονται).

Οι νάνοι, σαν τα Ορκς κι αυτοί, βρίσκονται παντού στον κόσμο. Από την αρχαιότητα μέχρι την σημερινή ημερομηνία έχουν κατακτήσει κάθε φιδότρυπα και τυφλοποντικολαγούμι, πράγμα με το οποίο δυσανασχετούν οι Βριλ και συχνά πιάνονται στα χεριά με τους νάνους και επεμβαίνει η Ελληνική αστυνομία. Φήμες στα δικαστικά πολύγωνα Πανοράματος εικάζουν ότι θα γίνει δική για την κυριότητα των σπηλιών μετά την επίλυση της δικαστικής διαμάχη "Λαζόπουλου vs. όλες οι ξεπεσμένες τηλεοπτικές περσόνες της Ελλάδας". Μετά από καταγγελίες του γνωστού τηλεοπτικού ντέντεκτιβ και συνωμοσιολόγου παύλα δολοπλόκου παύλα αρχιρουφιάνου της τηλεόρασης Νίκου Ευαγγέλου, σε συνεργασία με τον Λιακόπουλο, που τους κατηγόρησε ότι έκρυβαν πυρηνικά στην σπηλιά του Νταβέλη, όλοι οι νάνοι της Γης αναγκαστήκαν να κυκλοφορούν εν μέρει και στον Πάνω κόσμο ως ένδειξη φιλίας προς τα Βριλ, τα ζώα και τον υπόλοιπο κόσμο. Φήμες οι οποίες φέρουν τους νάνους ως ανθρώπους με ελαττωματικά γονίδια είναι πέρα για πέρα αναληθείς καθώς οι νάνοι είναι οπωσδήποτε ξεχωριστό είδος. Οπωσδήποτε όμως έχουν Ελληνικά γονίδια.

Χαρακτηριστικά[επεξεργασία]

Οι 7 μαλάκες. Επάγγελμα: Αδαμαντωρύχοι, Μπέημπισίτερς, Ηθοποιοί στην Disney

Κοντοί, χοντροί ή μπρατσωμένοι ή ματσωμένοι ή και τα τρία, με μακριά ή κοντά μαλλιά σε διαφορά χρώματα της ίριδας, και μούσια πυκνά αναλογών χρωμάτων. Τα προηγούμενα χαρακτηριστικά ισχύουν και για τα αρσενικά και για τα θηλυκά του είδους, αν και όσοι νάνοι πρωταγωνιστούν σε ονλάϊν παιχνίδια φέρουν πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά, κυρίως οι γυναίκες νάνοι. Πολλές από αυτές είτε έχουν επισκεφθεί το Φουστάνο για πλαστική (που έπιασε δουλειά επιτελούς στο Nip/Tuck μετά τα αποτυχημένα πειράματα του σε πειραματόζωα και στην Νατάσσα Θεοδωρίδου), είτε τα Βοδιline για πλήρη αποτρίχωση. Αποφεύγουν να κάνουν σχέσεις με μοντέλες διότι δεν φτάνουν να τις πηδήξουν στα όρθια. Κυκλοφορούν συνήθως ανάμεσά μας και εκμεταλλεύονται το ύψος τους για να τραβάνε τα γνωστά upskirt βιντεάκια και να τα σπρώχνουν στο Ιντερνετ. Επιδίδονται στο crafting, στο αλκοόλ, στο σφάξιμο παραπληγικών τεράτων για εξπί και στα ρωμαϊκά οργιά. Φοράνε συνήθως αστραφτερές-σε-βαθμό-τύφλωσης πανοπλίες και καινούρια αστραφτερά-με-στράβωσες-μαλάκα όπλα. Τoυς αρέσει επίσης και το σκάψιμο λάκκων, τάφων και κεντρικών οδών & λεωφόρων στο κέντρο της Αθήνας.

Γνωστοί Νάνοι[επεξεργασία]