Μυαλό

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
τυπικός Ελληνικός εγκέφαλος

Μυαλό (ή και "Μυαλόοοοοοο"), είναι το υποκατάστατο του χαμένου πλευρού του αγαπημένου δημιουργήματος του Θεού, του άντρα. Η γυναίκα είναι το αγαπημένο δημιούργημα του Άντρα, Copyrights - Θεός.

Το μυαλό είναι ο πιο σημαντικός μυς του σώματος του ανθρώπου, ενώ της γυναίκας είναι η γλώσσα. Είναι καλό να καλλιεργούμε το μυαλό μας μια στο τόσο, όμως με ρέγουλα ρε μαγκίτες... Όπως λέει και ο γνωστός μας πλέον χιπχοπάς τραγουδιστής "Κόμης Χ", όλα είναι στο μυαλό...από το αν θέλεις να καπνίσεις, ή να φας κάνα "αστείο μανιτάρι", έως επί πόση ώρα μπορείς να ικανοποιείς τον συντροφό σου (κρατώντας το στόμα σου κλειστό στην περίπτωση της γυναίκας).

Ετυμολογικά μυαλό είναι η λέξη που περιέχει τα παραπάνω ασήμαντα φωνήεντα. Αν και πολλοί αμφιβάλλουν και αρνούνται την ύπαρξη αυτής της λέξης, ο Μπάμπης Νιώτης εγκρίνει.

Πλεονεκτήματα[επεξεργασία]

Σου δίνει τη δυνατότητα να σκεφτείς, το δικαίωμα της επιλογής (αν και αυτό μπορείς να το χάσεις με την ίδια ευκολία), και πάνω απ' όλα, μπορείς να καταφέρεις μεγάλα πράγματα, no matter πόσες ίντσες είναι το κεφάλι σου.

Μειονεκτήματα[επεξεργασία]

Μπορεί να πάθεις καρκίνο του εγκεφάλου και να πεθάνεις (δε λέει...).

Δείτε επίσης[επεξεργασία]