Μπόκολης

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Παγκοσμίου φήμης Έλληνας πορνοστάρ από την Ατλαντίδα.

Ο Μπόκολης ήταν δίδυμος αδελφός του Λιακόπουλου από άλλη μάνα, ο οποίος και εξορίστηκε από τη μέση Γη αφού δέχτηκε τη περίφημη στριφογυριστή κλωτσιά του Τσακ Νόρις, που δεν άντεξε την ερωτική απόρριψη των Ορκ.

Ανδραγαθήματα[επεξεργασία]

Ο Μπόκολης έχει υπάρξει εραστής σπουδαίων γυναικών. Της Ήρας, της Ιωάννας της Λωραίνης, της Τσιτσιολίνας, της Τσιτάρα, της Ζήνας αλλά και της Στρουμφίτας. Ακόμα έχει πηδήξει τη γοργόνα (Λίνα Σακκά). Είναι δημιουργός της φράσης «Πάω να χτενιστώ και έρχομαι!». Παρόλα αυτά όμως ένα ερώτημα βασανίζει την ανθρωπότητα εδώ και 1.000.000.000.000.000.000.000 χρόνια!
Μπόκολη θα γαμήσεις ή όχι???
Στο ερώτημα αυτό κλήθηκε να απαντήσει ο Μάκης που παρουσίασε απόρρητες συνομιλίες του Μπόκολη με τους Νεφελίμ, το Πίκατσου, αλλά και έγγραφα φωτιά από τη Λόλα, την οποία και ο Μπόκολης παράτησε για μια χήνα, και για να σταματήσει η κόντρα ο Μπόκολης πρόσφερε στο Μάκη εκτάσεις των χόμπιτ και το πλανήτη Αρκατάν!!! Τότε εξεγέρθηκαν τα ξωτικά και ο Ορλάντος ο Μπλούμης του έριξε ένα βέλος που το πήρε ξώφαλτσα στην 1256ή αριστερή αρχιδότριχα προκαλώντας έτσι την γέννηση του T-REX.

Ο μέγιστος Μπόκολης δεν κατάφερε τελικά να πηδήξει και ο τσοντοπαραγωγός παρατάει το γύρισμα εκνευρισμένος. Όταν αργότερα ο Μπόκολης εμφανίζεται και πάλι για "δουλειά" , ανακαλύπτει ότι του έχει πάρει άλλος τη θέση... Έξαλλος αποχωρεί , ξεστομίζοντας ότι κοσμητικό επίθετο του κατέβει στο κεφάλι... Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη στιγμή του Ελληνικού Κινηματογράφου , μίγμα Νεορεαλισμού , Σουρεαλισμού και γνήσιου Λυρισμού.

Φήμες αναφέρουν ότι ο Λάνθιμος έχασε το Όσκαρ γιατί δεν έδωσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον Τιτάνα Μπόκολη...

Για τους λάτρεις της Υψηλής Κουλτούρας , στο YouTube υπάρχει τραγούδι αφιερωμένο στο Μπόκολη , καθώς και ο Ύμνος του.