Μπρους Λη

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Ουπς! Μπας και εννοούσατε Κοτσάνα;


ΠΡΟΣΟΧΗ!

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ BLUE-WHALE.COM/GAME! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΔΩΣΕΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΣΑΣ! ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΛΩΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ! ΕΠΙΣΗΣ, ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ F57 ΣΤΟ VKONTAKTE! ΑΝ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ, ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ!


Ο μέγας δάσκαλος, την ώρα της παράδοσης.

“Μα Λη, Για Λη, και Πανταλόνι Λη.”

- Ο Μπρους Λη για τους τρεις καλύτερους μαθητές του

“Αρχικά, πρέπει να σας μάθω να τρώτε με ξυλάκια.”

- Ο ίδιος στους εκκολαπτόμενους μαθητές του

“Εγώ τα έχω για να τα τσακίζω τα ξυλάκια!!!”

- Ο Τσακ Νόρις για τα κακόμοιρα τα ξυλάκια

“Εγώ τα έχω για να τα βάζω μέσα μου.”

- Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος για τα ξυλάκια

“Πα-πα-πααααα!!”

- Ο Ντόναλντ Ντακ για όλα τα από πάνω

“Χα-χα-χααααα!!!”

- Ο Σκρουτζ Μακ Ντακ για όλους τους από πάνω

Λίγα λόγια[επεξεργασία]

Ο Μπρους Λη είναι ο πιο παρανοϊκός, badass, επικίνδυνος, τρελός άνθρωπος που έχει γνωρίσει το σινεμά και ο υπόλοιπος κόσμος (μετά τον Τσακ Νόρις). Είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του Τσακ Νόρις και ο μόνος που κατάφερε να του δώσει μπουνιες(!). Έπειτα για αυτοτιμωρία ο Τσακ Νόρις κατέβηκε στην κατηγορία των Κίου, έναντι των Νταν που είχε, στο Καραμπουμπουνάτε. Ο Μπρους, έκανε μια δυο ταινίες όπου έδερνε κάτι κακόμοιρους κασκαντέρ μέχρι θανάτου και μετά εξαφανίστηκε μυστηριωδώς!

Φήμες λένε ότι ο Τσακ συνειδητοποίησε ότι υπήρξε έστω κι ένας που τόλμησε να τον (συγνώμη Τσακ!) δείρει κι έτσι τον εξαφάνισε με την βοήθεια του υποχθόνιου και απόκοσμου πλάσματος που ακούει στο όνομα Λιακόπουλος.

Αναμφισβήτητα, είχε ξεθεώσει τον θείο Τσακ