Μπιν-Λάντεν

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

“Μπιν-Λάντεν ζεις, για πάντα Μπαοκτζής”

- άγνωστος από Θύρα 4 για τον Μπιν-Λάντεν

Οσάμα Μπιν-Λάντεν είναι ο ηγέτης της Αλ-Κάιντα και βασικό στέλεχος του Κοινωνικού Κινήματος Τζεντάι (Κ.Κ.ΤΖ., προφ: Κικιτζέ). Είναι ακόμα μπατζανάκης του κουνιάδου του κουμπάρου της θείας του χαμένου αδερφού της μάνας του Ομπάμα Μπιν-Λάντεν ενώ παλαιότερα είχε διατελέσει μέλος της φρουράς του Michael Jackson. Για τη δράση του καταζητείται μέχρι τις μέρες μας, ακόμα και από τον μπατζανάκη της συνυφάδας του Ομπάμα Μπιν-Λαντεν.

TOP NEWS!![επεξεργασία]

σε στιγμές ηρεμίας πριν τις σταυροφορίες

Ανακούφιση προκάλεσε στο δυτικό κόσμο η είδηση της δολοφονίας του Οσάμα Μπιν Λάντεν από Αμερικανούς υπερήρωες, αφού κανείς δεν άντεχε άλλο την αφόρητη και γλυκερή σάχλα του γάμου του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την αδελφή της Πίπας. Χιλιάδες Αμερικανοί βγήκαν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν τη δολοφονία του Οσάμα Μπιν Λάντεν, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά πως ένα από τα ελάχιστα πράγματα που ενώνουν πια τους Αμερικανούς είναι οι δολοφονίες και τα αιματοκυλίσματα.

Σε τηλεοπτικό του διάγγελμα, ο Αμερικανός πρόεδρος Ομπάμα Μπιν-Λάντεν χαρακτήρισε τη δολοφονία του Μπιν Λάντεν «κοσμοϊστορικό επίτευγμα» και την συνέκρινε με την ανακάλυψη της πενικιλίνης. Επίσης, ο κ. Ομπάμα τόνισε πως αναγκάστηκε να διατάξει τη δολοφονία του Οσάμα Μπιν Λάντεν τώρα, επειδή σχεδόν όλοι κόντευαν να ξεχάσουν πως είναι ακόμα στη ζωή. Η δολοφονία του Οσάμα Μπιν Λάντεν αναμένεται να ανεβάσει τα πεσμένα ποσοστά του Ομπάμα Μπιν-Λάντεν –ενόψει της προεκλογικής περιόδου-, αν και το μεγάλο του μειονέκτημα είναι το ότι εξακολουθεί να είναι μαύρος.

H Τύχη της σωρού[επεξεργασία]

Οσάμα ο όσιος

Οι ΗΠΑ αποφάσισαν να ποντιστεί η σορός του Οσάμα Μπιν Λάντεν στη θάλασσα, με τη δικαιολογία πως καμία χώρα δεν θα δεχόταν να ταφεί στο έδαφός της. Βέβαια, αυτό δεν είναι αλήθεια, αφού η ελληνική κυβέρνηση ζήτησε να θαφτεί ο Οσάμα Μπιν Λάντεν στον Αστακό, με σκοπό να προσελκύσει τρομοκράτες επενδυτές με πετροδολάρια.
Το πτώμα του Οσάμα Μπιν Λάντεν πετάχτηκε στον Ινδικό Ωκεανό και το έφαγε στο δόξα πατρί μια φάλαινα που λιποθύμησε. Οικολογικές οργανώσεις διαμαρτυρήθηκαν έντονα, υποστηρίζοντας πως το πτώμα του Οσάμα Μπιν Λάντεν θα μολύνει τη θάλασσα περισσότερο και από τη διαρροή πυρηνικών στην Ιαπωνία.

Διαφωνίες[επεξεργασία]

Ο Γιώργος Παπανδρέου εξέφρασε τη αντίθεσή του στην απόφαση των Αμερικανών να πετάξουν τη σορό του Οσάμα Μπιν Λάντεν στη θάλασσα, επειδή ο συγχωρεμένος δεν ήξερε μπάνιο και υπήρχε κίνδυνος να πνιγεί.
Σύμφωνα με τον κ. Παπανδρέου, θα πρέπει να θεωρηθεί προσωπική του επιτυχία το γεγονός ότι ο Οσάμα Μπιν Λάντεν δεν ήταν μέλος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος ήταν πιο προσεκτικός στις δηλώσεις του και αρκέστηκε να πει «μαζί τον φάγαμε».

Αντίκτυπος[επεξεργασία]

Αίσθηση προκάλεσε το ότι -στο άκουσμα της είδησης της δολοφονίας του Οσάμα Μπιν Λάντεν- ανέβηκαν όλα τα χρηματιστήρια του κόσμου εκτός από το ελληνικό. Το δικό μας θα ανεβεί, όταν ο Οσάμα Μπιν Λάντεν αναστηθεί. Οικονομικοί κύκλοι υποστηρίζουν πως αν δολοφονηθεί και ο Καντάφι, ο πλανήτης θα ζήσει μέρες μεγάλης οικονομικής ευημερίας και θα τρώμε όλοι με χρυσά κουτάλια. Αλλά οι οικονομικοί κύκλοι διαψεύστηκαν για άλλη μια φορά από τα ολυμπιακά τετράγωνα. Δε φτάνει που ο Καντάφι πήγε στράφι, έμειναν άδεια και τα χρυσά κουτάλια.