Πανούκλ

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
(Ανακατεύθυνση από Μπάνιο)
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Rtrt.PNG Το άρθρο αυτό είναι ένα μάτσο χάλια. Ο συντάκτης του ήταν πιθανότατα κάτω από την επήρεια ουσιών όταν το έγραψε.
Μπορείτε να το βελτιώσετε αλλά ποιός ενδιαφέρεται;

Tο μπάνιο είναι μια καθημερινή- ή ίσως όχι;- συνήθεια των ανθρώπων σε ολόκληρο τον πλανήτη Γη (εξαιρούνται κάποια πλάσματα ονόματι Πανούκλ που βρέθηκαν σε σπηλιές της Ιαπωνίας τα οποία μέχρι και σήμερα αρνούνται να πλυθούν πιστεύοντας πως ο θεός Orochimaru θα τους καταραστεί).

Συγκεκριμένα, τα πλάσματα του είδους αγαπούν διάφορα trash-καρναβαλίστικα-γύφτικα-γαμάωκαιδέρνω μέταλ συγκροτήματα με κύριο και βάσικο τους Slipknot (συμμορία μασκαράδων που δραπέτευσαν από τον Κορυδαλλό και περιφέρονται στους δρόμους φορώντας μάσκες για να μην τους αναγνωρίσουν οι Police). Επίσης σημαντικό είναι να αναφερθεί πως τα άτομα έχουν δείκτη νοημοσύνης μόλις 2. Ακόμα σε περίπτωση που συναντήσετε κάποιον Πανούκλ καλό θα ήταν να μείνετε σε απόσταση τουλάχιστον 100 μέτρων, διότι σύμφωνα με μελέτες που έγιναν σε Βρετανικά Πανεπιστήμια τα συγκεκριμένα όντα πάσχουν από οξεία Πανουκλομαλάκυνση και υψηλόβαθμη Ψωρίαση.

Social Networks[επεξεργασία]

Οι Πανούκλ έχουν accounts σε όλα τα γνωστά social networks όπως το Facebook και Twitter. Γουστάρουν να επικοινωνούν με trash-φτηνιάρικες γκόμενες που αυτοαποκαλούνται Τσόντες. Αγαπημένα τους emoticons τα παρακάτω: χδ, χΔ, ΧΔ ,Χδ και ;π.