Μιχάλης Χατζηγιάννης

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Οι δισκογραφικές δουλειές του Χατζηγιάννη πήραν φωτιά.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σαν γνήσιος αλλοδαπός που είναι μπορεί και κάνει τα πάντα. Μεταξύ των άλλων είναι αγρότης, τσοπάνης, κυνηγός, γιατρός, στιχουργός, μουσικός και ελαιοπαραγωγός. Παρ' όλες τις προσπάθειες παραμένει κακάσχημος και ατάλαντος "ερμηνευτής".

Τα πρώτα χρόνια[επεξεργασία]

Γεννήθηκε σε μια βάρκα κάπου στον Ατλαντικό ωκεανό σε διεθνή χωρικά ύδατα και μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να πάρει άδεια παραμονής από καμία χώρα.
Η μητέρα του ήταν υποστηρικτής του κινήματος για την σωτηρία της φώκιας του Ινδικού ωκεανού από τις πλαστικές σακούλες απορριμμάτων που πετάν στην θάλασσα οι Άγγλοι τεντιμπόηδες κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών τους στα Μετέωρα και ο πατέρας του μέλος μυστήριας, μυστικής, μυστικιστικής και μινιμαλιστικής αδελφότητας που σύμφωνα με την εφημερίδα της κυβερνήσεως του Πουκέτ ιδρύθηκε το 1967 μ.Χ. και σύμφωνα με το καταστατικό της είχε σκοπό τον εντοπισμό, την καταγραφή, την υποδούλωση και τέλος την εξόντωση των βεδουίνων την νότιας Νέας Φιλανδίας που θεωρούνται υπεύθυνοι για το βακτήριο E-coli.
Ο Μιχάλης έγινε απλά το "πουτανάκι" των Illuminati και της Ζέτας Mακρυπούλια.
Στην Ελλάδα ήρθε το 1989 κατά πάσα πιθανότητα περνώντας τα σύνορα στον Έβρο.
Τα πρώτα χρόνια του στην Ελλάδα ο Μιχάλης δούλευε στην οικοδομή, στα μπετά και συγκεκριμένα στο καλούπωμα. Μια μέρα στο πανηγύρι του προφήτη Ηλία των είδε ο επίτιμος να χορεύει ζεϊμπέκικο,
“Μόνο έναν λεβέντης άνδρας καραμπουζουκλής θα μπορούσε να χορέψει τέτοιο ζεϊμπέκικο. ”

- είπε ο επίτιμος για τον χορό του Μιχάλη

Από τότε ο λεβέντης παράτησε τα μπετά και έπιασε τα καλλιτεχνικά.

Καλλιτεχνικά[επεξεργασία]

Μετά την συνάντησή του με τον επίτιμο και την απότομη αλλαγή της καριέρας του, ο Μιχάλης ξεκίνησε από πολύ χαμηλά, από την τηλεόραση και πιο συγκεκριμένα από την εκπομπή του Ανδρέα Μικρούτσικου "Άνδρες έτοιμοι για όλα". Δυστυχώς όμως η αναξιοκρατία λειτούργησε ξανά και τον πέταξαν γρήγορα στην πισίνα.
Έπειτα, για 7 χρόνια, εργάστηκε στις μεγαλύτερες αθηναϊκές πίστες, πλάι σε μεγάλα και καταξιωμένα ονόματα του Ελληνικού πενταγράμμου στην θέση της Λουλουδού. Σήμερα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι ένας μεγάλος και διεθνώς καταξιωμένος τραγουδιστής, υπηρετώντας κυρίως την Ποπ και την Ροκτετέλι μουσική. Το τελευταίο άλμπουμ του με τίτλο "Το κουκί και το ρεβίθι" κυκλοφόρησε μαζί με το νέο βιβλίο της Βέφας Αλεξιάδου στα βιβλιοπωλεία και σε καλά ενημερωμένα περίπτερα.

Xatzigiannis-makripoulia03.jpg

Η γνωριμία του με την Ζέτα Μακρυπούλια[επεξεργασία]

Ο Μιχάλης ζούσε παράνομα στην χώρα μας για πάνω από 20 χρόνια. Δεν μπορούσε να πάρει άδεια παραμονής και είχε κουραστεί να κρύβεται σε σκοτεινά και γεμάτα υγρασία από τους σπασμένους σωλήνες ύδρευσης και αποχέτευσης δωμάτια. Ως λύση στο πρόβλημά του σκέφτηκε να παντρευτεί μία Ελληνίδα ώστε να μπορέσει να πάρει την πολυπόθητη άδεια παραμονής.
Εκείνη την περίοδο η Ζέτα Μακρυπούλια είχε τελειώσει τα γυρίσματα για την σειρά "Στο παρά πέντε" και ήταν για δύο τηλεοπτικές σεζόν άνεργη.
Απεγνωσμένη για εργασία, δημοσιότητα και μερικά χρήματα ήταν διαθέσιμη να κάνει τα πάντα, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο (Μι)χάλης και της πρότεινε έναν νέο ρόλο, αυτόν της ερωμένης και αρραβωνιαστικιάς του.

Η επαγγελματική συνεργασία του Μιχάλη και της Ζέτας[επεξεργασία]

Η σχέση του Μιχάλη και της Ζέτας χαρακτηρίστηκε στην αρχή από τις αρμόδιες για τέτοια θέματα μεσημεριανές εκπομπές ως ΚΑΘΑΡΑ επαγγελματική.
Η Ζέτα έπρεπε να απλά προσποιείται τον έρωτα της προς τον Μιχάλη ενώ το συμβόλαιο της περιελάμβανε μεταξύ των άλλων 2 κοινές φωτογραφήσεις, 1 κοινή συνέντευξη και 4 γλωσσόφιλα μπροστά στους παπαράτσι.

Xatzigiannis-makripoulia02.jpg
Xatzigiannis-makripoulia01.jpg

Με τον καιρό όμως ο Μιχάλης, γνωρίζοντας την καλύτερα μέσα από αυτή την ΚΑΘΑΡΑ επαγγελματική συνεργασία τους, άρχισε να βλέπει πράγματα πάνω στην Ζέτα, πράγματα που ο Μιχάλης απαιτούσε να διαθέτει ο άνθρωπος με τον οποίο θα επέλεγε να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του. Είδε την μαγκιά, τον τσαμπουκά, την αρρενωπότητα, τον ανδρισμό και ένα μικρό πέος να ξεπροβάλλει μέσα από το εσώρουχό της.


Προσπάθησε λοιπόν να αποκτήσει, πέραν της επαγγελματικής, και μια πιο στενή σχέση μαζί της, αλλά δυστυχώς η Ζέτα είχε πάρει την απόφασή της και είχε ήδη υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Τρύφωνα Σαμαρά.


“Μιλάμε δεν υπάρχει, είναι επαγγελματίας η γυναίκα πάει και τελείωσε! ”

- Αντώνης Ρέμος για την Ζέτα

“Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !”

- Ζουμπουλία όταν έμαθε για για την σχέση του Μιχάλη με την Ζέτα

“Σύμφωνα με το συμβόλαιο υπάρχει ένα σταθερό μηνιαίο πάγιο και από 'κει και πέρα υπάρχει μία κλιμακωτή χρέωση ανάλογα με την χρήση...”

- Υπάλληλος καταστήματος εταιρείας τηλεφωνίας σε ερώτηση πελάτη για τις υψηλές χρεώσεις στον λογαριασμό του


Επιστολή διαμαρτυρίας Θαυμαστή προς την εκπομπή της Σίας Λιαροπούλου.*[επεξεργασία]

* Η παρακάτω επιστολή προστατεύεται από το ταχυδρομικό απόρρητο και επιτρέπεται η ανάγνωσή της μόνο από τον παραλήπτη. Η ανάγνωση της από τρίτους χωρίς την έγγραφη άδεια του παραλήπτη απαγορεύεται από τον νόμο και διώκεται ποινικά.


Την προηγούμενη εβδομάδα αποφασίσαμεν οικογενειακώς όπως παρευρεθούμε εις το κέντρον όπου και εμφανίζεται ο Έλλην αοιδός κ.Χατζηγιάννης. Ήταν μία εξαίσια εμπειρία.

Ακολουθώντας τις ακριβείς οδηγίες που μας δόθηκαν δια ροζ τηλεφώνου, μπήκαμε σε ένα κτίριο όπου παρήλθε μια γυμνόστηθη κυρία που μας παρακάλεσε να φύγουμε, καθώς το νυχτερινό κέντρο στεγαζόταν στο δίπλα κτίριο.

Φτάνοντας στο σωστό μέρος ένας οινοχόος μας παρακίνησε να τον ακολουθήσουμε, όπως και πράξαμε. Sitdownηστήκαμε σε ένα τραπεζάκι πανομοιότυπο με εκείνα τα οποία χρησιμοποιώ για το οικογενειακό πικ-νικ. Όντας υπέρβαρος, σε κάθε μου ανάσα το τραπέζι μετακινούνταν 5 με 12 εκατοστά (με το συμπάθιο) κατά μέσο όρο.

Η υπέροχη θέα προς την κολόνα που στήριζε την στέγη του κτιρίου έκανε την νύχτα να ανάψει.

Ακούγοντας υπέροχους στίχους βγαλμένους από την πραγματική ζωή, του τύπου "Με ένα τηλέφωνο αγκαλιά" και την διαχρονική ατάκα "Σε θέλω σαν τρελός", η οποία απευθύνεται σε άγνωστο παραλήπτη, κάναμε μια τρομερή παρατήρηση. Το τραπέζι μας βρισκόταν τοποθετημένο με μαθηματική ακρίβεια πάνω τον διάδρομο που οδηγεί προς την τουαλέτα, από όπου πέρασαν 768 άνθρωποι εκ των οποίων οι 757 με ακούμπησαν.

Σε αυτό το σημείο ήτο που ξεκίνησα να αναπτύσσω σχέσεις με άτομα ίδιου και αντιθέτου φύλου, κυρίως από κοινή ανθρωπιά. Ως παράδειγμα θα φέρω το γεγονός ενός ανθρώπου που πήγε στο αποχωρητήριο (σ.σ. τουαλέτα, ζώα) δύο φορές και την τρίτη δεν επέστρεψε. Ανησύχησα, ως ανθρώπινο, λογικό ον, και έσπευσα να δω αν του συμβαίνει κάτι. Τελικά, όπως αποδείχτηκε, του είχε τελειώσει το χαρτί υγείας.

Η νύχτα άναψε όταν το ίνδαλμα αυτό πέταξε την υφασμάτινη μπλούζα του πάνω στο κεφάλι της γυναίκας μου. Ήταν υπέροχος ο ιδρώτας που εκλυόταν. Ύστερα, ανθρωπόμορφα πλάσματα αλαλάζοντας "Μωρό μου Χατζή" και "Πέτα μας και το παντελόνι", χιμήξαν στην σύζυγό μου παρακαλώντας για κομμάτι του υφάσματος, η οποία το πέταξε πάνω σε αυτές, πιθανώς από αγάπη και μετριοφροσύνη.

Κατά την έξοδό μας από το κατάστημα και για όσο περιμένανε των παρκαδόρο να μας παραδώσει το όχημά μας, απολαύσαμε μεθυσμένα 14χρονα τα οποία τσίριζαν "Είμαι ό,τι να 'ναι" και έσκιζαν τα ρούχα τους χωρίς ουσιώδη λόγο.

Δείτε επίσης[επεξεργασία]