Μαριέττα Γιαννάκου-Κουτσίκου

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Η λέξη Μαριέττα οδηγεί εδώ. Για τα μπισκότα της Αλλατίνη δείτε Μαριέττα (Μπισκότα)

“H κυβέρνηση δεν κάνει βήμα πίσω. Aς το καταλάβουν. Δεχόμαστε πολιτική επίθεση, αλλά η κυβέρνηση δεν μασάει”

- Μαριέττα Γιαννάκου-Κουτσίκου για τη Μαριέττα Γιαννάκου-Κουτσίκου


Η μαριέττα σε συνάντηση με ιδρυτικό μέλος των Μ.Ε.
Η Μαριέττα την εποχή που ήταν καθηγήτρια του Χάρι Πότερ, με λιγότερα κιλά.

Η Μαριέττα-Ντολόρες Γιαννάκου-Κουτσίκου-Άμπριτζ είναι ισόβιο μέλος των μικρών εξερευνητών της Ντίσνευ και ήταν καθηγήτρια του Χάρι Πότερ. Αυτή τη στιγμή είναι καταξιωμένη ως μεγάλη εξερευνήτρια που λόγω της ικανότητάς της στην θέσπιση κανόνων και το μετάλλιο της Σ.Α.Χ.Λ.Η.Σ. (Συστηματικής Αναθεωρήτριας Χωροθετημένων Λεηλατημένων και Ηλιθίων Συστημάτων) κατάφερε να γίνει Υπουργός Παιδείας.

Το δύσκολο έργο που της ανατέθηκε ήταν να βελτιώσει την ελληνική παιδεία και το Άρθρο 16 (οι παλαιότεροι θα θυμούνται σίγουρα το ανέκδοτο). Αλίμονο όμως, διότι λογάριαζαν χωρίς το συνακόλουθο 5 του νόμου του Μέρφυ και το σχόλιο του Chisholm πάνω σε αυτόν, σύμφωνα με τα οποία:

  • Αν αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους έχουν την τάση να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο και
  • Όταν τα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν χειρότερα, θα γίνουν, αντίστοιχα.

Μυστική ταυτότητα[επεξεργασία]

Η θρυλική Mat Woman επί το έργον, εν πλήρει εξαρτύσει...

Σύμφωνα με διάφορες θεωρίες συνωμοσίας, η Μαριέττα κάνει διπλή ζωή: το βράδυ είναι μια συνηθισμένη υπουργός παιδείας. Το πρωί, όμως, φοράει τη στολή της ΜΑΤ-WOMAN (βλ. φωτό) και καρουμπαλιάζει γνωστούς και αγνώστους (φοιτητές) στα συλλαλητήρια, "στηρίζοντας τις δοκιμαζόμενες αστυνομικές δυνάμεις στο δύσκολο έργο τους", κατά τους κ.κ. Βουλγαράκη και Πολύδωρα.

Τα χρόνια πριν την κυβέρνηση[επεξεργασία]

Η Μαριέττα στο παρελθόν είχε διαπρέψει στον τομέα της ψυχολογίας. Το πραγματικό της έργο δεν έχει αναλυθεί στην δημοσιότητα ωστόσο είναι ολοφάνερη η τάση της προς την σχιζοφρένεια και γενικά το σάλεμα.

Η πιο sexy βουλευτής[επεξεργασία]

Η Μαριέττα είχε ανακηρυχθεί από τον Σύλλογο Ελλήνων Με Προβλήματα Όρασης ως η πιο sexy βουλευτής στο ελληνικό κενοβούλιο (ή κοινοβούλιο αν προτιμάτε). Μάλιστα για χρόνια εργαζόταν ως κουνέλι στο Playboy. Εκεί την περίμενε μια λαμπρή καριέρα, η οποία όμως διακόπηκε από το μοιραίο της λάθος να φάει κάτι καρότα από τον κήπο. Έτσι, ενώ ήταν το πρώτο κουνέλι του Playboy που θα εξελισσόταν σε γελάδι του Playboy, κατέληξε Υπουργός Παιδείας. Ωστόσο, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες φήμες υπάρχουν κάποιες γυμνές φωτογραφήσεις της στο best seller "ο καιρός γαρ εγγυc".

Θρησκευτικές ιδιότητες[επεξεργασία]

Η Μαριέττα Γιαννάκου-Κουτσίκου λατρεύεται ως χθονία θεότης από τους βριλ, χωρίς να είναι σαφές το γιατί.

Το υπουργείο παιδείας σας πληροφορεί:
Το Νικάκι βλάπτει σοβαρά την παιδεία!

Δείτε επίσης[επεξεργασία]

Εξωτερικοί σύνδεσμοι[επεξεργασία]