Μάρκο Πόλο

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Ο Μάρκο Πόλο γεννήθηκε στην Φρουτοπία ανάμεσα στα παντζάρια και τα αγγούρια. Το πραγματικό του όνομα είναι Μάρκος Κώλος αλλά το άλλαξε για ευνόητους λόγους. Όταν γεννήθηκε κρατούσε ένα αγγούρι στο πόδι και το κουνούσε ρυθμικά σε ήχους Γρηγόρη (Μ)Πιθηκώτση. Ο Μάρκος είχε υπέροχο ποπό και γι αυτόν γράφτηκε το γνωστό άσμα ο Μάρκος έχει ένα ποπό, πω πω πω, πω πω πω. Φοίτησε στο σχολείο Ντε Κωλ (πασίγνωστο σχολείο του κώλου). Σπούδασε τζιβιντζιλιά στο Ass University of (Xe)ston.

Ταξίδια[επεξεργασία]

Τα ξίδια του άρεσαν πολύ και μόλις στα 23 του έγινε μπαρόβιος και αλκοολούχος ποτός. Ταξίδευσε στο Περού για να φέρει ένα είδος μαριχουάνας την κοτσαμπούτσα γνωστή ως (π)ούτσα (μπλε). Στα 23/5 έγινε. Στα 24 δεν έγινε. Παρόλα αυτά δεν το έβαλε κάτω και φύτεψε στην αυλή του Καντάφι ένα νέο είδος ναρκωτικού.

Τζιβιντζιλιά[επεξεργασία]

Ο Μάρκος σπούδασε αυτή την φανταστική επιστήμη η οποία σχετίζεται με το φουμάρισμα και το μπεκρήσι. Στην τρυφερή ηλικία των 62 δημιούργησε και ένα πανεπιστήμιο ονόματι Ενας θεός ξέρει, 2?. Επίσης πρέπει να σημειωθεί ότι πήρε την άδεια του Τσακ Νόρις αν και δεν του άρεσε που ήταν Βριλ.

Τελευταία χρόνια[επεξεργασία]

Bouncywikilogo9.gif
  Για τους σοβαροφανείς, υπάρχει σχετικό άρθρο στη Βικιπαίδεια για Μάρκο Πόλο.
  ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀  


Ο Μάρκος πέθανε σχετικά νέος αν αναλογιστούμε τον κώλο του. Πέθανε στην ακόμη πιο τρυφερή ηλικία των 147 ετών και κάτι ψιλά. Τα υπέροχα κοραλοκοκκινοπορτοκαλί οπίσθιά του φυλάγονται στο αρχαιολογικό μουσείο της καλύβας του Μπαρμπα-Θωμά που ήταν ήδη ετοιμοθάνατος μα μόλις αντίκρισε τα οπίσθια του Μάρκου αυτοκτόνησε από κόμπλεξ κατωτερότητος. Ο θάνατος του Μάρκου ήταν άσχημος και κράτησε πολύ ώρα συγκεκριμένα 147 έτη και κάτι ημίψηλα. Ο Μάρκος πέθανε από ένα αιματηρό ατύχημα, γλίστρησε σε έναν κόκκο άμμου και προσγειώθηκε πάνω σε μια τσουγκράνα που ήταν καρφωμένη στη παραλία.

Η μνήμη του τιμάται από τους συλλέκτες παλαιών νομισμάτων στις 22 Μαΐου. Αμήν.

Μαλακίες μπλε με λίγα λόγια.