Μάο-Μάο

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Οι Μάο-Μάο είναι φυλή που συναντάται στην Κίνα στην Αφρική και αποτελεί το κύριο σώμα εκπροσώπησης της ομάδας του ΠΑΟΚ. Τα τελευταία χρόνια λόγω της ραγδαίας ανάπτυξης των τηλεπικοινωνιών έχει επεκταθεί, αν και σε μικρό βαθμό στην Ελλάδα.

Καταγωγή[επεξεργασία]

Όλα άρχισαν το 1893 όταν γεννήθηκε ο Μάο στην Κίνα. Μετά από 14 χρόνια, όταν δηλαδή άρχισε να ωριμάζει το αναπαραγωγικό σύστημα του ανδρός, ξεκίνησε η εξάπλωση των Μάο-Μάο.

Οι Μάο-Μάο είναι οι σιαμαίοι απόγονοι του Μάο Τσετούνγκ. Ονομάζονται έτσι γιατί είναι δύο Μάο μαζί, άρα Μάο-Μάο. Χωρίζονται αυτόματα μετά από 3 χρόνια. Η ραγδαία εξάπλωση οφείλεται στο γεγονός ότι ο Μάο μαμούσε συνέχεια. Γι'αυτό και το παρατσούκλι ΓΑ-Μάο τσε τούνγκ.

Η εξάπλωση[επεξεργασία]

Μετά από τον θάνατο του Μάο στην Κίνα οι αντίπαλοί του έστειλαν ορισμένους από τους απογόνους του στην Αφρική να καούν από τον ήλιο. Το μόνο που κατάφεραν ήταν μια πολιτιστική οπισθοδρόμηση και ένα μόνιμο μαύρισμα. Φήμες που αναφέρουν ότι υπήρχε και υπέρ-μεγέθυνση του πέους δεν στέκουν επιστημονικά.

Στην Ελλάδα[επεξεργασία]

Στην Ελλάδα απόγονοι του Μάο-Μάο(όπως Σμαρουλία Μάο-Μάο κ.α.) και φρουροί-μαχητές παράλληλα της εκάστοτε πόλης τους υπάρχουν και παραϋπάρχουν.Τα αρχηγεία τους βρίσκονται σε καλά φυλασσόμενη τοποθεσία που μόνο ο Τσακ Νόρρις και ο Λιακό γνωρίζουν. Από ό,τι λέει ο θρύλος πάντως πριν από χιλιάδες χρόνια οι πρώτοι Μαοϊκοί Μαχητές κατέφτασαν στην Κεντρική αγορά των Χανίων όπου και έστησαν καρτέρι στους ανυποψίαστους φοιτητές της εποχής θέτοντας τους σαν άλλες Αιγυπτιακές Σφίγγες το αίνιγμα "Από πού είσαι;". Η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση καθορίζει τη μοίρα των φοιτητών από τότε μέχρι σήμερα. Όσοι έξυπνοι απάντησαν πως είναι από τα Χανιά πλήρωσαν βαρύ φόρο αίματος επειδή προσπάθησαν να κοροϊδέψουν την Περιπολία της Μαοϊκής Συμμαχίας που συνάντησαν κατά τις 4 - 5 στην Αγορά ή στο Π.Λιμάνι. Το θέατρου του καλού και του κακού Μαϊκού όμως βρίσκει εφαρμογή σε όσους δήλωσουν Αθηναίοι ή από άλλες πόλεις. Σ' αυτήν την περίπτωση παρατηρείται το εξής φαινόμενο. Ο πρώτος μαχητής σε δέρνει ενώ σε μια σπάνια εκδήλωση ανθρώπινων συναισθημάτων ο έταιρος μαχητής σου προσφέρει μια τζούρα μαύρο σε ένδειξη συμπόνιας γι' αυτό που σε βρήκε από τον σύντροφο του.


Ο στρατός κατοχής των Μάο-Μάο βρίσκει άξιους συμπαραστάτες τους δοσίλογους τοπικούς 24ωρους ψιλικατζήδες οι οποίοι στηρίζουν τον ένοπλο αγώνα τους παρέχοντας τους δωρεάν "ψιλικά-τσιγάρα-εφημερίδες-περιοδικά-βενζίνη για το παπί-πυροτεχνήματα-όπλα-φυσίγγια-ζωντανά δολώματα-φαραώ-μάνες-ακροβάτης-αμερικανός".