Λίστα από τα internet trolls

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
(Ανακατεύθυνση από Λίστα απο τα internet trolls)
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση


Τα internet trolls είναι μια ξεχωριστή οντότητα που συχνάζει στο διαδίκτυο και έχει ως πρωταρχική ασχολία να πρήζει τα τέτοια των κανονικών σοβαρών μελών των φόρουμ και του Άι Ερ Σι. Εδώ μια λίστα με τα διασημότερα ΤΡΟΛΛ που υπήρξαν ποτέ. Λόγω της ασθενούς μνήμης του 84χρονου γράφοντος, πολλά trolls σίγουρα θα έχουν παραβλεφθεί και περιμένουμε μια ευγενική χορηγία από τον καθέναν απο εσάς.

Τα Trolls[επεξεργασία]

Η λίστα αυτή καλύπτει τα trolls του θρυλικού AnimeXclusive. [R.I.P 2005]

  1. Jim Fit. Ο Άρχοντας της Κολάσεως, ο πρώτος και ο τελευταίος. Λένε πως είναι η ενσάρκωση του Εωσφόρου. Σύχναζε με εμφανίσεις cameo στα forum του AnimeXclusive αν και δεν διέφερε πολύ από τα υπόλοιπα μέλη-troll.
  2. Blinky. Το μόνο troll που έβγαλε 18 στο σχολείο. Ήταν μία 14χρονη που ξεμυαλίζε τους απανταχού αρρένες και θα την συναντούσατε με ένα avaNtar της Yuna απο το Final Fantasy X-2.
  3. Desolation. Ήταν ένας ετεροφυλόφιλος, ουρολάγνος, παιδόφιλος αλλά και ομοφυλόφιλος troll, καθώς πρότεινε σε κάποιο άλλο μέλος να παίξουν βόλλευ δωματίου. Θυσιάζει νεαρούς 14χρονους στον βωμό του Σατανά.
  4. Palikaros. Γνωστός απο την φράση του "GEREIS APO ONE PIECE", ο Palikaros ενοχλούσε τους χρήστες στο IRC πολλές φορές για να μάθει πληροφορίες για το γνωστό anime.
  5. Oneirobatis. Εβραϊκής καταγωγής. Το πιο θανατερό troll από όλους. Έκανε μυστήριες αλλά κερδοφόρες για αυτόν συναλλαγές με πολλά μέλη καθώς πωλούσε 560.000.000€ το DVD με άνιμε. Νέμεσίς του ο John_Vla. Από τότε όμως που ο Oneirobatis αγόρασε Κατάνα, ο John_Vla αγνοείται.
  6. John_Vla. Γνωστός και ως "Αναξιόπιστος", ο John_Vla δεν πλήρωσε ποτέ στον Oneirobati τα DVD του Slam Dunk με αποτέλεσμα να πάθει οξεία μαλάκυνση και να αναφέρει στο διαδίκτυο τους οργασμούς του. Ξεχωριστό έργο το "The Lord of the Tromponi".
  7. Masterchief. Ο καλύτερος από όλους. Γνωστός "MicroSoft Fanboy", ο Masterchief πάντοτε έπρηζε τα π@π@ρια των συμφορουμίτων και ποτέ δεν ολοκλήρωσε το Manga που υποσχέθηκε.
  8. webmaster. Πολλοί αναρωτιόνταν αν ήταν ζωντανό homo sapiens ή αυτόματο bot. Είναι αμφίβολο αν ποτέ είχε δει στη ζωή του ένα anime.

Η Κατάνα του Oneirobati[επεξεργασία]

Η "Κατάνα του Oneirobati" είναι ένα μαγικό σπαθί αγορασθέν με λεφτά από διάφορα κορόιδα που πλήρωναν τον εν λόγω troll για να πάρουν anime. Φήμες πως γνωστός administrator με greedy όψη εθεάθη να τεμαχίζει νεανίδες τραγουδώντας το "CRAWLING IN MY SKIIIIINN" ελέγχονται ως ανακριβείς.

Δείτε επίσης[επεξεργασία]

Anime, Anime fan, Anti-virus, Trollerator, ΗλεκΤΡΟΛΛυτης