Κόναν ο βάρβαρος

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Ο Κόναν που όλοι γνωρίζουμε ήταν ένας από του κατάσκοπους του Σκότους. Χρησιμοποιήθηκε σαν πολεμική μηχανή μεταξύ 2007-2008 π.Χ. Είχε εκπαιδευτεί από Χριστιανούς νεοναζί εν όψει των τότε παγκόσμιων αγώνων αγωνίας.

Προσωπικότητα και χαρακτήρας[επεξεργασία]

Ο Κόναν λοιπόν είχε γεννηθεί στην Τροία. Μέσα σε ένα γήπεδο η μάνα του τον έφερε στον κόσμο. Το μόνο που είδε όταν γεννήθηκε ήταν το γκλομπ του εκεί μπάτσου και τους Αζίρ να πηδιούνται (κυριολεκτικά) με τους Βανίρ για το ματς.

Μετά από αυτό και επειδή η μάνα του υπέφερε από κοιλόπονους (λόγω ενός ξίφους που ακόμα είχε μέσα της από τον αγώνα στην Τροία), ο μικρός τότε Κόναν ανέλαβε να πάρει εκδίκηση.

Εκπαίδευση[επεξεργασία]

Στην αρχή συνεργάστηκε με έναν χίπη της τότε εποχής, τον Απόστολο Παύλο. Αλλά λόγω των βίαιων εκρήξεων του τον διώξανε, και πήγε με το μέρος μιας κυβερνητικής ομαδας νεοναζί με τον τίτλο "Οι Πιποχθόνιοι". Δεκαπέντε χρόνια στην πίπα ήταν αρκετά για να κάνουν τον Κόναν γομάρι και δειλιασμένο για κρέας.

Έτσι λοιπόν παράτησε και τους Πιποχθόνιους και συνεργάστηκε με τους "Ελ". Οι Ελ, γνωστοί και ως Ελ Γκρέκο, στρατολόγησαν το μυαλό του Γομαριού Κόναν και τον εκπαίδευσαν στα ορυχεία του Κίρκε για 25 χρόνια. Η εκπαίδευση ήταν η βασική εκπαίδευση για κατασκόπους αλλά επειδή ο Κόναν τα έπαιρνε τα γράμματα έβγαλε παράλληλα και το ΤΕΙ αυτοματισμού στη Χαλκίδα.

Μάχες[επεξεργασία]

Τελικά είδε πως κανένας δεν είναι με το μέρος του και πήγε στον Όλυμπο να αράξει. Εκεί πλακώθηκε με τον Όλυμπο και όλους τους ξεπεσμένους θεούς και αφού τους πάτησε και λόγω της Ελληνικής του υπηκοότητας πηρέ τον Όλυμπο και άρχισε την εισαγωγή πάγου στα τροπικά νησιά Ουγκώ Μουγκά.

Πολλοί τον χαρακτήρισαν Βάρβαρο στην συνέχεια, γιατί άρχισε να δουλεύει το μαγαζί μονό με αλλοδαπούς.

Τέλος, κάπου στις αρχές του '80, μετά από μια περιοδεία με τους Manowar κατέβηκε φορτωμένος με πέτρες για τον αγώνα στην Τροία. Στην αρχή πλάκωσε μια κερκίδα μαύρους που ήταν αντίπαλοι, μια ενέδρα επισήμους. Με το χάος που είχε δημιουργηθεί βρήκε την ευκαιρία να βρεθει με τον Μπάτσο που τον είχε κοπανήσει μικρό στο γήπεδο. Εκεί, ο πενηντάχρονος μπάτσος γνώρισε όλα τα μυστικά της Δεύτερης οργάνωσης που συνεργάστηκε ο Κόναν. Χορτάτος πλέον ο Μπάτσος άλλαξε δρόμο στράφηκε στον παγανισμό, εκεί ήταν και το τέλος του. Ο Κόναν του είπε το πραγματικό του όνομα, "Κονιτόπουλος Αναστάσιος" και τον έσφαξε στο γόνατο.

Τα υπόλοιπα χρόνια αποφάσισε να τα ζήσει μακριά από πλούτη και προτίμησε να τραβηχτεί στην παλιά του γειτονιά το "Λες Βέγκος" και να ζήσει με την αναπηρική σύνταξη που έπαιρνε για το κομμένο του γόνατο. Βλέπετε ο διψασμένος για αίμα Κόναν παρασυρμένος από την καύλα του αίματος έκοψε και το γόνατο του μετά το σβέρκο του Μπάτσου.

Επιρροές[επεξεργασία]

Bwikilogo.gif
Για τους σοβαροφανείς υπάρχει σχετικό άρθρο στη Βικιπαίδεια για Κόναν ο βάρβαρος.
Bwikilogo.gif
Για τους δήθεν σοβαρούς, υπάρχει σχετικό άρθρο στη wikipedia για
Κόναν ο βάρβαρος.

Ο Κόναν ήταν (κακή) επιρροή σε πολλούς ανθρώπους και σειρά παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων:

Μην παραλείψετε να δείτε[επεξεργασία]