Κόκα Κόλα

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Ουπς! Μπας και εννοούσατε Κοκαΐνη;


“Εγώ τα φοιτητικά μου χρόνια τα έβγαλα με κοκαΐ...εεεε κόκα κόλα”

- ο Όσκαρ Ουάιλντ για την κόκα κόλα

“Το πρώτο και καλύτερο υγρό που ήπια μόλις προσγειώθηκα στην γη!!”

- Κάποιος επισκέπτης από κάπου αλλού
σήμα της κοκακόλας

Η Κοκακόλα, Coca-cola ή εξελληνισμένα κοκακολίτσα ή ψόψα-ψόλα (με ελληνικούς χαρακτήρες) είναι ένας χημικός αντιδραστήρας με πολλές και διάφορες χρήσεις. Κατατάσσεται στα παραδοσιακά προϊόντα μαζί με το μέλι, το λάδι και το σκόρδο. Είναι το πλέον διαδεδομένο νόμιμο δηλητήριο του πλανήτη μας και εθνικό ποτό της χώρας του ποτέ.

Χρήσεις[επεξεργασία]

Τυπικό κοκακολατζίδικο.

Η Coca-Cola χρησιμοποιήθηκε ως βασικό συστατικό για το υγρό πυρ... το οποίο χρησιμοποίησε ο Μπότσαρης στην εξέγερση των Κενταύρων την ημέρα που είχε πέσει το λαμπρό άστρο γνωστό ως Πεοδείκτης. Τότε ένας Τούρκος ένας Ιταλός και ένας Έλληνας (εσύ Αλλάχ, εσύ Παπάχ και εγώ Χριστόχ) σκέφτηκαν να δοκιμάσουν το θανατηφόρο όπλο, αλλά μαστούρωσαν και κάνανε ανέκδοτα.

Είναι περιττό να ειπωθεί πως είναι υπεραρκετό για το καθάρισμα του βαμμένου πλέον σοκολατί πορσελάνινου εσωτερικού της λεκάνης σας (κοινώς χέστρα) και δε χρειάζεται να σπαταλάτε πια ανόητοι και φαύλοι υπάνθρωποι τα λεφτουδάκια σας σε χλωρίνες, βιακάλ και τα συναφή.

Αν σκοτώσετε κάποιον όμως και πραγματικά δε θέλετε να μείνει στοιχείο για στοιχείο από την ύπαρξή του, γεμίστε μια μπανιέρα με το εν λόγω προϊόν και πετάξτε το μισητό πρόσωπο μέσα... μετά από 10 μέρες δε θα υπάρχει πια τίποτα (ούτε και η μπανιέρα) γκαραντί γκαραντί...

Χημεία της Κόκα Κόλας[επεξεργασία]

Βυτιοφόρο με το επικίνδυνο πιώμα.

Σύμφωνα με φήμες η Coca Cola αποτελεί ένα ποτό το οποίο έχει αρνητικές συνέπειες όχι μόνο στον χρήστη αλλά και στο περιβάλλον του. Οι συνέπειες είναι εύκολο να ανιχνευθούν χάρη στην ΑΔΜΑ (Αρχή Διατήρησης της Μαλακίας). Αρχικά ο χρήστης τα πρώτα λεπτά αισθάνεται χαλαρωμένος και πολύ εύθυμος. Σταδιακά όμως επέρχονται οι επιδράσεις. Ο χρήστης βιώνει μια Κρίση Σπαστικής Μαλακίας με κύριο σύμπτωμα να φωνάζει τους γύρω τους και στην συνέχεια στο ερώτημα "τι θες?" που του υποβάλουν ύστερα από τον πρηξαρχιδισμό του να φωνάζει συνέχεια το όνομά τους, ο χρήστης με φυσικότητα και ειλικρίνεια απαντά : Τίποτα... Βέβαια τα συμπτώματα ποικίλουν. Γνωστή περίπτωση Coca Cola-κια (ή απλως Coca Cola boy ή Coce Man) είναι ο Γεώργιος Βους ο νεότερος. Είναι γνωστές οι γκάφες του οι οποίες φυσικά επήλθαν ύστερα από κατάποση μικρής μόνο ποσότητας Coca Cola. Βέβαια φημολογείται πως ο συγκεκριμένος Coca Cola-κιας είναι πρόεδρος της I.C.C.A.C (Internation Coca Cola Addiction Company- Παγκόσμια Οργάνωση Εθισμένων Στην Coca Cola) με τα μέλη όλα να έχουν την προϋπόθεση να έχουν πέσει στην μαρμίτα με την Coca Cola πριν τα 3 χρόνια.

Γνωστά Μέλη του I.C.C.A.C
- Δημητράκης
- Γεώργιος Βους Νεότερος
- Άδωνις Γεωργιάδης
- Πίκατσου
- Δημοσθένης Λιακόπουλος
- Τσακ Νόρις
- Μπρους Λη (πριν τα 30άντα του)
- Ηλίας Ψινάκης
- Κωνσταντίνος Καραμανλής ο Β' ο παμφάγος
- Γεώργιος Παπανδρέου ο Β' ο αθλούμενος
- Χάρυ Τρούμαν (την ημέρα της μύησης του έδωσε το ο.k. για την ρίψη της ατομικής βόμβας και το ο.k. για να γίνει ο Βόλντεμορτ και ο Έντγουαρντ με την Μπέλα νόμιμοι κάτοικοι στην χώρα της Μαλακίας)

Η εξίσωση της Coca Cola είναι: [math]\displaystyle{ {\Mu} ({\alpha}{\rho}{\chi})-{\Mu} ({\tau}{\epsilon}{\lambda}) = \begin{matrix}\frac{1}{2}\end{matrix}C(c){\pi}^2 }[/math]

όπου:
Μ= Μαλακία
C= η σταθερά της Coca Cola και ισούτε με τον αριθμό κουράδων που παράγουν οι Ελ μείον αυτό των Βριλ
π= Τα μπουκάλια Coca Cola που έχει πιει κάποιος σε ένα συγκεκριμένο Δt.