Κολ οφ Ντιούτι ονλάιν

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Το Κόλ οφ Ντιούτι(Call of Duty ή Κώλ οφ Ντούτι) είναι ένα ένα παιχνίδι πόρωσης ή αλλιώς Εφ-Πι-Ες (FPS-First Person Shooter). Φημολογείται ότι το έφτιαξε ο Τσακ Νόρις. Xρονολογείται στο Βιετνάμ κάπου στο διάλο στα '60ς. Το ανώτερο λέβελ στη καινουργιότερη έκδοση, το Κόλ οφ Ντιούτι:Μπλακ Οπς (Βλακ Οπς) είναι (κι όμως) 50, αλλά ο κατασκεβαστής (Τσακ Νόρις) έχει τη δυνατότητα να φτάσει στο λέβελ 71,2!!! Το παίγνιο αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να παίξεις σίνγλπλεϊερ (στόρυ) ή να κάψεις εγκεφαλικά κύτταρα (ονλάιν). Ονλάιν παίζει ο καθένας ΚΑΜΜΕΝΟΣ από την ηλικία των 6+. Η ανώτερη ηλικία αντικειμένου που έχει καταγραφεί να παίζει Κοντ (CoD) είναι το πλάσμα Μ.

Πώς αρχίζουν όλα[επεξεργασία]

Όλα ξεκινάνε όταν βλέπουμε μια πολεμική ταινία στην τηλεόραση. Την επόμενη μέρα μπαίνετε στο ίντερνετ καφέ της γειτονιάς και βλέπετε έναν 'χοντρό' τύπο να παίζει ένα παιχνίδι με κάτι όπλα. Η πρώτη σκέψη (φυσικά) είναι "Ουάου σα τη γ@μ@τη ταινιάρα που είδα χθες, ας τον ρωτήσω το όνομα του γκέιμ!" Ο χοντρός τύπος σας λέει ότι αυτό που παίζει (καίει κύτταρα) το λένε Κολ οφ Ντιούτι. Έτσι ξεκινάμε όλοι, και καταλήγουμε κάπως έτσι : Lineage

Κατηγορίες[επεξεργασία]

 • S.O.G(Ές-Όου-Τζι): Οι βούρ-στον-πατσά. Αυτοί που φάγαν τον μεγαλύτερο ΠούLow.
 • Σι-Άι-Έι(C.I.A): Οι και καλά Undercover τύποι. Πολύ σπαστικοί!!!!!

Ένεμις (οι Κινέζοντες Βιετναμέζοι και οι κακόμοιροι οι Ρώσοι)[επεξεργασία]

 • Σπετσναζ(o_o)
 • Βιετναμέζοντες
  Νουμπάδες εν ώρα δράσης

Πώς να γίνεις ο απόλυτος κυρίαρχος[επεξεργασία]

Δεν γίνεται. Όσο κι αν προσπαθήσεις, πάντα θα υπάρχει κάποιος πιο καμένος(Ή κάποιος με νούμπτουμπ).

Πώς να παίρνετε γρήγορα και αποτελεσματικά κιλά λέβελ[επεξεργασία]

 • Πέραν του monitor, δεν υπάρχει ζωή.
 • Μάθετε να τρώτε και χειρίζεστε ποντίκι/πληκτρολόγιο ταυτόχρονα.
 • Εξοικονομήστε χρόνο μεταφέροντας τον υπολογιστή στην τουαλέτα.
 • Ο ύπνος είναι εχθρός! Κοιμάστε όσον το δυνατόν λιγότερο πίνοντας πολλούς καφέδες.
 • Μπάνιο;;; Δεν χρειάζεται, είναι σπατάλη χρόνου. Έτσι κι αλλιώς μόνος είστε (και θα είστε για μεγάλο χρονικό διάστημα).
 • Απαγορεύεται αυστηρά σύντροφος στη ζωή σας!
 • Περιορίστε τους φίλους σε virtual. Δηλαδή αυτούς που παίζουν μαζί σας και σας βοηθούν στην επίτευξη του σκοπού σας.
 • Αποσυνδέστε το τηλέφωνο και κρατήστε μόνο τη σύνδεση internet. Οποιοσδήποτε θέλει να επικοινωνήσει μαζί σας, μπορεί άνετα να ξεκινήσει κι αυτός το παιχνίδι και να σας βρει in-game.
 • Απενεργοποιήστε το κουδούνι του σπιτιού και αμολήστε το σκύλο (εάν έχετε). Όποιος θέλει να σας σηκώσει από τον υπολογιστή, είναι εχθρός.
 • Αν παίζετε από internet café, εκδώσετε κάρτα με πενταετή διάρκεια και 24ωρη χρήση. Θα εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα.

Περιεχόμενα[επεξεργασία]

Εκτός από την σφαγή βιετναμέζοντων μπορείτε να επιλέξετε να διαλύσετε και ζόμπια. Για ζόμπια πατήστε εδώ και όχι εκεί.

Ορολογίες[επεξεργασία]

 • "Τι λέει ρε μαλάκα το ψέμμα γαμώ το λαγκ μου!
 • Όταν οι ανήλικοι παίκτες είναι σε ίντερνετ καφέ (πως το μιλάω το αγγλικό δικέ μου;) ανταλλάσσουν τις απόψεις τους σε πολιτισμένο επίπεδο, χρησιμοποιώντας εκφράσεις όπως "Όχι, όχι, όχι ρε μ****α μου γ******ε το μ***ί!", "Π******α!", "Το μ***ί της μάνας σου μ****α", "Πάλι με γ******ε, ΤΡΕΞΕ ΡΕ Π**ΣΤΗ Γ*ΜΩ ΤΟ ΘΕΟ ΣΟΥ!" κ.λ.π..
Αντιμετώπιση[επεξεργασία]

Πλήρης ίαση της ασθένειας δεν υπάρχει. Γίνονται απεγνωσμένες και εκτεταμένες έρευνες για την παρασκευή εμβολίου, αλλά ο ιός είναι φοβερά ανθεκτικός. Παρόλα αυτά, οι γιατροί συνιστούν μερικές θεραπείες που βασίζονται στην τεχνική του σαμποτάζ:

 • Κατέβασμα του γενικού διακόπτη ρεύματος. Ο ασθενής κατά 99% θα παρουσιάσει βίαιη συμπεριφορά, οπότε καλύτερα να απομακρυνθείτε (απόσταση ασφαλείας: 1 km + )
 • Σαμποτάζ του ηλεκτρονικού υπολογιστή (format σκληρού δίσκου) την ώρα που ο ασθενής κοιμάται. Μπορεί να προκαλέσει αυτοκτονική κατάθλιψη, οπότε επιβάλλεται να είστε εφοδιασμένοι με ισχυρά ψυχοφάρμακα.
 • Πληρωμή (χρηματική δωροδοκία) κάποιου άλλου παίχτη, άγνωστου αλλά απαραίτητα μεγαλύτερου επιπέδου, ώστε να παρενοχλεί και να «σκοτώνει» συνέχεια το χαρακτήρα του ασθενούς. Σίγουρο αποτέλεσμα είναι τα απίστευτα νεύρα με δυνατές φωνές και βρισιές, αλλά έτσι ίσως, πάνω στα νεύρα του, σπάσει και τον υπολογιστή οπότε η θεραπεία θα βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Οποιαδήποτε άλλη ευφάνταστη θεραπεία σκεφτείτε, είναι εκ των προτέρων δεκτή.


Δε φέιλ άπντέητς[επεξεργασία]

Μετά το λανσάρισμα της απόλυτης αποτυχίας του Κοντ καθώς χρειαζόσουν μηχάνημα αξίας 3000 ευρώ ,και οτι τα λάγκ(LAG^) ρέητς ήταν 100000+,η εταιρία που ήταν υπεύθυνη για αυτο το χάλι,η TreyFag,με γενικό πρόεδρο τον xRaiden,αποφάσισε να βγάλει πάτς,δηλαδή κάτι άχρηστα πράγματα που βελτιώνουν το κάψιμο εν ώρα γκέιμπλεϊ.Μέχρι στιγμής,το μόνο που καταφέραν ήταν να κάνουν το παιχνίδι ακόμα χειρότερο,και τα φόρουμ στον ατμό(STEAM)έχουν πάθει όβερλόαντ απο τα πολλά παράπονα,απο το οτι δε μπορείς να σναϊπάρεις εως την απουσία τον Λόμπις(!).

Ένα απο τα άπειρης γαμιστερότητας Μόντς στο κοντ

Η Treyfag έχει βγάλει σχετική ανακοίνωση,στην οποία αναφέρουν οτι λυπούνται και ότι η TreyFag έχει καρκίνο(ΜΑ ΚΑΛΑ ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΝΕ;) θα λανσάρουν απντέιτ που τα λάγκ ρέιτς θα πέσουν στο μείον και τα εφ πι ες(φρέιμς περ σέκοντ) θα αυξηθούν στο 1000.Μέχρι τότε,όλοι οι γιούζερς θα απολαμβάνουν(;) το Μόντερν Φέιλουειρ 2 η το Μπάντ Κόμπανυ.

Πρός Θεού,να μην καταλήξουμε σε περιπτώσεις όπως ενός παιδιού,του _Urban_,που παρακαλάει για ενα ακάουντ στον ατμο(STEAM).

Προσωπικά πιστεύω ότι ο πρόεδρος της TreyFag,ο xRaiden το έχει γυρίσει στο Bleach,και θα λανσάρουν ομώνυμο γκέιμ....