Κινητό Τηλέφωνο

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Διαβολο-εφεύρεση Φιλανδών Βριλ, και απαραίτητο εξάρτημα καθε κάγκουρα.

Bouncywikilogo9.gif
  Για τους σοβαροφανείς, υπάρχει σχετικό άρθρο στη Βικιπαίδεια για Κινητό τηλέφωνο.
  ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀  


Ιστορία[επεξεργασία]

Το κινητό τηλέφωνο εφευρέθηκε από Βριλ-επιστήμονες κατά την Δεύτερη Λιακουριάδα. Αφήνοντας το εσωτερικό της κοίλης γης, από την είσοδο Βόρειο Πόλο, εγκαταστάθηκαν σε μια εξίσου παγωμένη χερσόνησο, όπου ονόμασαν τους εαυτούς τους Φιλανδούς. Η εφεύρεση αυτή θα βοήθαγε στην επικοινωνία με τους ομοίους τους στο εσωτερικό της κουφάλας μας γης, αλλά λόγω προβλημάτων σήματος σε υπόγεια, η χρήση του δεν διαδόθηκε όπως θα περίμενε κανείς.

Κατά την Τρίτη Λιακουριάδα, Ελ-επιστήμονες, εξερευνώντας την βόρεια Ευρώπη μέσα σε ενα motoποδήλατο, ανακάλυψαν αυτήν την βδγελυρή αλλά ελκυστική κατ' αυτούς συσκευή, αντιγράφοντας την και εξελίσσοντας την με Ελ απόκρυφη τεχνολογία.

Ενώ αρχικά το κινητό τηλέφωνο χρησιμοποιούνταν μόνο από δυνάμεις του κακού, όπως από ιατροί, επιχειρηματίες, τραπεζίτες, ακόμα και δικηγόρους, σταδιακά οι Ελ εκτόπισαν τους Βριλ και τα πανάκριβα Φιλανδικά κατασκευάσματα τους, με πιο οικονομικά και ντιζαϊνάτα (= καγκουρεμένα), αλλα λιγότερο ανθεκτικά στις κακουχίες, motoκινητά (το πρώτο συνθετικό μπήκε σαν ελάχιστος φόρος τιμής στο όχημα που οδήγησε στην ανακάλυψη). Οι μυνήσεις των Βριλ για αντιγραφή τεχνολογίας και παραβιάσεις clopyright έπεσαν στο κενό (της κουφάλας γης).

Με το περασμα των λιακουροετών, το κινητό τηλέφωνο έγινε το πρέπον (= το must) εξάρτημα για κάθε κάγκουρα, emo αγοράκι, και trendy κοριτσάκι.

Εξελιξη και καγκουρεμα[επεξεργασία]

Βριλ-κινητό τηλέφωνο, κατασκευασμένο στην Φινλανδία με απαίσιο ντιζάϊν
Ελ-κινητό τηλέφωνο, με καταπληκτικό ντιζάϊν (εμπνευσμένο από κατασκευές καλατράβα)

Μετά από πολλές Ελ-προσπάθειες, το κινητό τηλέφωνο εξελίχθηκε. Απαρνήθηκε σαν συσκευή κάποιες Βριλ καταγωγές του. Μείωσε τα επίπεδα της φονικής ακτίνας από 1,8 σε 0,3. Φυσικά, η φονική ακτίνα του κινητού, ποτέ δεν εξαλείφθηκε, αφοό ως γνωστόν, οι Βριλ επιστήμονες ήταν πιο μάγκες, από τους Ελ, και έφτιαξαν το κινητό τηλέφωνο ώστε να την βγάζει από default.

Σταδιακά, και μετά από επίπονες προσπάθειες Ελ-επιστημόνων, το κινητό τηλέφωνο δέχθηκε στο εσωτερικό του περισσότερες λειτουργίες και καγκουρέφθηκε στο ντιζάϊν του. Οι Βριλ-επιστήμονες, αντέγραψαν πολλές από αυτές τις Ελ-λειτουργίες, αλλά, σε μια τελευταία προσπάθεια εκδίκησης, τις έκαναν όσο κατά το δυνατόν πιο δύσχρηστες και απροσπέλαστες στο εσωτερικό της συσκευής. Το νιτζάϊν έμεινε αποκλειστικό πλεονέκτημα των Ελ.

Σαν αποτέλεσμα τις καταγωγής του, το κινητό τηλέφωνο έχει και Βριλ και Ελ λειτουργίες, με αποτέλεσμα να διχάζει τους δήθεν επιστήμονες.

Ελ λετουργίες:[επεξεργασία]

  • Η απαράδεκτη κάμερα.
  • Η ακόμα πιο απαράδεκτη εγγραφή βίντεο.
  • Το Γου-Που-Σου
  • Το Εμ-Εμ-Ες
  • Το Εμ-Εσ-Εν
  • Το Εμ-Πι-Θρι
  • Το Ηαντς-Φρι
  • Το Θρι-Τζι
  • Το ανοιχτήρι για τις μπύρες, η καφετιέρα, η παιχνιδοκονσόλα, ελβετικός σουγιάς, αερόθερμο, καθώς και το Μπι-Μπι-Σι, Σι-Νι-Νι, Εϊ-Μπι-Ες, Μπι-Μπι-Ες, Σουνκγ-Χαϊ-Λι κ.λ.π.

Βριλ-Λειτουργίες[επεξεργασία]

Τρόπος απόκτησης[επεξεργασία]

Μα καλά, πώς είναι δυνατόν να θες να αποκτήσεις κάτι με ψυχή Βριλ? Πώς θες να αποκτήσεις κάτι που εφευρέθηκε από ασπρουλιάρηδες Βριλ-επιστήμονες, που επίτηδες κρύβονται στα πιο σκοτεινά και ψυχρά μέρη της γης, αποτέλεσμα της απέχθειας τους προς τον ήλιο?
Σε καθε περίπτωση, ένα κινητό δεν μπορεί να αποκτηθεί με μιας. Αντίθετα, πρέπει κάθε μήνα να δέχεσαι ένα φάκελο, ή να πας εσύ ο ίδιος να αγοράζεις μια κάρτα μέσα σε ένα φάκελο, όπου ένα Βριλ τερατάκι θα πετάγεται και θα σου τρώει ένα μέρος της περιουσίας, αλλά και του σώματος σου, όσο σου έχει απομείνει δηλαδή από την φονική ακτίνα και την φονική μπαταρία.
Μακριά σου λέω...